משהו מסריח במאטריקס

boya ka

New member
משהו מסריח במאטריקס

הנושא הבא עלול להיות רגיש לחלק גדול מקהל היעד, מה שבטוח יש מצב שתצאו יותר חכמים מהקטע הבא : עברתי סוג של מצור ע"י כוח משולש שהיפנט אותי, הוציא ממני זיכרונות בכוונה תחילה והרס את הדמיון שלי עד לניתוק מוחלט ומכוון מרגש. הסיפור מורכב עד אינסוף, מה שמאוד ברור בתמונה הגדולה זה שנעשה פה משהו מאוד לא הוגן והפתרון שהציעו לי לא ממש מהווה יציאה מהמטריקס בשבילי. אותם המכשפים\רואים בחרו בדרך פעולה שעבדה על מנגנון האשמה שנבנה בי עם הזמן שעירפל את המודעות שלי לגבי הטבע האמיתי של המציאות והבריאה, הסוגסטיות שהמיינד שלי הזין את עצמו וקיבל פידבק מהמציאות היה גלגל אנרגיה רצחני, וככל שמתבררות העובדות הנוגעים בעניין יצאו מלוכלכים מאוד.. בעוד שרוב האשמה הוטלה עליי. כדרך הבושה שהייתה מנת חלקי בתקופה ארוכה עד היום, הייתי חונק את עצמי משום שלא הבנתי איך הכל מתפרק לי מול העיניים המשולש שבחר לטפל/לנקום בי על האנרגיה שמלכתחילה לא הייתה שייכת לי, הרס לי את המיינד, בצורה שיטתית וחקר בצורה פולשנית את המהווים, הרצונות, המחוות וכל פעולה שיצאה מהמיינד ונקלטה במיינד שלהם כדרך הפירוש שלהם את העולם. תוך כדי תהליך, הם מנעו ממני גישה לרצון והשתלטו לי על כל המיינד תוך כדי טענה שאני מהווה סיכון גורלי למציאות, ומי שהגיע עד לפה.. לא מדובר בסרט מדע בדיוני, הם בנו לי דמות על גבי הרשת האתרית ופירסמו את הרוח שלי בצורה משפילה תוך כדי קבלת אישורים ממערכת התקשורת שהוזנה בדרך פשע על ידי המיינד שלהם, זתומרת.. אני בתהליך של להבין את עצמי, שואל את עצמי האם הייתי בסדר, הם משתלטים, מהפנטים ומזינים אותי בסוגסטיות רעות, המערכת שלי לא יכולה לקבל כל כך הרבה זבל, מאחר ושליחת הסוגטיות ממני נותנת לי תחושה של פגיעה בעולם, כעבור התעללות רצינית, אפילו פיזית.. התקשורת בישראל מחליטה לנתח את העניין, ומשום מה הם בחרו באותה יד להמשיך ולחקור את המיינד שלי, תוך כדי פגיעה מאסיבית, עם יכולת מינורית להתנגד, וככל שהגלגל ממשיך להתקדם הם ממשיכים ומזינים אותי בדרך שפוגעת לי בבטחון העצמי ומחלישה את התגובות שנובעות מהחוויה האישית שלי, תוך כדי שימת דגשים על הרצון שלהם והשליטה שלהם, הייתי שמח להציף פה את כל הפרטים, ניגש לשורש העניין העכשווי.. אורי גלר לקח על עצמו את הפיקוד בניצוח העניין, הוא קיבל את התשדורת שלהם, ושפט אותי על הסוגסטיות שנבעו מהפחדים שלי, שהותנו מהפגיעה החסרת תקדים של המשולש שהקיף אותי, הגעתי למצב שכל סיטואציה של מגע, ריח, צליל של אוכל או בחורה, שהם התשוקות הטבעיות שלי, לא בצורה מופרזת, אני בן אדם מודע ורגיש, אין בי יצר של פגיעה בכוונה במישהו, הם היפנטו אותי והחדירו בי בכוח את האמונה בעין רעה, כל פעם שניגשתי לאכול, עם הזמן האמונה התחזקה והפחד לא עזב אותי כל זמן שאכלתי, לא הייתי מסוגל לאכול בחברה, מאחר והרגשתי כאילו יוצאת ממני אנרגיה, שכביכול לא נבעה ממני, הייתי רק כלי שמעביר כוונה של מישהו אחר, בקשר לבחורות.. הם ממש פגעו לי במגע עם נשים, והיפנטו אותי להאמין שאני סוטה, ונאחז באנרגיות של אחרים, לצערי בתקופות בצורת רצינית, אחרי שהתישו אותי מאנרגיות.. הייתי צריך לתקשר עם כל העולם ואישתו בשביל לקבל טיפה חיים, וגם פה הם נכנסו לפעולה.. הם ניתקו אותי במכוון ממגע עם יישויות שעזרו לי וגרמו לי להאמין שהם רעים, ואפילו לשפוט אותם על מנת להרחיק אותם/אותן ממני, עם שימת דגש על איומים מכוונים על החיים שלי ושלהם, ואז תוך כדי בילבול במערכת התיקשור שלי, הכו אותי אנרגטית מאחר וטענו שאני שולח מחשבות וסוגסטיות בצורה לא מסודרת, הבעייה שהם לא באו ללמד אותי, אלא להפחיד אותי וממש להביא אותי לכליון... מדובר