משהו מעצבן שקרה לי
הדיסק של קלי

Little m e

New member
משהו מעצבן שקרה לי../images/Emo46.gif הדיסק של קלי

שמעתי להנאתי {מאודדדד להנאתי} את השיר של קלי קלרקסון Since you've been gone {נדמה לי שזה השם שלו}והתאהבתי
כמה טוב לשמוע זמרת שיש לה צ'אנס להגיע לרמה של בריטני ספירס {עוד כמה שנים כן?}. קיצור, אני מבלה לי באילת, כידוע המחירים של הדיסקים שם- גרושים {30-50 שקלים!}. הידעתם {?!} שבקניון mallהים הביאו לשם רק שני דיסקים שלה? שכן- נמכרו כבר. ולשאלה האם הם מתכוונים להביא עוד הם ענו ב- כרגע לא. אז הרחקתי את הBIG החור החדש הזה שם, גם יש אותה חנות של רשת הדיסקים. וגם שם {!!!} הביאו שלושה דיסקים שלה והם נמכרו. וכן כן, גם הם לא מתכונים להביא עוד בשבועיים הקרובים. מלאת עצבים חזרתי בנסיעה של חמש שעות לת"א =(( בלי הדיסק של קלי
שעכשיו אני אצטרך לקנות אותו ב90 שקלים {80?} בת"א. זהו. פרקתי. היא זמרת מדהימה ד"א=)) אחלה קול.

Harajuku boY

New member
אותי זה לא מעצבן, ההפך

כיף לדעת שאנשים רצים לקנות את הדיסקים שלה. סוף סוף היא באה למודעות בארץ. והדיסק לא עולה 90 שקל..הוא עולה 70 או 60 אם אני לא טועה.. וכן, החנות שיש שם "דיסק קלאב" היא חנות שווה
קניתי שם מלא דיסקים נדירים בגרושים. ובקשר לבריטני, אני מת מכור לבריטני, אבל קלי הרבה יותר טובה מבריטני, אז אני חושב שהיא כבר רמה אחת (או יותר) מבריטני

Reut Rock Girl

New member
בלעע!

הלוואי שקלי ממש לא תהיה דומה לבריטניי!!! בריטני פרחה כונפהה!!!! בלעעע

Harajuku boY

New member
ואל תתייאשי!

תקני את הדיסק בכל זאת
לא לוותר 12 שירים שכל שיר הוא הנאה ענקית

אחותי,

את מושלמת.
לא סתם, גם אוהבת את בריטני, גם עברית נכונה, פשוט
. קיצר, תסתפקי בידיעה שהוא שווה את זה ושאני הולכת גם לקנות אותו במחיר מלא :<

Little m e

New member
אתם נחמדים=))

לראשון שהגיב- אין כמו בריטני מבחינתי... ומה שמעצבן זה שבעיר כמו אילת, לא תגיד זה איזה חור, יש סה"כ חמישה דיסקים שלה. שנמכרו. ואין כוונה להזמין עוד. זה מרגיז!!! נראה לי שאני הולכת להשאר פה=)) אתם אחלה..

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifאין כמו בריטני +../images/Emo168.gif

ציטוט שקלי אמרה על בריטני, מהמגזין סטאר: (שמתי את זה בפורום בריט לא מזמן) Here's what Kelly had to say about Britney in the latest issue of Star: "I dont really hang out with celebrities - I prefer to spend time with my friends from home. Britney's really nice though. Everytime we run into each other, she always stops to chat. It's strange - she's such a big star, yet she's so down to earth." ובתירגום: הינה מה שקלי קלארקסון אמרה על בריטני בגיליון האחרון של "סטאר": אני לא מבלה עם סלבריטאים - אני מעדיפה לבלות עם החברים מהבית. אבל בריטני ממש נחמדה, בכל פעם שאנחנו נתקלות אחת בשנייה - היא תמיד עוצרת לשוחח. זה מוזר - היא כזו כוכבת גדולה, ועדיין היא עדיין עם שתי רגליים על הקרקע. מלכות.

DesertRose7

New member
אני דווקא שמחה

והדיסק עולה 65 שקל פעם אחרונה שראיתי בטאוור רקרדס (שלשום) והיה עוד יותר כיף לשמוע מהמוכר ש- א- די התלהב שאני קונה ואפילו אמר "או קלי" כשראה א תהדיסק ב- הוא אמר לי שיום לפני שאני באתי קנו שם 7 עותקים של הדיסק (!!!!) ככה שרק טוב יצא מזה!! תמשיכו לקנות ולחפש קלי

למעלה