משהו מזוויע.

משהו מזוויע.

הי לכם, רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי בסוף שבוע שעבר. במסגרת עבודתי הייתי באזור מרכז ועברתי בככר דיזינגוף, בכדי להרוות את צמאוני ביום חם ומתיש במיוחד נכנסתי למיני מרקט בכיכר ושם ראיתי בחורה יפייפיה, צהובה משהו. מיד הפנתי את ראשי כמו לא ראיתי כלום, היות וחשבתי כי מדובר במשהו הקשור בחולי או משהו אחר, שלא נעים שכולם משירים מבט אליו. אז, שמעתי את הבחורה מדברת עם המוכר והיא סיפרה למעשה כי היא שיכנה חברה שלה, שלא היה לה היכן להתגורר לפרק זמן קצוב, כאשר היה ברור שזה לתקופה ארעית. היות והזמן הלך והתארך ולבחורה היה קשה כלכלית עם זה ניסתה לבדוק מה קורה עם המגורים של חברתה באופן עדין וזהיר. זו, על פי הבנתי קראה למישהו או לכמה גברים (לא בדיוק הבנתי אם מדובר באחד או ביותר) ואלה היכו אותה במה שמכונה "מכות רצח". כאשר הבנתי שזה הסיפור, אינסטנקטיבית ראשי הופנה אליה (אני מקבל חררה מדברים שכאלה) ופתאום גיליתי שהיא כולה צהובה, סימנים שחורים וממוקדים עוטפים את כל גופה, ימבה ימבה שריטות, עין חצי סגורה ופשוט בא לי לבכות שם. כל תיאור שאתאר כאן לא יהיה דומה אפילו למה שעיני ראו. כולה מנופחת ומתייפחת משהו זוועתי ונוראי. ואני יצאתי משם, עם בקבוק מים מינרלים ביד וחשבתיי לעצמי איזה בן זונה יכול לעשות דבר כזה, בטח זה מישהו שיכולתו הוורבאלית נמוכה מים המלח, בטח איזה גבר שחושב שהוא מלך העולם, ומה שלא קורה ע"פ תפיסתו הוא יכול לשנות בכוח הזרוע. אלה טיפוסים נאלחים, איך גבר יכול להרים יד על אישה ??? איך זבל שבזבלים כזה חושב שהוא זה שמנהל את העולם ע"פ ראות עיניו? אם הייתם רואים את המחזה הזה, הייתם בהלם מ"איכות" המכות שהבחורה החמודה הזו קיבלה. אבל אתם יודעים מה, כמה שהיכה אותה - הוא לא הצליח להסתיר את יופייה. ויצא לי לחשוב על המקרה הזה המון בסופש, ולאט לאט הגעתי למסקנה (המפחידה) שאני בעד עונש בכרוך בייסורים עבור שמוקים שכאלה. מי אתה ומה אתה בכלל שתעז להרים יד על מישהי חלשה ממך ? האמת שמעולם לא נחשפתי במציאות לדברים כאלה, בטח לא למראות שכאלה, באתי נראה לי ממקום אחר לגמרי ולא האמנתי שיש זבלים כאלה, גם אם זה נשמע יותר מידי נאיבי. אמנם קראתי בעיתון או ראיתי בחדשות אבל לא נחשפתי למציאות כזו בעיניים שלי. ואני חושב שמי שתורם ולו במשהו למנוע מעשי נוולה כאלה בנשים, מציל נפשות רבות. נזכרתי בזה כי אני יודע שסי מופיעה מפעם לפעם בפני נשים מוכות וכו'. חזקי ואמצי. ואתם, מה אתם חושבים על גברים נבלות שכאלה .... ?

../images/Emo62.gifגם המילים היכו כאן.

ה"חברה" שקיבלה "חדר קטן" הפעילה את קיסמה על נותנת החסות. לאחר מכן הפעילה את קסמיה על המין החלש, הגברים המכים. ברור מה דעתי לגבי "הגברים "הנבלות", אבל הצגתי כאן תיזה שבעבורה ניסו לחסל את ראנטיסי - השולח. לא ידוע לך מה שמע המין החלש בטרם היכה. על פניו, נכון לשלוח את המכים וה"שולחת" לעשר שנים בפנים. וגם זה במקרה שלא הייתי רואה איך השחיתו למארחת את הפנים. ללא קמצוץ ציניות: יכולת לסייע לה להגיש תלונה???