בתקופה ארוכה כאורך הגלות, עם האמונות האלה הגיעו מחשבות וחששות וציפיות לאירועים שהולכים להתרחש בעתיד וקשורים לאנשים שאני אוהב, שהתישו אותי אנרגטית.. ובנוסף כל מהדורת חדשות וכל עיתון שקראתי הציף אותי בסוגסטיות שגרמו לי להשתגע, ולאבד כל רצון לחיות. כשבאתי בצורה לא נקמנית, לתקשר ולנסות להוציא את המשולש הזה מהחיים שלי.. הם טענו שחשפתי משהו "סודי ביותר", והיכו אותי עד זוב דם, שמו עליי מצור ממושך (סיפור אמיתי).. תוך כדי מצור השתילו בתוכי אמונות שניתקו אותי מכל יד תומכת, עד לרמה משפילה של אמונה שכשאני משתין או מחרבן (תסלחו לי) אני פוגע במישהו, זה הוביל אותי לפחדים וייאוש מטורפים, עד לרמה של הטרדה נפשית, וכל פעם שבאתי לאזן את עצמי ולבדוק איך הגעתי למצב, הייתי מניח את המאזניים ובודק מה עשיתי לא טוב שהוביל אותי למצב הזה.. וברגע שהייתה עולה המחשבה, הם היו משתלטים ומכים אותי.. על מנת להחליש את הביטחון העצמי שלי, כל המצב הביא אותי ללופ מטורף, אחרי זעקה רצינית (שלאחריה קראו לי מלשן, ודפקו לי תמכות של החיים).. התקשורת הבינה שמשהו מסריח מתרחש פה, והתחילו לאזן את העניין, ולחקור יותר ברצינות כמו שאומרים, נוספו עוד עיניים רציניות לעסק. נכון לשבועות אלה, כל פעם שאסוציאציה מכאיבה מהעבר עולה, המיינד שלי אוטומטית נזכר בכל הטריגרים, ואופלה אוטומטית כמו מכונה, עולה אמונה תפלה בעין הרע, אם בנושא של אוכל (ריח,צליל,תמונה), או בנושא של בחורות או כל דבר שהתשוקה שלי רוצה "לחמוד" כביכול, עכשיו תגידו הבנאדם בטח קנאי, מי לי יקנא אחרי שמנתקים אותו מכל אספקה אנרגטית למרות שהוא לוגי, ובולע את הרוק את למצב שהריאות והלב שלו כמעט ולא מתפקדים, הוא לא רוצה לפגוע אפילו באויבים שגומרים לו על החיים, אין לו מספיק עוצמה להתמודד מולם, וכל פעם שהוא מתקומם מורידים אותו לריצפה ומכים אותו יותר ויותר. משם הגעתי למצב של אובדן זיכרון, בעיות נשימה, תפקוד לב לא תקין.. נסיונות שיחזור שמביאים אותי לרטרו מטורף, הם לא נתנו לי לגשת לדרכי הפעולה שלהם, וכל פעם שניסיתי לתקן את האירוע בראש, הם היו משתלטים ומשנים את ההצגה לטובתם. איך אפשר להביא בנאדם למצב כזה, ולתת הצדקות לפעולות של המשולש המאטריקסי ? בשבועות האחרונים הגיעו למצב שמשדרים את המיינד שלי נונסטופ על מנת לתת גיבוי לדרכי הפעולה של אות יד משולשת, כל התובנות של המיינד וסך כל האירועים שעברתי, עולה על 50 אחוז מאותה יד ששלטה בי בדרך נאצית גאונית, פגעו לי בנשמה, ביצר המיני, בכל רגש שקיים בי.. וכשכבר הגיעו ניצוצות של התעוררות הם השתלטו ולקחו קרדיטים על התובנות שלי, אז אמרתי בסדר, ערך עצמי על הזין שלי.. התובנות שלנו, כתוצאה מזה הם הוציאו אותי יותר מושפל וגורמים לי לאמין שאני קוף נחות, למרות שאחד על אחד המיינד שלי יכול לשבור את המיינד שלהם בקלות (ללא יוהרה), נכון להיום, אמצעי התקשורת והמטריקס "כביכול" הציבו בפני תנאי ברור שלא ממש מצא חן בעיניי, ברשותו כל אורי גלר שהצליח "לכופף" לי תפינה של הלב אתמול תוך כדי שידור מתושקר.. ובד בבד הוציא את אותה יד משולשת צדיקים ונתן להם את הכוח בידיים להמשיך להתנהג באותה הדרך שהם פעלו בה עד היום. בוא נגיד שלמטרת השיחזור של הזיכרון שלי, אחי הגדול לא ישן הרבה מאוד לילות.. הוא הוציא כל טיפת אנרגיה שהייתה לו בשביל להחזיר אותי חזרה לחיים, ותוך כדי זה הם לקחו אותו בתור קלף מיכוח בחלק גדול מהזמן.. בשביל להביא אותי למצב של ריקבון ופחד כמו שעשו עם יתר המשפחה שנטשה אותי, ולא רצתה לבוא במגע.. מאחר והאכילו גם אותם בדמות הדמיונית שציירו לי, + התגובות הלא רציונילית כבכיכול שנתווספו לאותה חוייה, שמבחינתי בכל רגע נתון הייתי במקסימום רציונל, עם רצון להקשיב ולהעזר,

