משהו מצחיק, משהו טעים, משהו מאתגר

משהו מצחיק, משהו טעים, משהו מאתגר

בחו"ל עושים את זה ועכשיו גם בארץ: פורום מוזיקה שחורה נותן היום במה לתגלית חדשה בעולם המוסיקה השחורה בישראל: אם סי מנצור והגב, כוכבי השכונה שעושים מוזיקה עם הרבה הומור. הערב, ב-19:00 הם יתארחו כאן Live, יצחיקו וישירו- כדאי לבוא.
היום ב-20:00 פורום שיט וימאות מארח את דני ברנד, מצוות מספנת "תלתנית" במרינה הרצליה, בעל נסיון של 30 שנה בשיפוץ ואחזקת יאכטות. מספנת "תלתנית" מתמחה בטיפולי גוף ותחתית, טיפול נגד אוסמוזיס, נירוסטה, עץ, חשמל ואלקטרוניקה, קירור ומיזוג אוויר.
השלב הראשון בקמפיין של
למניעת האיידס כבר בעיצומו. הציעו את משפט המפתח לקמפיין הפרסומי שלנו ביום האיידס הבינלאומי שיחול ב-1/12. חבילת פרסים ענקית מחכה למחבר המשפט הזוכה. ו... היום מתחילה חגיגת השוקולד הגדולה בפורום שוקולד, לרגל חגיגות שנה לפורום. בואו לפתור את החידון הגדול...

Athaclena

New member
נצל"ש, שלפחות השרשור יעשה פה משהו

פתאום צצה במוחי השאלה: "מה היה יכול לקרות בהמשך של בשורות טובות"? בעיקרון זה היה בגלל שחשבתי על הDREAM-TEAM של פראצ'ט וגאימן, ומה הם היו כותבים אם הם היו הולכים על עוד ספר משותף... מישהו פה רואה את אדם מתחתן? ואם כן, עם מי? וכו'...

The Mad Hatter

New member
עם פפר, כמובן.

אני לא רואה שום אפשרות אחרת לשידוך בשבילו...P: מה שמעצבן זה, שהם בעיקרון *כן* תכננו לכתוב ספר המשך, אבל ניל הזה היה חייב לעבור לאמריקה...P: למרות שאולי זה עדיף ככה...? בדרך כלל ספרי המשך טיפה הורסים... אבל מצד שני, אלה טרי פראצ'ט וניל גיימן. :) בכל מקרה, בהמשך-קרולי ואזירפאל יהיו חייבים גם הם להתחתן, כי ברור שהם נועדו אחד לשני...:) *אהמ* טוב, אני לא ממש יודעת מה היה יכול להיות בהמשך. בעצם, אני גם לא חושבת שצריך להיות לזה המשך. אהבתי מאד את הסוף של הספר. הוא היה מאד...סופי. P: לא יודעת...>_<

ויימס

New member
הסוף הוא אכן סופי בהחלט... אבל אני

סומכת על טרוש הממוש שהוא היה עושה ספר המשך מצויין. וניל... היה מכניס קטע עם תולעים.

ויימס

New member
אתמול בלילה חשבתי על משהו...

הרי עכשיו שכולם יודעים שקרולי עזר להרוג את השטן וזה, מן הסתם הוא לא יעבוד בשביל החבר'ה עם הקילשון יותר, היות והם די כזה.. ינסו להרוג אותו..? נראה לכם שיתנו לו מקלט מדיני בגן עדן? מעמד של עד מדינה? מעניין באמת מה היה קורה בספר ההמשך. אני פשוט רואה את זה: "האפוקליסה?" אזירפאל קימט את מצחו. "שוב..?" זה יהיה כמו סוף העולם שמגיע לאנק מורפורק כל שבועיים. אגב, אם היה ספר המשך, הייתי רוצה שאדם לא יהיה בו. כדי שלא יפריע לי להתרכז באזירפאל וקרולי. אתם יודעים שבכלל לא דמיינתי את קרולי בתור איש צעיר ומגניב כמו שנראה לי שאמורים לעשות? בכיתה ח' ציירתי איש נחש, וככה תמיד דמיינתי את קרולי. עם עור בגוון ירקרק. ומשקפי שמש כמובן.

