משהו מוזר...

pain is MY love

New member
משהו מוזר...

יש לי ידיד מאוד מאוד טוב. הוא החצי השני של הנשמה שלי. בקיצר קרה מקרה ופגשתי את אחד החברים שלו במסיבה ונדלקתי עליו. ביקשתי מידיד שלי שיסדר לי אותו. ואני יודעת איזה בן אדם מיוחד ידיד שלי הוא בחיים לא יסדר לי מישהו שיעשה לי רע... והוא לא ממש אוהב להכיר לי את החברים שלו כי במידה ואני אהיה עם מישהו מהחברים שלו הוא לא רוצה שאחר כך אני אהפוך להיות לשיחת החבר'ה... קיצר הוא שומר עליי השבע עיניים. אבל בסוף שבוע הזה הייתי שוב במסיבה עם אותו חבר שלו והפעם כבר ממש נתפסתי עליו וישבתי לידיד שלי על הוריד הראשי שידבר איתו וממש הצקתי לו. עכשיו הוא התקשר אליי ואמר לי שהוא לא מסוגל להכיר לי את החבר שלו כי אם אנחנו נהייה ביחד והוא (ידיד שלי) יתאהב בי זה יפריע לו.... אני קיבלתי פרצוף כזה
מה פתאום הוא מדבר איתי על התאהבות?!?!?! הוא הידיד הכי טוב שלי שנים! וכבר הייתי חברה של החבר הכי טוב שלו וזה פחות הפריע לו אז! אז מה הסרט הזה שהוא נכנס אליו?!?!?! תגידו לי אתם... זאת נראית לכם סתם דאגה של האח הגדול שלי (ד"א הוא תמיד קורא לי אחותו הקטנה.) או שיש פה איזה סוג של אי שפיות זמנית?...

flowers girl

New member
יש מצב שמשהו קרה בזמן האחרון..

משהו התחלף אצלו והוא הגיע למסקנה שהוא דלוק עליך/אוהב אותך/וואטאבר
יש מצב כזה.. את יכולה לנסות לברר איתו, לא

בשלולית

New member
זה באמת נשמע קצת יותר מ..

דאגה של האח הגדול.. נשמע כאילו יש לו רגשות אלייך או משהו... או שהוא לא סגור בדיוק על הרגשות שלו אלייך וחושב שזה עלול להתפתח לאהבה?..... תבררי את זה.....

pain is MY love

New member
כבר דיברנו על זה

והוא אמר לי פעם שאם הוא יתאהב בי הוא ישר ינתק איתי את הקשר כי זה יהיה לו קשה מדיי.. בינתיים הוא מתקשר אליי כל 5 דקות להגיד לי שהוא אוהב אותי... ומאז שהתגייסתי הקשר בינינו חזק מאי פעם... אז אני ממש לא מבינה אותו...

HyPeR SoNiC

New member
אז אולי באמת....

יש לו איזה משהו אלייך? אולי זה שהוא מתקשר אלייך כל הזמן כדי להגיד לך שהוא אוהב אותך זה קצת מעבר למה שאת חושבת?? כנראה שבאמת קורה אצלו איזה משהו והוא פוחד לנתק איתך את הקשר כי הוא לא רוצה לאבד ידידה טובה, והוא לא מודה ברגשות שלו כדי שלא תנתקי איתו בעצמך את הקשר.... מצב בעייתי.... אני מציע לך שתתפסי אותו לשיחה ותגידי לו שאם יש לו רגשות כלפייך, עדיף לו להודות בזה כי אחרת כל העניין הזה סתם יפגע בו יותר....

Stripperella

New member
אמממ....

שמעתי פעם אחת ש... "בידידות תמיד יש צד אחד שרוצה יותר מהקשר...." אני לא חושבת שזה תמיד...אבל יכול להיות שמתי שאמרת לידיד שלך שאת רוצה להיות בקשר עם חבר שלא זה גרם לו לקנאות...ולחשוב עלייך....או שהוא באמת התאהב בך.... הדבר היחידי שבאמת נשאר לך זה לתפוס אותו בשיחה רצינית ולדבר איתו דוגרי!

bali

New member
מנהל
או שפשוט הוא התחיל להתאהב בך

בזמן האחרון וזו היתה דרך שלו לרמוז לך על זה, ובגלל זה הוא רוצה אותך לעצמו ולא רוצה לשדך לך חברים שלו. דרושה שיחת בירור ווידוא עמדות לדעתי...

למעלה