משהו ממש מוזר

Xylophone

New member
משהו ממש מוזר

אמא שלי מכירה אשה אחת שכול שלושת הילדים שלה א-מיניים
ומה שהכי מוזר זה שהם אפילו לא יודעים את זה
לא שמעו על זה אף פעם אבל הם כולם בני בסביבות 30-37 ולא נמשכים בכלל לבני המין השני. לא רוצים פשוט.... נראה מחקירה קצרה שאף פעם גם לא היה להם משהו רציני עם אף אחד. הם 2 בנים ובת. ממש מוזר ש-3 אחים כולם היו א-מיניים.

queen helen

New member
אולי לא כ"כ מוזר:

אם א-סקס' נובעת מסיבות חברתיות - אולי ההורים של הילדים לא לוחצים עליהם להתחייב למע' יחסים, כמו שכל אמא יהודיה טובה לוחצת, ואז הם מלחתחילה לא עסוקים בלחפש דייטים מהבוקר עד הערב וכל המשתמע מכך. שלא לדבר על כל אותן סיבות שאנחנו כל הזמן דוחים על הסף: בעיה הורמונלית, מחלה, טראומה וכו'... אם הסיבה היא גנטית, אני זוכרת שקראתי איפהשהו שמצאו איזה קשר קלוש בין א-סקס לחוסר תעוזה, או משהו כזה. ז"א שאולי קיים גם קשר לגנטיקה. בהחלט שזה נשמע מוזר, אבל אולי יש סיבות כלשהן שמעלות את הסבירות.

גם זה יכול לגרום לרתיעה אם זה מוגזם

אם כי רתיעה אינה א-מיניות בהכרח. זה מצחיק, ההסברים הללו להתנהגות א-מינית שגם ההפך שלהם יכול להיות הסבר להתנהגות א-מינית. זה מעין מלכודת, כל אדם יכול להתאים להסבר הזה.

Xylophone

New member
זו באמת משפחה מוזרה../images/Emo6.gif

אבל יש הרבה אנשים מוזרים. והמשפחה הזאת עשתה ממש רצף

Xylophone

New member
כאילו מוזרה מבחינת

דברים אחרים גם- התכוונתי. לא רק הא-מיניות.

Xylophone

New member
אממ לא

לא מוזר לנו. מוזר לאנשים אחרים בכול מקרה זה נשמע כאילו זה מה שכתבתי שזה הדבר היחיד ש"מוזר"

gabriel1349

New member
אני לא חושב, שאפשר לדעת מה הם

הם לא אמרו לך ולא דיברו איתך בכדי לספר לך מה עובר עליהם (אם עובר עליהם) זה יכול להיות הרבה דברים, וכשזה משפחה אחת שלמה , בכלל הופך את העיניין "חשוד" לטעמי. אז לא לקבוע דעות ועובדות על כל מיני אנשים שרק שומעים עליהם סיפורים- לא יפה

זה דווקא

קצת מרגיע אותי לשמוע את זה. כי אחותי כנראה גם א-מינית [היא לא סיפרה לי אף פעם, אבל בטעות שמעתי שיחה שלה ושל אחותי השניה], וכל הזמן תהיתי עד כמה זה הגיוני ששתינו א-מיניות. ז"א, זה אחוז כל כך קטן באוכלוסיה - מה הסיכוי שאחיות...?

למעלה