משהו מיוחד לכל חובבי המיסתורין

Sparks

New member
משהו מיוחד לכל חובבי המיסתורין

הייזל, אני מקווה שלא תראי את זה כמודעת פרסומת, כי אני באמת חושבת שחבל להפסיד כזה משחק מדהים. אני משחקת בעצמי כבר בערך שנתיים (כן זו לא טעות דפוס) ועד כה אני ועוד ידידה שהסתקרנה והתלהבה שתי השחקניות היחדות מישראל. אתם מוזמנים לבדוק את האתר ולהחליט בעצמכם. אבל לדעתי זה שווה כל גרוש. www.thestone.com

הייזל

New member
חביבתי

ברור שאת אוהבת מיסתורין כי לא הסברת ולו במאום על מה המשחק החדש ולמה בכלל כדאי לנו להיכנס. מלבד זה מסתורין זה תחום גדול למה בדיוק את מתכוונת? או ודרך אגב למה לא שלחת את שם האתר בתור לינק? יש איזושהי בעיה?

Sparks

New member
טוב סליחה....

אבל פשוט רציתי קצת לגרות אתכם וגם למען אמת פחדתי שתעיפי לי את ההודעה מרוב זעם... סתם. אז ככה, זה משחק שבו משתתפים כ 18,000 שחקנים מכל העולם (מישראל כאמור שתי נציגות...) הוא נמשך כבר מאז 1998 ומאד מרתק ברגע שמבינים מה קורה (ויש לציין שזה לוקח קצת זמן) המשחק מורכב מפאזלים שמתפרסמים מדי תקופות לא קבועות (המילה פאזלים כאן מאד לא מתאימה זה לא שצריך להרכיב חתיכות, זו מעין חידה ויזואלית עם רמזים לכל מיני סיפורים אירועים ודמויות שניתן למצוא באינטרנט) סה``כ צריכים להתפרסם 216 כאלו ועד כה 56 התפרסמו הרמה עולה עם הזמן ווכל הפאזלים קשורים לחידה אחת גדולה אותה גם יש לפתור. אבל !!! כל זה כלום לעומת הקהילה המדהימה של אנשים חכמים מצחיקים ומיוחדים שיצרו קשרים לא נורמליים ביניהם (כולל מפגשים בחיים כולל טיסות בין יבשתיות לא אני לא צוחקת) זה מיוחד וזה מעניין ואני רוצה עוד ישראלים שיהנו מזה. ישנם כמה פאזלים שניתן לגשת אליהם מחוץ לאתר ונסות כדי לראות........ נראה אם תצליחו לפתור (אני תמיד כאן לרמזים) תודה הייזל ואני חושבת שאת צריכה לנסות.......

למעלה