משהו מטריד קצת...

Axcelius

New member
משהו מטריד קצת...

בקליפ על העשיה של האלבום החדש, דיקינסון אומר שהוא היה כבר בשתי חזיתות. אחת מהם זו לבנון כנראה כי הוא חילץ פצועים משם. הוא אמר שהוא נחרד מהברבריות... ביקורת סמויה על ישראל?

to the future

New member
חמור מאוד!

יש לדרוש ממנו הבהרה ותשובות! דרך הסוכן/מנהל או משהו. נראה לי שהחברה של Maiden Israel יודעים איך ליצור קשר... יש הרבה מעריצים בישראל ואין לזלזל בהם

barlevy

New member
זה לא חדש

למיידן יש ביקורת על מה שקורה פה אצלינו.. מסתבר שזו אחת הסיבות שהם לא ממהרים לבוא להופיע כאן. זה לא אומר שהם 100% לצד הלבנונים או הפלסטינאים - אבל יש להם ביקורת על הצד הישראלי.

למה נאציות??

הם צודקים, ישראל באמת דפקה ללבנונית את האמ-אמא..לא היינו צריכים להפגיז עיר בירה מלאה אנשים חפים מפשע ככה.. זה שאתה ישראלי לא אומר שאתה תמיד צודק (בניגוד לתפיסה הישראלית) ומה אכפת לך מה ברוס חושב או לא, העיקר שיש לו קול יפה

Axcelius

New member
לא נכנס לפוליטיקה בבקשה...

למרות שאני מאושר שפירקנו ללבנון את התחת

to the future

New member
באמת לא כדאי להיכנס כאן פוליטיקה

מעניין רק שב- 1995 כלום לא הפריע למיידן לפתוח את המסע ההופעות כאן בארץ. הלהקה היתה אז בשפל ויכול להיות שלא הרשתה לעצמה להחרים מדינות. בנוסף, נכון שברגיל הסולן הוא מנהיג הלהקה, אבל במיידן המנהיג האמיתי הוא האריס. תודו שברוס הוא הטיפוס הכי שחצן בלהקה. הוא גם מחזיק מעצמו משכיל ואיש עם ידע נרחב- בצדק, הוא טייס ויש לו תואר בהיסטוריה. אבל אי אפשר לדעת, אולי המפיק או המנהל שלהם הכניס להם לראש שמסוכן כאן. הבעיה מתחילה כשלהקה חוצה את הקו שבין אומנות ופוליטיקה. אם הם לא מרוצים ממה שהולך במזרח התיכון אז שיבואו להופיע כאן, כדי לעזור. בועז אומר שמיידן הרבה זמן לא מרוצים מהמצב פה. אני אישית שם עליהם מעכשיו עין מאוד מאוד בוחנת.

barlevy

New member
לא אמרתי שהם מחרימים אותנו

אבל היות ואנחנו מדינה בעייתית -וביטולי הופעות תמיד נראים באופק. זה צ'אנס די גדול לקבוע פה הופעה בסדר גודל של מיידן. כנראה ב1995 מיידן היו על תקן של הפקה יותר זולה -היות והם בעצמם לא ידעו מה יהיה עם בלייז - אז הם החליטו לנסות אותו עלינו ועל דרום אפריקה (ובתכנון היה גם לבנון - הופעה שבוטלה).

Beautiful Scar

New member
אני בת!!! נקבה!! שמעת על זה פעם?!

+
לא רק הבנים שומעים איירון. ונכון לברוס יש קול יפה :) וגאמני שמחה שדי לקחנו צעד גדול על לבנון והאמ כפי שאמרו כאן פירקנו להם את הצורה. ובקשר לברוס, אפילו א זו דעה אישית שלו - הרוב קובע:) אם לבוא לארץ או לא. גם כן, ההופעה יכולה להיות גם לצעד הערבי במדינה- הרי, אנחנו מדינה משותפת. אפילו אם איירון נאצים- מה שהם לא- עדין יהיה את אהבתי אליהם :) כל עוד הם לא יתפרקו!! [ציניות גייז.]

למעלה