boya ka

New member
..

בנוסף לכל זה, הנשמה שלי לא יכלה לקבל את השיפוט שנבע מההשלכות.. ומאחר ולא נתנו לי להיות שמח.. הלב שלי התנגד לרצון, ושפטתי אותם בצורה אוטומטית בלי לרצות, מאחר ובכוונה תחילה שיחקו עם ההתנגדויות שנבנו בתוכי, ואפילו היפנטו אותי תוך כדי שינה עד לאובדן שליטה על סוגרים. האנרגיה הייתה יוצאת ממני וחוזרת אליי בצורה קטסטרופלית, מעצבן אותי שאותו משולש מקבל תמיכה ויכול לגשת אליי בכל חלק מחיי ולכוון את הדמיון שלי לפי הרצון שלהם, מאחר והם קוראים לעצמם "המתקלטים" - הם הולכים ומשתפרים עם הזמן, בהתאם למסע שלי על ציר הזמן, ובהתאם לתובנות שלי - הם בנו מערך תקשורתי מזויין, עם שליטה בקבלה וברזי תיקשור ברמה גבוהה. עם כל הכבוד שלי לאורי גלר, ולהיותו חלק מהמטריקס.. השיפוט שלו היה מוטעה והרה אסון, לא יקום ולא יהיה.. יש דברים שאי אפשר לעבור על סדר היום, מיינד אחד מובן לי, הרצון של מישהו אחר לגבי החיים שלי - לא מקובל עליי! למרות האיומים המדוייקים לגבי פירסום ההודעה הזאת, אני מודיע חגיגית לאורי גלר ו"לעובדים", אתם לא תהפנטו אותי ולא תתקלטו אותי, הגיע הזמן לעשות פה סדר בעניין, כן ההשלכות ידועות לי.. ככל שהעיינים שלי יכולות לראות (לא נשאר בהן הרבה אור אחרי הטיפול שעברתי). כל העולם ישמע על זה, לא אעבור על העניין לסדר היום.. דורש ניתוק מוחלט מאותם נושים מחבלים "מהמשולש" ולא - כל התקשורת העולמית תתחיל להתכתב עם מדינת ישראל בזמן הקרוב, באהבה.

