משהו ממש כיפי שקרה לי היום...

משהו ממש כיפי שקרה לי היום...

נסעתי לי לתומי באוטו וחיפשתי את התחנה שלי לסופ"שים - 103FM, מוזיקה עברית. כיוונתי את הרדיו לשם (או לפחות כך חשבתי), ומה השיר שהתנגן? תאמינו או לא - Pray! הייתי בשוק! עד כמה שהעולם שלנו התקדם ואתה יכול לבחור איזה מוזיקה לשמוע באוטו וכל השיט הזה, עדיין אחד הדברים היותר משמחים זה לשמוע שיר שאתה ממש אוהב ברדיו (בייחוד אם לא משמיעים אותו הרבה). לצערי הייתי צריכה לצאת מהאוטו באמצע השיר (כדי לקנות סיגריות), וכשחזרתי אז כבר נגמר השיר אבל השדרנים דיברו על איך השיר הזה היה כשהם היו בכיתה ה' וזה מן קליפ שהם עומדים בו מאחורי עמודים. מסתבר שזה היה גל"צ, אגב... בקיצור נתקפתי גל נוסטלגיה רציני אבל אז הם התחילו לדבר שם על ט"ו בשבט ונטיעות אז חתכתי מהם. אבל זה עדין היה נחמד. אז סתם שתדעו...

עפטוב

New member
אדירה!

חחחח לי היה אותו דבר בארה"ב... אני נוסעת לי על ה-101 מסן חוזה ללוס אנג'לס הרדיו מתנגן ברקע ופתאום הגיטרות מתחילות וback for good התנגן לו , כמעט התהפכתי מהתרגשות חחח... ובסוף הם אמרו the legendary take that אז בכלל התלהבתי טילים חחח.

איזה כיף לשמוע אותם ברדיו אחרי כ"כ

הרבה זמן.. לפני כמה שבועות שמעתי את Back for good ברדיו דרום ולקח לי זמן לקלוט שהם ברדיו..
ד"א מישהי כאן ראתה טלנובלה בע"מ? הם הזכירו כמה פעמים אותם.

כן, הם הזכירו אותם לא מעט פעמים

בסדרה, הכתבה הבאה מסבירה הרבה
אחד מהכותבים של הטלנובלה שי נובלמן מספר על שהוא העריץ אותם, ומחמיא להם לא מעט... זה כ"כ מחמם לדעת שיש עוד שזוכרים אותם.. >לכתבה<

איך אני אוהבת שזה קורה

כמו למשל לפני כמה שבועות השמיעו בגל"צ את Tripping ובסוף השדרנית אמרה "רובי-תעשה לי ילד-וויליאמס"

jenngirl

New member
גם אני שמעתי את זה!!../images/Emo82.gif

בערך ב-11 בלילה. איך התלהבתי,וחברה שלי לא הבינה מה אני כל כך שמחה
אבל אצלי זה היה בגל"צ[או שזו אותה התחנה?
]

למעלה