משהו מעניין מהשנה שעברה - ומשימה

Yo-man

New member
משהו מעניין מהשנה שעברה - ומשימה

מצאתי את השרשור הזה כשניסינו לנבא מי יהיו הקבוצות הבולטות או המאכזבות של העונה שעברה. תקראו מה אמרנו אז (תתביישו בשקט) ובואו נעשה את זה שוב.מי לדעתכם יהיו הקבוצות הבולטות של השנה לפי הקטגוריות האלה: 1. המנצחת הגדולה 2. השניה (שתפסיד בסופרבול) 3. המפתיעה 4. המאכזבת 5. הקבוצה שהכי אין לה סיכוי אבל הייתם רוצים שתצליח השנה 6. שלב השאלה הזהה: הקבוצה שהכי הייתם רוצים שתיכשל (תשובה במהופך - סטוירטפ
) ושיהיה בהצלחה

royassis

New member
אם היה לי מושג

בפוטבול הייתי אומר לך ..... אבל אין לי .... אז אני ינחש קצת אני אומר שהפטריוטס כמו כל שנה יגיעו לגמר וגם הטקסנס או הריידרס יגיעו. הפטריוטס ינצחו בקצת או הטקסהס ינצחו בקצת. אני אומר שאולי ה seahawks יפתיעו

lambdeus

New member
התשובה המורחבת.

קצת מוקדם להמר, אבל יהיה מצחיק לראות מה כתבתי בעוד שנה. אין סיכוי אבל הלוואי - כמובן שה49RS. רוצה שהכי תיכשל- רייבנס. המאכזבת- סטילרס. AFC מזרח - ג'טס. AFC צפון - בנגלס. AFC דרום - קולטס. AFC מערב - ריידרס. (המפתיעה) NFC מזרח -קאוביויס. NFC צפון -פאקרס. NFC דרום - פלקונס. NFC מערב -ראמס. גמר הAFC- קולטס מנצחים את הג'טס. גמר הNFC- פלקונס מנצחים את הפאקרס. סופר בול קולטס מנצחים את הפאלקונס. (למרות התוצאה באמריקן בול).

CKYEN1

New member
הנה התשובות בשבילך

1. ללא ספק האיגלס, אני מאמין שהאיגלס יעשו את זה וזאת תיהיה עונה ממש ממש יפה בשבילם 2. משום מה יש לי הרגשה ענקית שזה הולך להיות הצ'יפס, הרי אחרי הכל מה הם רק היו צריכים? כמה שיודעים לעשות הגנה? אני חושב שסרטאין יכול לעשות את זה.... 3. ויקינגס, השנה הם יעשו אימפקטס רציני, יגיעו יותר רחוק מבשנה שעברה 4. ניו אינגלנד, הם ממש הרסו את עצמם בכך שזרקו את טי לאו, והשנה זה ישתלם להם בכך שיעופו בפלייאוף ע"י הג'טס שטי לאו עושה אינטרספיישן עד הטאצ'דאון ומנצח את המשחק (בתקווה שיהיה שם, בג'טס) 5. אריזונה
, אני מאמין בקורנרבק החדש רול אבל הוא לא מספיק 6. אממממ... ניו אינגלנד וקולטס

ofribecker

New member
פרדיקציות לעונה

ההערכה שלי לקראת העונה: 1. המנצחת הגדולה: אינדיאנאפוליס הגיע הזמן שההצטיינות של מאנינג, בתוספת הגנה סולידית תביא טבעת. 2. הפיינאליסטית שתפסיד בסופרבול: אטלנטה כי היא הכי קבוצה. 3. המפתיעה: קליבלנד סתם עניין של תחושת בטן. 4. המאכזבת: פילדלפיה כי יש לי תחושה ש TO לבדו לא יכול על הליגה. אמנם ווסטברוק טוב, אך זה לא יספיק. 5. אין לה סיכוי אך הייתי מאוד רוצה פעם אחת לראות את דטרויט מצליחה ובגדול. עניין של אהדה אישית לקבוצות שבאות ממישיגן. 6. הייתי רוצה שתיכשל: אף קבוצה, אך אם מכוונים לי אקדח לרכה ואני חייב לענות או למות, אז הקבוצה שהכי פחות אני רוצה שתצליח היא ... לא יודע... טוב נו... אולי הג'יינטס. אבל זה ממש סתם. . שתהיה עונה נפלאה, זה העיקר.

yBm555

New member
הכל ניחושים אבל הנה

מנצחת: פילדלפיה שניה: קנזס סיטי המפתיעה: ניו אורלינס המאכזבת: פיטסבורג הכי הייתי רוצה שתצליח אבל אין סיכוי: בולטימור הכי לא רוצה שתצליח: פילי והפטריוטס

CKYEN1

New member
עוד מאמין שהגמר יהיה צ'יפס - איגלס!