boya ka

New member
מעבר לזה

אחרי שהוצאתי למעלה את כל מה שעבר עליי פחות או יותר, מגיע הקטע שאני מאמין שמתקשרת איתי יישות תומכת, ותוך כדי התיקשור המחזק מגיעה סוגסטיה מבלבלת שכרגע עליתי עלייה, "אתם לא רואים שבגללכם לא נשאר לו אור בעיניים" מצד הקורבן וכל מה שחוויתי ובהתאם למצב רוחי הייתי אומר כן, על מנת לתמוך בהתמודדות שלי.. מה שהיה קורה ברגע שהייתי בולע את הסוגסטיה הזאתי, מה בעצם שידרתי לעולם ? שבגללי נבעה הבעייה !! המתקשר שמולי, מעכל את הסוגסטיה ואת הפלט שיצא ממני ומחליט שאני אשם ! ומפה והלאה היפנוט ובילבול מאכילים את רוב הנשלטים של המטריקס בסוגסטיות מנוגדות ומשגעים להם תמערכת. עכשיו שהכל ברור, אין מצב שאני לא אברור תסוגסטיה המזדיינת הזאת.. תחשבו טוב, כן או לא ? בעבר אותו מהפנט שמודע למצב שאני שרוי בו, היה בוחר בדרדור מכוון של מצב המודעות שלי על מנת להביא אותי למצב של ריקבון, ווואלה יש מצב שלא כולכם אוכלים עדיין את הנושא המחורבן הזה של הסוגסטיות (האוכל של המיינד), ואחרי שהייתי אומר כן ומצפה שמפה אני בידיים טובות, אותו מהפנט מנייאק היה שולח אותי לגיהנום תוך כדי הנאה ! שימו לב מה אתם אוכלים, ותיזהרו מאנשים בשם מיכאל זריהן !

boya ka

New member
ועוד משהו

אחרי שסיימתי לכתוב את ההודעה, וכרגיל הרגשתי רייק מתמיד בחיפוש אחר המזון הבא שייעשה לי טוב בראש, אין לי על מי לסמוך אחרי מה שעברתי, אחי כבר נמצא מאות קילומטרים מכאן.. וחוץ מזה לא מתחשק לי להיאחז בו, יש לו חיים משלו. אז שוב חשבתי על יישות מסויימת, ובעקבות האמונה שהחדירו לי לראש שכאשר אני מעלה דמות מסויימת לראש אני יישר מתחבר אלייה, ואפילו משתמש באנרגיה שברשותה.. עלה בי חשש והתחלתי בצורה חסרת סדר לצאת מהמצב שנקלעתי אליו, ההתנגדויות ממש חזקות והמציאות לא ברורה לגביי הדרך שכביכול צריך להגיב,. אז מהדמות הפשוטה שעלתה לי לראש, מצאתי את עצמי מחפש להתחמק מהמחשבה בשביל לשכוח שבכלל חשבתי על אותה דמות מלכתחילה שיהיה לכם ברור.. כל זאת חלק מהניתוק שאותם מהפנטים כפו עליי, ובעוד שאני מנסה לייפות את המחשבה שאני ממש חולב אנרגיה מאותה דמות, אני מוצא את עצמי מדמיין דברים מפחידים בעיניי, ומשם עוד התחמקות לעבר ייפוי של המחשבה הקודמת ואז חוסר שביעות רצון מהייפוי שמביא אותי לעוד ייפוי ומשם לאבדון - סוף הדמיון ! ומה יצא - הזנתי את עצמי מחדש בעוד חשש. כוסאמקקקק :)

