משהו מעניין ששווה לראות...

משהו מעניין ששווה לראות...

כאן קישור לסרט החדש של שון בן (בורומיר) עם ניקולאס קייג' ועם דיאן קרוגר (שיחקה את הלן היפה בטרויה). עם טריילר כמובן

Eowyn of Rohan

New member
תגובה

נראה סרט פעולה חביב.. אבל כמו בכל סרט ידחפו סיפור אהבה וזה מעצבן
.

נו באמת!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודע שאת המנהלת אבל היית חייבת לעצבן אותי?!?!!??!?!?! מה כפת לי עם זה בין כמו מיסטר בין או בן כמו הבן של רוס או בולבול כמו הציפור!!!!!!! העיקר שהוא משחק שם!!!!!!!!!!!!!1

aniviel

New member
../images/Emo46.gif

לא נסלח ולא נשכח. לא קוראים לשון בין שון בן!! זה פשוט לא בסדר!!

אתה מפגר

תיקון אחד ואתה מתפרע ןרושם המון סימני שאלה (!!!!!!!!!1) אם הייתי לירון היית נחסם על התפרעות בפורום..

לזה אתה קורא להתפרע?

כנראה נרשמת אתמול לתפוז. אין לך בכלל אמון באנשים... ובמחשבה שנייה מזל גדול שאתה לא בא למפגש.

אם אין לך מה לומר וזה מרגיז אותך

אז אל תרשום כלום במקום לרשום שטויות כאלו.. זה מציג אותך בתוך אידיוט חמום מוח..

האמת היא שטויות?

לירון לא חוסמת אותי כי היא לא כמוך (במידה והיית מנהל אבל אם כזאת גישה זה לא מפתיע). זאת הפעם הראשונה שאני קצת כועס ולא צריך לחסום כל אחד על התפרצות קטנה. מה כבר קרה??? וידעת את זה אם היית בתפוז יותר זמן. בתפוז המנהלים לא חוסמים כל אחד על כל דבר ואם ידעת את זה היית סותם את הפה. זה הכעיס אותי ודיברתי לא יפה אבל זאת ממש לא סיבה לחסימה. ואם לא הבנת אז כרגע הסברתי לך למה אני מתכוון ב"לתת אמון באנשים".

עם ולא אם

ואני לא מדבר רק על זה.. מה שקרה שהתפרצת על המנהלת. טוב אני לא ממשיך מכאן, אין לי כוח להתווכח איתך.

ועוד משהו..

אתה הטיפש! למה אתה קורא לי מפגר? כי כעסתי על זה שהיא תקנה אותי? זה פיגור! לא כעסת בעבר על דברים קטנים וטיפשיים שקוראים לך? כן? אז אתה מפגר! אתה מבין? זה טמטום לקרוא למשהו מפגר בגלל שהוא כועס על משהו. באותו יום לא היה לי מצב רוח ממש טוב והוצאתי את זה על המנהלת, לירון, וזה לא היה בסדר מצידי. אבל אתה בא וקורא לי מפגר על שכעסתי על לירון! אתה מבין? וחוץ מזה לא צריך לחסום כל אחד על כאלה דברים. המנהלת יכולה לתת לי אזהרה וסיפור נגמר. לא צריך לחסום.

aniviel

New member
זה חייב להיות הריב...

המטומטם ביותר שראיתי בפורום עד כה. שניכם (כן, שניכם) מתנהגים כמו ילדים קטנים. תפסיקו את הריב ברגע זה, אני לא רוצה לראות עוד תגובות חדשות בעניין

מה אני אעשה...

שהוא פשוט אמר שטויות. לקרוא למשהו מפגר בגלל כעס זה טיפשי את לא חושבת לירון? ונכון שלא צריך לחסום משהו בגלל ההתפרצות הראשונה שלו בפורום?

yaaronet bloom

New member
אני מסכימה עם לירון בכל מילה שהיא..

אמרה!!! תפזסיקו זה לא פורום ריבים..... (מי שמדבר...) ואם יש לכם עיניין לא סגור אז תסגרו אותו ביחד בדרך אחרת באייסיי או במסנג'ר!!!

למעלה