משהו מן העבר

משהו מן העבר

כבר סיפרתי לכן שבני הבכור עומר נולד בשבוע 24 להריון במשקל 690 ג´. היו לו בעיות נשימה מאוד קשות שנפתרו רק בגיל שנתיים לאחר שעבר ניתוח מסובך. הניתוח היה מורכב ולכן פורסם על כך גם בעיתונות. היום סידרתי את האלבומים ומצאתי את הכתבה שהיתה ב- YNET (אין לי את הכתובות של הכתבות בעיתונים היומיים, למרות ששם הכתבות היו ברמה קצת יותר גבוהה). היום עומר בן 3 ושמונה חודשים והוא מקסים וילד רגיל לחלוטין אבל הטראומה של השנתיים הקשות שעברנו עדיין קיימות ואני אפילו לא מסוגלת עוד לדבר על כך. פעם ראשונה שאני מצרפת לינק לכתבה אז כולי תקווה שיצליח לי בנסיון הראשון. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-46389,FF.html

../images/Emo104.gif וואו דורית, צמרמורת עברה

בי כשקראתי את הכתבה. איזה יופי שהסוף טוב

וואו, אכן צמרמורת ודמעות. זה מה

שקרה לי למקרא הודעתך ולמקרא הכתבה: בהתחלה צמרמורת ולקראת סוף הכתבה דמעות. הסיפור מופלא ומדהים ואני מאושרת בשבילכם שהיום עומר זוכה לחיים רגילים, לנשום ולדבר. מחבקת אתכם על התקופה הקשה קשה הזאת שעברתם בשנתיים הראשונות (אני בכלל לא יכולה לתאר לעצמי את המצב בכלל). איזה אושר ממלא אתכם עכשיו הא?!
שירלי.

odeia

New member
../images/Emo104.gif דורית, שמחה בשמחתכם ומבינה

על מה את מדברת.

../images/Emo104.gifאיזה כיף זה שהכל מאחורינו ../images/Emo35.gif

אני מבינה אותך מניסיון קצת שונה אבל דומה רק להיתחזק ~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~~

תודה לכולן

היום כשיש לי גם את אופיר שהכל הלך איתו הלך (טפו , טפו, טפו) אני פשוט יודעת להעריך את הנס שקוראים לו ילד בריא. רק בריאות לכולם.

שירי ל

New member
אני לא מאמינה מה שעברת ../images/Emo10.gif

עומר ילד משגע דורית, פשוט מקסים (אפילו אופיר חושבת ככה!
)

דורית. וואו

אילו שנתיים קשות עברו על כולכם. כל הכבוד לכם על החתירה לבריאותו של עומר!

איזה אושר!!!!! טוב שהכל מאחוריכם

אין לי מילים. לפחות אפשר לומר שהתקופה הקשה מאוד מאחוריכם... מכאן אפשר רק לעלות

../images/Emo104.gif דורית-איל לי מילים מתדהמה.

איזו משפחה חזקה! איזה ילד אמיץ! שלא תדעו עוד בעיות חריגות. שחיכים יהיו רצופים בשיגרה מבורכת. סיגל אמא של שגיא

למעלה