יש כבר 2!

roydenver

New member
הימור שלי

1.אינדי 2.אטלנטה 3.דטרויט 4.מינסוטה 5.דנוור - לפחות לנצח פלייאוף אחד עם השרברב 6.אוקלנד

Yo-man

New member
ההימורים שלי

1. המנצחת: אינדיאנפוליס. פשוט כי אי אפשר לחכות יותר 2. השניה: גרין ביי. כנראה העונה האחרונה של פארב. הוא יעשה הכל להגיע לסופרבול. 3. המפתיעה: אוקלנד. כי מוס וקולינס יעשו את זה בקלות
4. המאכזבת: פילדלפיה. הפציעות, האגו, הריבים והחוזים ישברו את הקבוצה. 5. ללא סיכויים: דטרויט. אבל אני מת שגרסיה יכנס לשחק ויעשה בלגן. 6. שתיכשל: פטריוטס. די. נמאס.

Yo-man

New member
MVP של העונה שעברה - פייטון מאנינג

לפעמים אני חושב שאתה צוחק ואז אני נזכר שיש דברים שאתה עוד לא יודע. הצמד מאנינג-האריסון הפך בעונה שעברה לצמד QB-רסיבר הכי מוצלח בהיסטוריה. יותר השלמות ל-TD ביניהם מאשר סטיב יאנג לג'רי רייס (וזה חתיכת צמד). הרץ האחורי אדגרין ג'יימס - השיג מעל 1500 יארד בעונה שעברה ו-9 TDs. באחד המשחקים הוא רץ ל-207 יארד... יש עוד אבל אלה העיקריים.

אם אני לא טועה

יש להם משהו בסביבות 82 מסירות-השלמות ביניהם לTD.. והשיא הנוכחי של הHALL OF FAMER יאנג עם הרסיבר שלו עומד על בטוח 85.. אז חסרים להם משהו בסביבות 4 לשבירת השיא הזה.. תקנו אותי אם אני טועה . הפחד הכי גדול שלי שמאנינג ישבור את כל השיאים <שנשארו> ויהיה בסוף כמו דן מארינו <כרגע זה נראה בקצב הזה> בלי גביעי לומבארדי בחיקו
.

ranatz

New member
ואני חושב ש...

הקולטס יעשו את זה השנה ויזכו בבסופרבול. מאנינג MVP של המשחק הפלקונים מאטלנטה יקבלו בראש בסופרבול ממאנינג . בקיצור משחק פתיחת העונה מטוקיו היה חזרה לסופרבול הוייקינגס הולכים להפתיע בגדול, בלי רנדי מוס הם יקחו את ראשות הNFC צפון האיגלס יאכזבו הודות למאמציו של TO לחבל בקבוצה והודות ללוזריות המובנה של מקנאב הייתי מת שקבוצתי האהובה הניינרס תתחיל לחזור לימי הזוהר אבל אני עוד לא רואה את זה קורה הכי הייתי רוצה שהאיגלס המסריחים יתרסקו בגדול ותמיד אני מתפלל גם להתרסקות של הקאובוייז ימח שמם

royassis

New member
אההה

חתיכת קבוצה ....... 207 יארד במשחק זה ענק ..... הלוואי עליי.

geviaz

New member
המפתיעה הגדולה...

של העונה תהיה קרוליינה! חכו ותראו הם יגיעו רחוק- מגובשים עם הגנה טובה (או שלא). אטלנטה תגיע לסופר-בול אבל תפסיד - אני לא יכול להגיד קולטס ואני לא רוצה להגיד קולטס - לפיטסבורג. המאכזבת תהיה פילי שתענש על הפישול שנה שעברה. הייתי רוצה שמיאמי יצליחו אבל הם צריכים עוד זמן להתגבש ולהשתפר בהתקפה. ורק ארמוז שהקבוצה שאני רוצה שתיכשל היא הקבוצה היחידה שמייצגת מספר מדינות. ועוד משהו... שימו לב לריידרס ההתקפה שלהם תהיה מדהימה (אבל אין להם D).

ranatz

New member
ניו אינגלנד

מייצגת את מדינות צפון מזרח ארה"ב ולא רק את העיר בוסטון.

roniway1

New member
../images/Emo9.gif ההימור שלי:

1. המנצחת הגדולה - ניו אינגלנד פטריוטס !! המשחק שלהם אולי לא ממש מלהיב ,אבל כמו שאמרת עליהם יורם כמה פעמים ,הם תמיד עושים את מה שצריך לעשות - גם אם צורת המשחק שלהם די משעממת. 2. השניה ( שתפסיד בסופרבול) - פילדלפיה איגלס לדעתי. 3.המפתיעה - שיקגו ברס 4. המאכזבת - אטלנטה 5. טוב ,פה כמובן הייתי רוצה שהניינרס יצליחו !!
6. דטרויט

למעלה