אכן, המתארחת אינה איזה שיה תמימה

...ועדיין, האם לגבר לגיטימציה כלשהי, בכל סיטואציה שתהיה להרים את ידו על מישהי ?? עובדה שהחברה המתארחת לא עשתה זאת, למרות שיש גם נשים אגרסיביות, התופעה ברורה אצל גברים דווקא. ברור שמיד בדקתי את האפשרות לסייע בכל הנוגע להגשת תלונה וכיו"צ, אולם הבחורה (שאני אפילו לא יודע את שמה) בדיוק חזרה מתחנת המשטרה לאחר הגשת תלונה, שם שהתת כמה שעות.

כל הכבוד שניסית!

ה"תופעה הידועה - הברורה" אצל הגברים היא זוועתית. לצערי, גם המתארחת יודעת את זה, וניצלה את זה. ממש, אבל ממש, אין לוותר לאף אחת מהנפשות הפועלות/העלובות: המכים, והמתאתגרים. ברור לי שאני אפילו לא חווה אחוז אחד מההרגשה שקיבלת אז.

Shaked54

New member
או'ץ כואב....../images/Emo8.gif

לא כל הגברים כאלה ... צריך לסרס את מי שעושה את הדברים האלה .... לדעתי...

מצטער. התיאוריה שלך הפוכה ../images/Emo13.gif

לפי התיאוריה שלך, של סרוס במקרה הכאה, צריך, במקרה של אונס, לחתוך את היד.
אבל בעצם למה לסרס לשבוע. אפשר גם לסרס לרגע אחד. ולא נותר לי אלא להצטרף לדעתך. ממש צריך לסרס אותם. אבל במחשבה שניה, זה לא ייתן פורקן לאלימות שלהם. הם ימשיכו להכות. לכן, רק עונש מרתיע, מאסר ממושך בבית כלא עצבני, יילמד את הבאים לקח. אבל מאסר אמיתי, מיידי, ללא שיהוי, כזה שיקרב בין המקרה, לבין העונש. ומי שהפסיד את זהבה גלאון, מוזמן לחזק את ידיה.

ט י נ ה

New member
שלום איש יקר...הכל ענין של החלטה ?

מה שלומך מתגעגעת לקרוא משהו שאתה כותב גם לי בפורום ולא רק לאופנוע אפילו שאפונע יקר לליבי ואיש מאוד חשוב בעיני אבל בכל זאת איזו מילה למאמא רוק ?

"עובדים בכביש"

דקות לפני הפיילוט, נכנס בי מישהו ושבר לי המראה. אמרתי נלך לתקן ביום ראשון. אתמול בלילה - למזלי הטוב! - עצרה אותי המשטרה בשל מראה שבורה, ולמזלי העוד יותר טוב לא היו רשיונות. ולכן המשטרה החליטה לעכבני בכביש (כי הם עובדים בכביש). ולמזלי הממש מעולה, רק מרוב עיכוב, נתגלתה נזילת מים, כך שהמנוע שלי היה מתפוצץ מרוב חום אם לא הייתי שם לב. מסקנה: מראה שבורה לפני צילום הפיילוט בתשעה באב, מצילה אותך מפיילות של דמעות - לרגל המצב. אז זהו לבינתיים, מאמא רוק, ממני באבא שניצל עוף.

ט י נ ה

New member
איזו כתיבה איתן הפסד לעיתונות ..

תאמין לי איתן אתה כישרון זהו מהלב שלך סי

ט י נ ה

New member
וואו אבי מזעזע../images/Emo14.gif

רוצה להגיד לך שמעולם לא נדע מהזוועות האלו בעיקר אבא ליתנוקת מקסימה כמו רומי ואיש אוהב ועדין כמוך. תדע שכשאני מופיעה בפני אותן נשים ואני עושה את זה הרבה אני תמיד מקווה שאם עזרתי או נתתי אומץ אפילו לאחת כזו לצאת ממעגל האלימות זה שווה לי עולם ומלואו........

שיבעט האידיוט שיבעט

מי יתן ויום אחד על קיר ביתוח אפילו הכלבים כבר לא ישתינו. אני מזועזעת מהמקרה. יש חלאות שיודעים לפגוע פיזית, וזה בהחלט לא מקובל. אבל יש כאלה שיודעים לפגוע נפשית, עוד יותר רגוע כי אין תרופה לאבן בנפש, וקשה להוכיח אותה. אני מקווה שאותה בחורה תשכיל ללכת למשטרה ולהתלונן על האידיוט. כי על פגיעה פיזית אפשר להגיש תלונה. אני מקווה בשבילה שהיא תתגבר על כל פצעי הנפש במהרה. אויש גברים... אתה חושב שאתה אחר יושב אוהב ומשדר שלב כזה יכול להשבר.

למעלה