משהו מעצבן!

מייבן

New member
משהו מעצבן!

אני לא מבין איזה מין בנאדם אני. אני מציג את עצמי או איך שכולם רואים אותי-בתור הבן אדם המצחיק, משתולל ו"החזק" (לא מהצורה הלא בוגרת). אבל מבפנים שקורה משהו (לא פיגוע או משהו כזה) אני מאוד רגיש, רגיש לדברים שאומרים לי, כל דבר רע/שלילי שאומרים לי אני לוקח את זה חזק. ואני כל הזמן אומר לעצמי שאני לא שם על אף אחד, אבל שאני עם קבוצה של חברים שלי (יש כמה, יש את היותר "חנונים" או איך שלא תקראו להם, יש את הפריקים) עם החברים שלי ה"פריקים" (אוי כמה שאני שונא, סליחה, כמה שאני לא אוהב את הכללות הללו) אז כפי שאמרתי אני מרגיש לא נוח וההפך ממה שאני אומר לעצמי שאני עומד על שלי, שאני שם אני בדיוק ההפך, כנ"ל לגבי לחץ חברתי, בזמן האחרון חשבתי שאני מושפע מכמה לחץ חברתי של חברים שלי. ובגדול אני רציתי להגיד שאין לי אישיות! אוף, איזה פוסט מסריח, לא מוסבר טוב, עם דוגמאות רעות, אני פשוט לא יודע איך לנסח את מה שאני רוצה להגיד.

LoveBeing

New member
לא נורא אתה לא היחיד אל תדאג...

גם לי זה ככה. אני רק לא מחביא את זה. ההיפך! חשוב לי להראות את החלק הזה שבי... כי לכולם זה ככה רק הם מסתירים. תהיי עצמך! גם הפחדן או הנעלב. מה רע? גם לי זה ככה. זה טבעי יותר מלהיות כמו רובוט מצ'וא! תהייה עצמך.. ומתי שרק תרצה כתוב לי במסר פרטי. באהבה, גיל :0)

avital24

New member
שלום מייבן ../images/Emo13.gif

לדעתי אתה גם הבן אדם החזק שאתה מציג וכנראה אוהב , רוצה להיות , מעדיף וגם ה"חלש" זה שנהנה מסביבה פחות ביקורתית ופחות הישגית אני חושבת שזה מושך אותך להיות חזק וזה דבר טיבעי מאוד ואני חושבת אפילו מומלץ לתחושת בריאות פנימית וחיצונית אף על פי שיש בך גם צדדים פחות חזקים שאותם אתה לא אוהב ולא מקבל ופה אתה שוגה כי אם אתה רוצה להיות חזק מכל הבחינות אתה קודם כל צריך להכיר ולקבל את הצדדים שאתה פחות אוהב ומושכים אותך לחזק אותם ולהפוך אותם להיות חזקים כמו שאר הצדדים שבך.... אני אישית גם מחשיבה את עצמי כבן אדם חזק וזה כיף להיות אדון של עצמך לבחור ולהחליט מה אתה רוצה לעשות בחייך , להוביל אחרייך אנשים זה נותן תחושה של הגשמה והאמת שגם לי יש צדדים פחות חזקים ובריאים שלוקחים אותי למקומות או לתחושות שאני לא אוהבת אבל סבלנות והתמדה הם המפתח ואישיות מתפתחת עם השנים... תרגיש טוב עם עצמך אתה נשמע בן אדם רציני וחזק תתמיד לפתח את עצמך ואת הצדדים הפחות חזקים ותראה שבסוף אתה הופך להיות מי שאתה חושב שאתה ואיך שאתה מציג את עצמך , זה לא רע להציג את עצמך כ-א' ולהרגיש גם קצת ב' אתה שניהם יחד ואם תרצה באמת חזק תוכל להפוך את ב' ל-א' ולהיות רק א' מושך , חזק , מצחיק , חסון נפשית ומה שתבחר.
LOVE IS GOD & GOD IS GOOD

למעלה