משהו מעניין ואולי מישהו יוכל לעזור

afon

New member
משהו מעניין ואולי מישהו יוכל לעזור

הגיע לידי תקליט של פ"פ שנקרא the best of the pink floyd ליד הכותרת הנ"ל באנגלית כתוב בעברית "מצמרת להקות המחתרת - פינק פלויד - במיטב להיטיה" הוצאת emi ו columbia עכשיו אולי פלוויר בוי הידוע ואולי מישהו אחר יוכל להגיד האם התקליט נדיר? האם אפשר להעריך את ערכו? רשימת השירים אינה סטנדרטית והיא כוללת את chapter 24, האימא של מתילדה, ארנולד ליין, candy and a current bun, the scarecrow צד שני: תפוחים ותפוזים, it would be so nice, piant box, ג'וליה דרים, סי אמילי פליי. אז האם מישהו יוכל להסביר קצת על טיבו של התקליט? הוספתי תמונות

dondons

New member
אני לא יודע כמה זה יעזור לך...

אבל, התקליט הזה הוא בחזקת "ביג פוט" יש שישבעו לך שראו ושמעו אותו, יש שיאמינו שהוא קיים ויש את אלה שיאמרו "אגדה"... התקליט הזה עם שמו "המקורי" THE BEST OF PINK FLOYD לא מופיע באף דיסקוגרפיה שראיתי, אבל אני זוכר שהשם הזה תמיד עלה כאלבום מאוד מאוד נדיר של פינק פלויד כ"כ נדיר שכמו שציינתי למעלה נדירותו העלתה ספקות לגבי קיומו. ברשימת השירים אין שום דבר מיוחד, כולם שירים שיצאו לאור באיזשהו אפן. עצם העובדה שעל העטיפה מודפסת עברית מצביעה על כך שהתקליט כנראה הודפס בארץ, ויכול להיות(ואלו רק השערות) ש: א- זה היה נסיון של חברת התקליטים המקומית דאז ליצר אוסף, שאולי לא קיבל אישור ב- שזה בוטלג ברמה של זיוף ה TRADE MARKS של חברות התקליטים CLUMBIA ו EMI בכל מקרה זהו בהחלט פריט מאוד נדיר, אין לי מושג בהערכות שווי. מעניין איך התגלגל אליך? לי באפן אישי הבאת פלאשבק מטורף עם ההודעה הזאת..:)

afon

New member
אם זה המצב

אז אתה מאוד עוזר! מעניין מאוד, מישהו יודע איפה עוד אפשר לבדוק על התקליט?

RoieL

New member
אוסף?

אי אפשר לעשות אוסף משני אלבומים

האלבום מופיע ב-listing באתרו של

וורנון פיץ', ומכיוון שזהו מקור אמין ביותר, אני מסיקה שמדובר בתקליט רשמי, שאכן יצא בארץ. לא כתוב מתי, אבל מהעיצוב אני מסיקה שמדובר בשנות השבעים. אולי זו היתה גרסה מוקדמת של Relics? לא הצלחתי למצוא פרטים נוספים עליו, אבל אחפש.

afon

New member
תודה ציף

תארתי לעצמי שזה משהו כזה... אם תצליחי להשיג עוד מידע על התקליט אני אודה לך מאוד.

flowerboy69

New member
צר לי לאכזב כמעט כל מה שנכתב פה

זה קשקוש. התקליט הזה יצא בשנת 1970 בהולנד.שמו the best of pink floyd הוא יצא יותר מאוחר ב 2 גרסאות אחרות עם עטיפות שונות אך אותו פליי ליסט.הגרסה המדוברת יצאה בארץ.זו הגרסה הישראלית לתקליט המקורי משנת 70.היא לא נחשבת לנדירה אבל דיי נחמדה.קחו בחשבון שהתקליט המקורי נמכר בין 75 ל 100 פאונד.עוד משהו?

afon

New member
הו פלוור בוי,ידעתי שאתה תוכל לעזור!

כמה התקליט שווה היום? (בגרסה הישראלית)

flowerboy69

New member
לדעתי הצנועה

בין 80 ל 100 שח תלוי במצבו.ראיתי אותו כמה פעמים בגרסה הישראלית אבל לא ככ התיחסתי...לי יש את המקורית מהולנד ואת 2 הגרסאות שבאו אחר כך.

למעלה