משהו מכיר/יודע

מיאפו

New member
משהו מכיר/יודע

את ד"ר אבינוח? החלטתי ללכת על זה. עכשיו אני בהמתנה לקראת קביעת תור.. עוד לא יודעת איך ואיפה. רק יודעת שהפנו אותי לד"ר אבינוח, ורציתי לשמוע קצת..

רוייקו

New member
אבינוח מנתח בסורוקה ובאסותא, בד"כ

נחשב למנתח ותיק ומנוסה. את מאיזור הדרום ?

מיאפו

New member
לא, אבל הרופא שמטפל בי הוא דרומי

והוא הפנה אותי לד"ר אבינוח, שהוא חבר קרוב שלו. האם הוא רופא מומלץ פה בדרך כלל? האם יש לי סיבה לבקש רופא אחר? אני מאוד לחוצה, זו החלטה שהולכת איתי כבר זמן רב ללא מימוש. הגיע הרגע, ואני, איך אומרים, מתרגשת.. ואני עוד לא בהתחלה.. :)

רוייקו

New member
מה מלחיץ אותך ?

כולם לחוצים לפני הניתוח. מה גורם לך לחשוש יותר מדי ? כבר כתבתי לך שאבינוח נחשב למנתח ותיק ומנוסה.

מיאפו

New member
החשש העיקרי שלי

הוא שלא אצליח לעמוד בזה. אני סובלת מפוביה אמיתית, מהקאות. :(

שרה16

New member
מה!דרומי הוא רופא?????סתםםםםםםםם

בדיחות של מקוצרים..... אני מבינה את הלחץ ואת החששות.... לחץ הדם שלי היה גבוה לפני הניתוח וכל פעם שבאתי לבדיקות ובמיוחד ביום הניתוח,הוא היה בשמיים!!!!!!! ביום הניתוח נתנו לי 2 כדורי ואליום!!! וחוץ מזה מומלץ על טיפול בפחד אצל רופא,פסיכלוג! אין שום סיבה להאבק בזה לבד! בהצלחה!!!!!!
שרה

ronnymp

New member
תדברי עם "דרומי" כאן ../images/Emo39.gif

"דרומי" - הוא אחד המשתתפים פה בפורום - קצת נעדר מכאן לאחרונה .... אגב - אם מישהו ראה את עקבותיו - נא לדווח ...
"דרומי" - כשמו כן הוא - הוא מדרום הארץ הוא נותח ע"י דר´ אבינוח הוא מכיר אותו אישית הוא מעריץ אותו וטוען שהוא ממש מנתח ואדם נפלא
אז אולי שווה לך איזו שיחה איתו תפני אליו כאן מעל דפי הפורום - או במייל
רוני

zoei1

New member
אני עברתי את הניתוח אצל ד"ר אבינוח

בביה"ח אסותא והוא מנתח גם בסורוקה רק ששם צריך להמתין המון זמן. אני ממליצה עליו בחום איש מקסים ורופא נהדר!

רוייקו

New member
שוחחתי איתו פעמיים, שתי שיחות

ממש ארוכות והיה לי מאוד נעים לדבר איתו. גיליתי אדם חביב, אדיב, גלוי ואמין מאוד. דיברתי איתו השבוע, כשרציתי לשאול אותו מה עלה בגורל מנותחי מעקף קיבה שנותחו בסורוקה, בזמנו, כשהיה מנתח צעיר לצידו של פרופ´ חרוזי. דר´ אבינוח השאיר אצלי את הרושם שהוא משקיע מאוד במנותחים שלו. בניגוד למרבית המנתחים בארץ, הוא משתמש בטבעת השוודית. יש כמה מנותחים שלו בפורום שההצלחה שלהם בירידה לא רעה.

שלום לך בלי לחץ ופניקה אני הדרומי

ואני מהדרום אז ככה לפני כמעט 4 שנים נותחתי ע"י ד"ר אליעזר אבינוח נותחתי בסורוקה עים טבעת שודית.אני לפחות מאז הניתוח מעריץ את ד"ר אבינוח לא מכיר רופאים אחרים רק שמעתי שיש עוד מנתחים {צוחק} איש סמפטי משהו . מאז שנותחתי ע"י ירדתי קרוב ל40 קילו אבל זה היה מזמן. קצת עליתי מאז נו מה לעשות ? כן ממלץ להינתח ע"י אבינוח שהוא מנתח עם טבעת שודית וגם עם מידי פעם גם עים טבעת הלאפ בנד אבל הרוב זה עם השבדית. שורה תחתונה את בידים טובות. אז בהצלחה ושיזוז מהר שעון הניתוח . חג שבועות טעים .ושבת שלום .

למעלה