משהו ממש מבאס...

infected CODE

New member
משהו ממש מבאס...

הפורום טיפה מת, לא
בואו נעלה נושאים
למשל... אותי, אישית, זה ממש מדכא בכל פעם שיש פגישות משפחתיות כאלו, והכל בני-הדודים של אימאבא אומרים "יו, איך גדלת
איזה גבר
"...
בכלל, יש לי בעיה רצינית עם כל דימויי הגבריות האלו... וזה די מעצבן. מה דעתכם

sarah

New member
../images/Emo31.gif מאוד אממ...חולקת

כמו שאינני מבינה כל נטיה אוחצ´תית וכו´ וכו´ אינני מבינה למה יש לך בעיה עם דימויים גבריים?
לפי השקפתי אנשים נמשכים לגברים בשל היותם |גברים| כאלה... ונשים בגלל היותן |נשיות|. לכן אני שמחה שידביקו בי דימויים נשיים... כי אני מעדיפה להיות מושכת באופן נשי מאשר אממ... בכל אופן אחר
בכל אופן, לא הבנתי מה הסיבה שזה גורם ל
שלך?
באעבה, שרה

infected CODE

New member
המממ...

אני (מאוד) נמשך לדימויים גבריים...
אבל מאחר ואני אחד האנשים היותר נשיים שאני מכיר, יש לי די הרבה תסביכי זהות מעצבנים כאלה בנוגע לגבריות וכל זה...

sarah

New member
אה הא ../images/Emo13.gif

אז אממ...
אתה יכול לנסות לתאמץ לקחת את הכל ברוח טובה ולגרום לזה לשעשע אותך איכשהו ^_^
כמו הומו (ושיסלח לי על זה שאני מדברת עליו כ´ההומו´ הזה
) שאני לומדת איתו תקשורת שהוא דיי נשי (דיי) אבל נהנה לרדת על בנות ולייחס לקים אבודים לעצמו.
באעבה, שרה

resputin

New member
תראה,

נתחיל עם זה שאני שונא מפגשים משפחתיים, אולי מהסיבה שתמיד אומרים גם לי ´וואו, אתה כבר ממש גדלת, ממש גבר´- למרות שלא גבהתי כבר איזה שנה וחצי, וקול של מבוגר, יש לי מכיתה ה´-ו´(וויפי להתפתחות מוקדמת)- מה שנשאר ב´גבריות´ זה רק לקבל עוד שיער וזהו (מה יש? אין זקן מלא.). עכשיו, אתה יכול לקחת את זה ככה.. זה משפט שתמיד אומרים. אלוהים, יש כאלה שאפילו שלופים את המשפט מוקדם מדי וזורקים את זה כשהם מדברים איתך בטלפון או משהו- כאילו, תעשה לי טובה, מה עוד הם יגידו? "וואו, אתה נשי משהו- הייתי מתה שתהיה לי ילדה כמוך"?. מכל ילד יצא גבר, ומכל ילדה תצא נערה כוסית(יפייפיה, לאחרים) או אישה קטנה- לפחות לפי המשפחה. אז כן, יקירי, אני יכול לומר לך שאתה אחלה גבר (
) שאוהב גברים(
) ותמשיך לגדול ולהיות אחד (
).

Lizz

New member
רוצים לשמוע משהו עצוב?

בחתונה של אחותי אנשים אמרו לי "בקרוב אצלך". והנה מה שעצוב: כשאחותי התחתנה, הייתי בת 12. ולא שנראיתי מבוגרת מגילי או משהו.

infected CODE

New member
../images/Emo6.gif

כל-עוד החתונה לא נערכה באולם-שמחות אפגני אין סיבה לדאגה.

praetor

New member
מה הבעיה?

ברבות מטובות ממדינות העולם - 12 זה הגיל שבוא אפשר להתחיל (להביא ילדים לעולם). אם זה עובד בשביל בורמה, אפגניסטאן, סודן ועוד רבות וטובות - למה שאת תהיי שונה?!

לפגישות משפחתיות יש

השפעה מדכאת באופן כללי. במיוחד הנטיה המוגזמת של דודים/דודות/סבתות וכל מי שבא לתחקר אותי על שני נושאים שאף פעם אין לי מה להגיד לגביהם: לימודים חברה.

Lizz

New member
סטריאוטיפים של ג´נדר

הם אחד הדברים היותר מעצבנים בתבל. הדרך שבה החברה קובעת באופן שרירותי מה נחשב גברי ומה נחשב נשי... בכולופן, אתה לא מחויב לדרך שבה אנשים רוצים שתהיה "גבר". עשה מה שבא לך.

TwelveEyes

New member
המף!

תגיד תודה! אתה עוד יצאת בזול לפי המשתמע, מותק. לי יש דודה חרדייה
שבכל ביקור שלה בביתנו הקט א) מנסה לשדך לי מינימום של עשרה גברים בגילאי 21-35 ב) מטיפה לי שעתיים על נושא נבחר (בפעם האחרונה זה היה על "כמה שחשוב לשמור על הבתולין והטוהר בחברה המופקרת של ימינו". אמממ, איחרת בשלוש שנים בערך, דודה ^^) ג) מביאה את הבן השמן, המכוער והנג´ס שלה שבאחד מהביקורים היותר זכורים לשמצה התיישב לי על אראגורן ז"ל ושבר אותו!
וכמובן שאני זוכה גם למטר הרגיל של "אז איך בבית הספר?", "מה עם רישיון? מתי תסעי אלינו?", ובל נשכח את השאלה הקלאסית: "נו, יש חתונה באופק? כי לשכנה של גיסתו של הבן דוד של הסבתא של הספר של רופא השיניים של אחותו של דוד של חבר של הבת דודה שלך יש שידוך בשבילך!"

TwelveEyes

New member
אממ.. ../images/Emo13.gif

יש לי נטייה חולנית לקרוא בשמות לחפצים דוממים שאהובים עליי במיוחד. אראגורן = הגיטרה הראשונה שלי, ז"ל. כן, אני פסיכית ^^ אה, ולפני שיהיו פה עוד אי-הבנות: סאם = הגיטרה השנייה שלי, שתחייה ^^ (כי היא אדומה ושמנמנה כזו ומזכירה לי אותו.. ^^)

למעלה