משהו מעניין...

wommer

New member
משהו מעניין...

אחי עכשיו נמצא בהופעה באמסטדם ש דרים ת'יאטר. הוא התקשר אלי הרגע והוא סיפר לי שהם מתכוונים לעשות את כל הדארק סייד.. נשמע מגניב. הייתי רוצה לשמוע את זה.. :)

wommer

New member
dream theater..

אולי טעיתי באיות. אמממ להקה פרוג מטאל. מאוד נחמד לשמוע אותם מדי פעם. לא מכיר אותם יותר מדי

Pitudi

New member
להקה מחורבנת

הליריקה הכי גרועה שנכתבה EVER. הם כל כך לא שולתיםםםםםם!!!!!!111

wommer

New member
תראה...

מבחינת ליריקה, אני אף פעם לא התעמקתי... אבל מבחינת מוזיקה ולחנים. הם די טובים... אבל מה שאני באמת לא אהבתי שם זה את צורת הניגון של פטרוצ'י - הבנאדם מתלהב מזה שהוא מריץ את האצבעות שלו במהירות האור. אני לא שומע אותם קבוע. אבל להקת פרוג חביבה למדי...

avki

New member
הוירטואזיות המוגזמת היא רק באלבומים

האחרונים שלהם. באלבומים המוקדמים יותר היא לא מוגזמת, היא מוצדקת. וגם האלבומים האחרונים שלהם די טובים.

להקה מעולה

אני בספק אם מישהו לא יאהב את השיר ANOTHER DAY שלהם!

Pitudi

New member
אני לא אוהב, קיטש נוראי

כתיבה גרועה, קיטשיות, סולן גרוע, הפקה ילדותית. זה עוד שאני רגוע, שאני עצבני אני יכול לכתוב מאמר על כמה שהם גרועים ואוברייטד. נדמה שלפני כל שיר הם עושים מאין סיעור מוחין שבו הם חושבים על כל המוטיבים שהם רוצים להכניס ופשוט מכניסים. אם כבר משהו שדומה לפרוג מטאל אז ראש, ואם פרוג מטאל אמיתי אז סימפוני איקס המצויינים או פיין אוף סלביישן. דרים זאת מוזיקה לילדים חסרי הבנה...חוסר הרגש, המכניות, חוסר היצירתיות שלהם פשוט מרגיז אותי. אנטי-טזה מוחלט לפלויד.

תקשיב

אני באמת לא מכיר את הלהקה הזאת ממש טוב אבל כל שיר ששמעתי שלהם אהבתי, ולא מצאתי סימנים לחוסר יצירתיות/מקוריות... ותאמין לי שאני ילד שכן מבין מהחיים שלו. זו דעתך בכל אופן. --- אבל דבר אחד בטוח! פלויד יותר טובים!

avki

New member
בעעע, זה הנושא הכי חרוש.

בוא נשים את הדברים על השולחן: לדרים ת'יאטר שלוש חלקים מרכזיים שאפשר לדון עליהם: החלק שבו הם מוציאים אלבומים, עושים סיבובי הופעות ומתפקדים כמו להקה רגילה, החלק בו הם מאלתרים, עושים שטויות, מוציאים אלבומים עם הרכבי צד, מוציאים קטעי שערוריות וירטואוזיים, והחלק בו הם סתם גרועים (
). אני רק מבקש לדעת אם את הטענות המופרכות, החסרות ביסוס והמוגזמות שלך אתה מטיח על כל שלושת סוגי הדרים ת'יאטר, או רק על שני החלקים השניים?

במקום הודעה שנמחקה

חברים, אני מזכירה לכם את תרבות הדיון הנוהגת בפורום, לפיה אין קוראים בשמות גנאי לגולשים אחרים. אנא עיינו שוב בתקנון.

avki

New member
נשמע מעניין מאד.

תדווח לנו מה היה בסופו של דבר?

wommer

New member
אני אנסה לדבר עם אחי היום

ואני אודיע לכם מה היה בסוף בהופעה ואיך היה.. :)

One Echoe

New member
הם עושים קאוורים,

להרבה להקות " קלאסיות ". אם אני לא טועה, הם עשו גם לדיפ פרפל. הם עשו למטאליקה. באופן כללי, כשלהקה כזאת עושה קאבר ללהקות כמו פינק פלויד זה לא יוצא ממש מתאים. הלהקה הזאת בנויה לעשות קאווברים אם כבר ללהקות כמו דיפ פרפל ומטאליקה.

למעלה