היי נופר הקרבית
אני אתחיל בזה שאני מצטרפת לדעת חברי לתחום, שעל מנת לטפל במצב כראוי, כדאי שתראי מטפל באיזורך (אם תרצי המלצות, נשמח להמליץ) אבל מכיוון שפנית בשאלה אני אנסה להסביר את כיוון המחשבה שלי לטיפול - אם תרצי משהו מורחב אפשר יהיה במסר. כיוון המחשבה שלי הוא כזה: כנראה שישנו הפרה במאזן של 3 יסודות עיקריים: מתכת, מים, ואש (כמובן שאפשר להסתכל על זה בעוד המון אספקטים, אבל זה היה אחד הכיוונים המנחים מכיוון שאינני מכירה אותך) לפי השעה שבה בד"כ את מתעוררת שעה שבה פעיל מאוד יסוד המתכת ישנו המון חום ויובש (אולי חדירה של פתוגן ) אבל מכיוון שציינת שישנו גם יובש בעיניים נראה כאילו חום ויובש הם מערכתיים ולכן יש מיעוט במים וליחלוח. בנוסף הריאות פעילות במאזן המים בגוף ויכול להיות שמכיוון שיסוד המים לא מאוזן קשה לראות לתפקד כראוי לכן את מתעוררת בשעה הזו. לגבי היובש (הצמה בלילה והיובש בעיניים) זה מתקשר לכך, שאם יסוד המים לא באיזון, קשה לו לבקר את יסוד האש ולכן גם הוא לא מאוזן כל כך. אולי את לא שותה מספיק במהלך היום ? אולי את יכולה להוסיף לתזונה שלך מזונות מקררים ותומכים בריאות: מוצרים לבנים: שומר, צנון, צנונית, בצל. אולי צריכה להיעשות כאן עבודה של חיזוק היין (ישנו עודף של יאנג ולכן עודף של חום) ואולי פיזור היאנג. בקיצור זרקתי כמה כיווני מחשבה - אבל מכיוון שאיננו מכירים אותך אלו היו כיווני מחשבה כלליים ביותר. מקווה שנתתי לך קצת חומר למחשבה בהצלחה