boya ka

New member
ולמה

אתם קוראים את כל זה, מאחר וזה נהיה ברור.. אולי מישהו ממכם ייכול לשפוך על זה קצת אור. אותה דרך של חשש מפני תיקשור לא מקדמת אותי לשום מקום, ונותנת תירוצים לאותו משולש לטעון שאני "מסוכן" מבחינה מאטריקסיסיסיסית. שלא בצדק !

boya ka

New member
שוונג

בשיא של כל המצור והאירועים, תיקשרתי עם ידידה.. חברה של חבר ילדות שלי, ובזמן שניסיתי להיעזר, אותו שליט נאצי (לצורך המחזה).. היה גורם לנתק מכוון בינינו ומבייש אותי מול כולם, גורם לי להאמין שאני משפיל אותה, ונאחז בה.. וכשהבנתי שאין מצב להתחבר לכיוון הזה, שלצערי היה האחרון.. אותם מאמינים אדוקים של הנאצון הזה היו נושאים את שמה, וגורמים לי להאמין שאני קורא לה, הייתי מכריז בקול שזה לא הרצון שלי ואין לי שום מניע להתקשר, ובכל זאת הם היו פועלים על מנת לגרום לי להתנגד ולהיות מושפל, עד למצב שהצ'אקרת מין (אנרגיה אחרי הכל), הייתה גמורה לגמריי, וכל מגע או תנועה שלוותה לאיזור האיבר שלי קושרה אלייה, שלא מהרצון שלי, ובזמן שזה קרה הם היו נותנים אסמכתאות להאיחזות באותה יישות (ששמה לא הכרחי), ומבחינתי לפגיעה בדימוי גוף ונפש, אפילו בעת מתן צרכים בשירותים הם היו גורמים לי להאמין שאני משתין על אנשים ותוך כדי זה פוגע בהם, איך שהעניינים מתבהרים ובעזרת השליטה שלהם 24 שעות על המיינד שלי, הם מצאו פתרונות לוגיים שהתקבלו על הדעת והביא אותי לאבד את הדעת ולהגיד בצורה ברברית, ומשם גרמו לעולם להאמין שאני סוג של בנאדם תלוש שמאבד את המיינד שלו. הם אפילו הביאו אותי למצב של אמונה, שבעת שענגתי את עצמי בעבר הרחוק מאוד.. הייתי משדר משהו לא מובן לעולם.. וכל זאת בעקבות סימון דרך שהם נקטו על מנת לגרום לי לאין אונות, הם היו שולחים לי שדר של האנשים הכי יקרים לי במשך האירוע ונוצרה בתוכי התנגדות מטורפת וחוסר הבנה, איך לעזעזאל אותן נשים שיקרות לי יותר מהחיים שלי, מגיעות לי לראש.. ומשם לאובדן כל הנאה ואין אונות. המיינד שלי נכון לעכשיו מודע בצורה גבוהה, המילים והשדרים שקיבליתי מאותם חברים במצב של חוסר הכרה מלווים אותי עד הרגע הזה, מאחר והם חזרו ושנו את התאורייה שלהם, וההתנגדות שלי הלכה וגברה.. נכון להרגע, התחושה הכי קטנה של חוסר זרימה עם המיינד שלי, מביא את המילה להיזרק באופן אוטומטי מהראש, לא דרך הפה אל במין תחושה, ומפה לעוד תחושות אשמה.. מאחר ומילים כאלה הן לא חלק מהרצון או הנשמה שלי מאז ומעולם. הייתי רוצה להניח את הדעת ולהגיד שהם לא היו מודעים לתוצאות של הפעולות שלהם, הבעייה היא שלאחר שאחד סימן מטרה, יתר החברים היו יורים ע"פ סימון המטרות, ומכאן הדחקה רצינית ופחד מטורף.. רק למען הבהרה לכל המתנגחים שקוראים את הדברים האלה, אסור להזין מיינד "חסר הכרה" בסוגסטיות או במילים קשות בזמן אירוע מודחק, זה רוע לשמו.. ואותם תקליטנים שהשתמשו באותה רצועה על מנת להנציח את הרגע גרמו לסבל מטורף לעולם ולי בעצמי.

