משהו מסריח בתוכנית הכוח

loveisjoy

New member
משהו מסריח בתוכנית הכוח

להלן תוכן מכתב תלונה אשר שלחתי לרשות השנייה ------------------- תקראו את הלינק המצורף שמדבר על הפלייות בלתי צודקות!!!

נתן זהבי הוא איש ארצי גשמי

ההודעה שפירסם במלואה מתייחסת לפרומו שהיה נראה כאילו הוא אומר מדהים על משהו שקרה שם, וזה אכן שיקולי עריכה שנועדו למשוך לרייטינג. נתן זהבי לא יאמין לכלום גם אם אלוהים יתגלה בפניו. אולי במוות הוא יבין. אבל בין זה ללהגיד שהמתמודדים חסרי יכולות תקשור - יש מרחק גדול מי שלא מאמין, אני מציע לו ללכת לחוות דבר כזה בעצמו

miyamoto

New member
אם כך, נתן זהבי כנראה אדם חכם.

גם אני לא אאמין גם אם אלוהים יתגלה לפני, אז אולי אני אאשפז את עצמי בגין הזיות. (לא בדיוק שפוי לדמיין דמויות משונות אשר תוחבות את עניינן סביב אורגניזם ספציפי בגלקסיה ספציפית ומתעניינות בהפרשי הזמנים שהאורגניזם הזה צורך כימיקלים שונים). במוות? איך אפשר להבין ללא חשיבה? לחוות דבר כזה בעצמו? מדוע? כדי שנוכלים (אני לא אומר שכולם כאלו, יש שסתם משוגעים) יוכלו להערים עליו? בזה הם טובים, בלהערים על אנשים. אפקט פורר, קריאה קרה (לעיתים קריאה חמה) ומעט דיג, בתוספת רצון (בדרך כלל בלתי מודע) של המשתתף להאמין בכל אוסף השטויות הזה ולעיתים ניסוח מעורפל, מתכון להצלחה! אני מציע לאנשים אשר חופפים את תחומי המדע והקוסמות (כולל מנטליזם וכו') לחוות דבר כזה בעצמם, כדי שיוכלו לחשוף את הנוכל. (או את המשוגע).

החיים הם לא מוח

נשמה, יש בחיים האלה כל כך הרבה מעבר למה שהשכל או ההיגיון הבריא יכול להבין אם תאחז בתפיסות שלך חזק כל כך, לעולם לא תאכל לראות לחוש לדעת משהו אחר.... מאחלת לך הרבה אהבה והצלחה בדרכך

miyamoto

New member
ראיתי.

סרט נחמד מאד. אמנם, מעט פסבדו-מדעי. ממליץ על הספר "ציידי החלקיקים".

למעלה