משהו מפריע לי.

משהו מפריע לי.

בזמן האחרון משהו מעיק עליי.. וזה גם משפיע על ההיתנהגות ועל הציונים בבה"ס. אני מרגישה משהו בלב כבד כזה ואני לא יודעת מה זה. ולפעמים אני מנסה לחשוב עם עצמי וזה לא יוצא.. ואני לא יודעת מה לעשות. זה כאילו כמו מועקה כזאת שמכבידה על הנפש ועל הכל ואין לי מושג ממה זה, אבל אני מרגישה משהו כבד ומציק. מה אני יכולה לעשות?

seeyou

New member
אלו סימנים של התבגרות.

את יכולה לשפר את ההרגשה בעיסוק בדברים יפים,עזרה לזולת,לחיות...

LCA

New member
לאחרונה

באמת יש משהו כזה באויר שמשפיע על כולם.... כנראה זו תקופה שצריך לעבור אותה...

avital24

New member
היי לך

אם את רוצה שהמשהו הזה לא ישפיע לך על הציונים וגם ההתנהגות אז תשדרי לתת מודע שלך שזה לא משפיע עלייך ואין קשר בין השניים ושזה רק משהו שמפריע אך לא משפיע על כול החיים שלך וכל יום לפני השינה תאמרי לעצמך שהציונים שלך בבי"הס גבוהים מאוד וההתנהגות שלך מצויינת ושאת מנתקת וקוטעת כל קשר בין מה שמפריע לך לבין הלימודים וההתנהגות עצמה ותראי שזה עובד. יחד עם הכול רק את יכולה לדעת מה השתנה בך לאחרונה שאת מרגישה ככה , אולי קרה לך משהו , אולי נפגעת ממשהו , אולי התאכזבת , אולי את גם מדחיקה את זה אולי עברת משהו שאת לא מסוגלת להתמודד איתו עכשיו ולכן את לא מודה בו גם בפני עצמך אבל מה שזה לא יהיה תנתקי אותו מהחיים האישיים שלך בעזרת התת מודע שזה לא ישבש לך את כול החיים כי את יכולה לנתק את עצמך מהבעיה עד שתוכלי לפתור אותה. בהצלחה.

תוצאות:

תודה לכל מי שנתן עצות. אתמול היה לי יום הורים.. וזו לא רק הרגשה זה אמיתי!.. ואני לא יודעת מה מפריע לי.. אולי זה הלחץ שמפריע לי להיתרכז ולהיתעשט, כי כי נשארו לי פחות משבוע להירשם לתיכון וזה מלחיץ, מבהיל ואלי אפילו קתצת מפחיד. הממוצע ציונים שלי בסמסטר א' היה:84 וכעת הוא: 60 !!!!! אני לא יודעת למה.. ולמהב קרה.. אבל אני ינסה באמת להעזר בעצות שלכם.. ורק אקווה שזה באמת יעזור..{הלוואי}.. תודה!

למעלה