boya ka

New member
רייק

הגעתי כרגע לפריקה של כל המטען הלא נעים, סיימתי ועדיין אין לי פינה של שקט לגשת אלייה, אין דמיון ואין חברים. ומאותו רגע המיינד שלי מחפש חדשות טובות להיאחז בהן, וכל סטיקר או מחווה קונה אותי אוטומטית.. ושוב אותה יד משולשת משתלטת עליי ופוגעת בי.. עד למצב שהעיניים שלי מתהפנטות על בסיס קבוע.. מחפש תשובה אחריי הכל, וברגע שאני נאחז ובוהה, הם לוקחים פיקוד ונותנים אסמכתה לפגוע בי, אחרי שפגעו, הם משתלטים וקובעים לי את הקצב, משמע אין לי רצון משלי.. אין לי פינה משלי, וזה הכרטיס כניסה שלהם למטריקס, הכל צריך להתבצע בדרך שלהם, אין לי לאן לגשת, לא שמחה ולא יכולת לצפות או לרצות או לחשוב או להביא בחשבון, אין ציוץ. תארו לעצמכם את ההתנגדות שקיימת בתוך בנאדם עם מטען כזה, שכל רגע שהוא מנסה לתקשר ולהביע את מה שעובר עליו קוראים לו מלשן ומחבל, ואז מקבלים עוד אסמכתה לפגוע בו - עד למצב שהוא לא נושם לגמריי !! וכשהוא מאיים להתאבד מאחר וסוף העולם בשבילו הגיע, משדרים לו מחיאות כפיים ויאללה לך על זה. לא נראה לי שיש בנאדם שהגיע כזה רחוק בחוויות שלו ולא הפך לרוצח או לאנס, ומשום מה הם כיוונו אותי להאמין שאני כבר כזה, מאחר ואני נאחז ושולח סוגסטיות שליליות מהמיינד. לאן הולכים מפה ? זה האור בקצה המטריקס המחורבן ? הוליווד שולטת על כולנו ? משהו לא לעניין מתרחש פה.

