משהו ממבט אחר

das3

New member
משהו ממבט אחר../images/Emo42.gif

גלשתי בפורום אחר שנקרא להרגיש טוב, כנראה מתוך הצורך הבסיסי אחרי החיפוש אחרי ההרגשה הטובה. מישהו כתב שהוא מרגיש בן 200 ושנגמרה לו הסוללה של החיים ולהלן התשובה שהוא קיבל. לדעתי זו תשובה מקסימה ומאוד מתאימה לנו הכואבים והריני מביאה אותה לפניכם מילה במילה. "תראה בן, לכל אחד יש את הפקלאות שלו. הכאב שלך אמיתי, מרגישים... אבל המכות שאתה מקבל לא נועדו להפיל אותך אפיים ארצה, אלא יותר סטירת לחי, להעיר אותך. מה זה ניסיתי את כל הדרכים למלא את האנרגיות? מה ניסית? אפשר להמליץ לך על ספרים? "אתה יכול לרפא את חייך", לואיז היי, אשה מדהימה עם סיפור חיים קשה שריפאה את עצמה מסרטן. "כוחו של התת מודע" ג´וזף מרפי, ספר שהדליק לי כמה נורות. בנצ´, יש לך את הכוח, והסוללה צר לי להגיד, לא תתמלא מעצמה... צריך להכניס אותה למטען. כל דבר שאתה מתמקד בו - גדל. זה חוק קוסמי. אם תחשוב ותרגיש - "אין לי, רע לי", זה מה שתמשוך אל תוך חייך. חשוב חיובי, חשוב "אני יוצר מציאות נפלאה" (בחייך, קרא את הספרים האלה). תוציא מהלקסיקון את המושגים האלה: "ציפיות" (אל תצפה לקבל תמורה עבור העבודה על עצמך. אם תצפה היא תברח, אם תעבוד ותתקדם באהבה ובאמונה, ההצלחה תכנס בשקט בשקט הביתה). "עשו לי, אכלו לי" - אתה ורק אתה אחראי על חייך. אנשים שלא אוהבים לעזור ולתת זה אנשים אומללים לפי ראות עיני, כי אינם מכירים את חדוות הנתינה, פוחדים להיות מנוצלים... קום על הרגליים, חייך אל המראה, ותתחיל ללכת. אנחנו פה בשביל לתת יד. " אהבתי את מה שהבחורה כתבה. ואכן אחנו פה בשביל לתת יד אחד לשני ולהמשיך ללכת בדרכים הלא נודע. ועם המון אהבה שיהיה לכם לילה טוב ונפלא das3

למעלה