משהו מעצבן קורה לאחרונה

21פנאן

New member
משהו מעצבן קורה לאחרונה

פורסם גם בפורום השכן: לאחרונה ב 2 פאבים שיצא לי לשבת בהם (האוקונור בראשון והמא ברחובות) קורה משהו מאוד מעצבן הזמנתי לף מחבית כוס של חצי ליטר ובהפתעה קריבלתי את הכוס של השליש כשהיא מלאה טיפה מעל לסימון של השליש. לשאלתי למה אני משלם על חצי ומקבל שליש אמרו לי שללף אין כוסות חצי (שטויות כי לי אישית בבאר יש כוסות של חצי לף) וחוץ מזה הם ממלאים מעל לשליש ככה שזה יוצא חצי ליטר. בקיצור שטויות במיץ.... אותי אישית זה מאוד עיצבן מה גם שבפאבים עצמם זו ההנחיה של הבעלים ככה שהרבה אין מה להילחם איתם. השאלה היא מה לדעתכם אפשר לעשות? חשבתי אולי לדבר אם המשווקים של לף ולהגיד להם שזה פשוט מחריק לקוחות מהלף (כשאני משלם על שליש מחיר של חצי אני כבר יעדיף לשתות משהו אחר..) עוד רעיונות או אנשים שנתקלו בנושא יעזרו מאוד.... תודה

lb22

New member
מעניין מה אפשר לעשות :

בתור צרכן : 1. להעיר למנהל הבר. 2. להעיר למנהל המקום. 3. לא לקנות לף. 4. לקנות שליש לף. 5. לעבור לפאב אחר. אבל להודיע למשווקי לף ? הם יצחקו לך בפנים..... מה שהאנשים הללו עושים לא מרחיק מהלף אלא מרחיק מהפאב שלהם. פעם אחרונה שאני ביקשתי חצי לף קיבלתי כוס גדולה ויפה של חצי לף....

מה יש פה להסתבך

אני בכלל שואל לפני כדי שלא יהיו טעויות ואם עושים לי קטע כזה אני קודם כל אומר לברמן שיבטל וישכח מזה, ואשתה משהו אחר. ואם זה ממש יעצבן אותי אני פשוט לא יבוא לאותו המקום וההפסד יהיה שלהם. יש גבול לחוצפה של אנשים עם דברים מסויימים אני מוכן להשלים אבל עם יש גבולות אני לא סובל אנשים נצלנים ורמאים. אתה נותן להם פרנסה לא הם לך...ומקום שלא מכבד את עצמו לא אכבד אותו.

למעלה