boya ka

New member
הכי גרוע

עד שהגיע מישהו שיכול לתקשר איתי, ומבין מה שעובר עליי.. מגיעים אותם אנשים ומחלישים את ההתקדמות של הנשמה שלי לעבר האור. מנתקים אותו ממני בכוח, ומחכים אותו ולועגים לזעם שנובע ממנו לגבי המצב, רק שתהיו בעניינים הגעתי למצב של חוסר תגובה לגמריי. ועד שמגיע תיקשור טוב, הם משתדלים להרוס אותו ולפגוע בזיכרון שגם ככה לא עובד כמו שצריך. בעת תיקשור מוצלח עם אחי, עולה על "הקו" ילד בן 19 ולא נותן לי לחוות את התקשור, אני מגיע למצב של דפוס פעולה שנובע מסקרנות, מאחר והראש שלי חווה הרבה ובעקבות התיקשור הבנתי שיש משהו שגדול ממני, ובעת תחושת קנאה, והבנה מצד אחי.. עולה ילד שתפס טרמפ על חשבון ההצלחה הגורפת של אותה היד ההורסת, וזורק קללה לאוויר, בו ברגע בעת נסיעה באוטובוס.. רכב ממולנו נכנס לנתיב והאוטובוס נכנס בו בעוצמה אחרי ברייקס מטורף, התוצאה שני פצועים לא קשה ורכב עם מכה רצינית מקדימה. מוקדם יותר בזמן תיקשור, ושליטה של אותו ילד שעלה לגיל מצוות במטריקס.. השתמש בעיניים שלי ובחוויה שלי על מנת לשלוט במציאות שמסביבי על מנת לשאוב אנרגיות ותמיכה ע"י סוגסטיות ותמיכה מאותו המשולש, כל הבעת רצון הכי קטן מצדי לוותה באלימות אנרגטית, שההיבט שלה הוצג לפניי במציאות שחוויתי, מצד שני בעת שניסיתי לחזור לשליטה הם התנגדו לסוגסטיות שבחרתי וגרמו להפרעות קצב בקיום שמסביבי. עוד פעם, זה היה מביא אותי לאיבוד שליטה והתמסרות לידיים המלוכלכות שלהם.. ומשם להאכלה מטורפת של סוגסטיות, עד למצב שהצמצם של העין שלי נפתח בצורות מפחידות. ואז אחרי הרבה סבל ובליעת רוק ועישון סיגריות, בנאדם צריך לנוח, כשהייתי הולך לישון.. הם היו מחכים לרגעים שאני יתקשר והיו מכניסים אותי למערבולת של התנגדויות לראווה של כמה מאות צופים במדינה, ממש כמו שד"ר מנדלה עשה בתקופת השואה.. לאחר מכן היו לוקחים אותי לחוויות עבר שהם יצרו עבורי ולא נתנו לי לגשת אליהם, גרמו להדחקה מטורפת.. ובזמן האודיטינג וההיפנוט שהוביל לדמיון מודרך, הם גרמו לי לחוויות פחד מטורפות. אותו ד"ר מיכאל זריהן, מנע ממני כל גישה לדמיון או לתקשור,, השתלט לי על המחשב, תיקשר עם המסנג'ר שלי והוציא לי שם רע וניתק אותי מחברים ומשפחה בארץ ובעולם (כמו גם בזמן המסע.. גיליתי שיש לו ישליטה בעוד כמה מיינדים אחרים), הם הובילו אותי יחד עם ארז וולף (יסוד הסיכסוך) לחלומות משפילים ומזוועים ולמציאות עצובה עד אינסוף, והכל בניצוחו של יוסי גולני (ויני), הוא הבמאי המרכזי בהצגה הזאת, תוך כדי בניית יד הוא צירף את השכנים שלו לעסק, ילדון בשם דרור בן 19 לפני גיוס לצהל ואבא שלו שרלי, שהיו מתעללים בי בצורה חסרת תקדים. ישנם עוד כמה שמות שנשארו בערפל לגבי העניין, וגם להם יש לי טינה לא קטנה - מאחר ותמכו בהתנהגות של אותם אנשים, למרות שזרקו לי עצם פה ושם שהובילה אותי למודעות עדיין היחס היה משפיל בצורה לא אנושית.

boya ka

New member
פאקינג איי

התקשורת בחדשות של ערוץ 2 מנסה להכניס אותי למצב פסיכוטי בכוונה תחילה, הקטע הכי עצוב ומצחיק שראיתי בחיים שלי, מאחר והם מודעים לבעייה ומתעלמים ממנה, הם רוצים שאתנהג בדיוק כמו אלה שפגעו בי, הם מנסים ליצור רוצח חדש ! אז באיזה סרט עוד לא הייתי... הבני זונות האלה חושבים שאני יכנס לראש שלהם ויתחיל להוציא רעל בכוונה מה שייתן להם לגיטימציה לפגוע בי בעתיד. שפלות וטימטום כזה לא ראיתי בחיים שלי, לא יאומן איך כל כך הרבה אנשים בלעו את החרא הזה עד עכשיו! אז מתוך הנחה מלומדת, אחוז מסויים לא מבין מה נסגר איתי ולמה אני רושם דברים הזווים כאלה.. ובאיזה פאקינג סרט אני נמצא... האחוז האחר מבין תבעייה ויתעלם ממנה מאחר שהוא חושש להתנגד למאטריקס, תעשו לי טובה יא ליצנים.. זה לא מאטריקס. זה פשע !

boya ka

New member
לקרוא רק את זה !

כל השאר סתם יסבך לכם תראש, שמרו על האמונה שלכם, הייתי חייב לפרוק פה

למעלה