Athaclena

New member
כיתה ח'

אני הכרתי את פראצ'ט רק בכיתה י'... אוף. ולמה ציירת אותו? אני עשיתי 2 BOOKREPORTS על פראצ'ט, אחד בשורות טובות והשני TRUCKERS. נראה לי שקיבלתי על שתיהם 100.

ויימס

New member
זה לא היה בשביל דו"ח קריאה, זה

היה בשביל שיעור אומנות. עבדנו על הסגנון הקוביסטי באותו הזמן, אז התחלתי לצייר איש, ואז הוספתי לו שיניים של נחש בדחף של רגע, ואז חשבתי- "זה איש נחש". עדיין יש לי את הציור איפהשהו (אבל הוא לא משהו, בגלל הסגנון הקוביסטי)! עשיתי... תני לי לחשוב... 6 בוק ריפורטים על טרי פראצ'ט, מתוכם אחד בעברית (אור מופלא) לספרות, וכל השאר לאנגלית (אור מופלא שוב, איש הקציר, Soul Music, ראינוע ומכשפות בחו"ל). בראינוע עשיתי ציור של ג'ינג'ר ויומן של דיבלר (הוא היה בגודל 35 עמודי פוליו מודפסים), ב'מכשפות' עשיתי יומן של מאגרט ולא זוכרת מה הדבר השני היה, באור מופלא היה לנו בוחן על הספר, לא זוכרת מה היו השאלות, אני רק זוכרת שאני כתבתי במשך שעתיים וכולם סיימו אחרי שעה, זה היה מאוד מלחיץ, (היי, נזכרתי שאחת מהשאלות הייתה לתאר סצינה ואני תיארתי את זאת שהוא פותח את הדלת למכשפים הנעולים בחדר של האוקטבו!) ב'מוזיקה' עשיתי דו שיח של מוות וסוזן וציור של סוזי, ובאיש הקציר ציור של מוות העכברושים ודו שיח של המכשפים (המורה שלי כתבה שהיא אהבה את זה אימנסלי ואני כזה חושבת לעצמי 'מה זה אימנסלי?'
). קיבלתי עליהם בין 95 ל100.

Athaclena

New member
אני לא הייתי צריכה לעשות ריפורטים

בעברית... רק באנגלית. וגם לא למדנו אומנות, או לפחות לא ציור. באומנות עשינו דברים מפרספקס וכאלה, בכלל לא ציירנו. ואני גרועה בציור אז אין לי בעיה עם זה. אני כתבתי שיר (POEM) על בשורות טובות. וכתבתי על רעיון ההתמודדות עם בעיות בטרילוגיית הנומים (פשוט הספקתי דוגמאות רק מהספר הראשון), הקטע של לפרק בעיה לבעיות קטנות יותר ויותר עד שאפשר לפתור אותם. אה, נזכרתי: אחרי שבכל העבודה הנ"ל כתבתי NOMES המורה כתבה לי שזה לא נכון וצריך להיות GNOMES והייתי צריכה להסביר לה... בטח אם הייתי מתחילה לקרוא טריפ פראצ'ט מוקדם יותר הייתי גם כותבת יותר ריפורטים עליו. ממש השקעת, בא לי לקרוא/לראות מה עשית... (אני שמרתי את כל הדברים האלה. עצוב, לא?)

Athaclena

New member
רק בגלל שביקשת...

אבל בלי ציפיות יתר, הייתי בכיתה י' ואני לא משוררת
Aziraphale & Crowley These two creatures, Devil and Angel, Are forever enemies, Always in feud. But because of an Earthly enviroment, Where good and bad are together, These two are friends, Of a sort. Usually, In the fairy-tales of man-kind Good and bad aren't similar in the least, But here we have an exception, An oxymoron, like the beauty & the beast. They've known each other from the very dawn of time, From when Adam & Eve had just been made Then after many long years, Another Adam comes, with Armageddon, And the world is about to end. But, it is of course saved, in the end.​

ויימס

New member
אוי, חמוווד!!! ../images/Emo9.gif אם היה לי סורק

הייתי מראה את הציורים, אבל אין לי. מה שכן, אני אחפש את העבודות ואראה לך את אלה שאורכן פחות מ-35 עמודים. אני יודעת שלא זרקתי אותן, אני אף פעם לא זורקת כלום.הן בטח קבורות אי שם במגירת המיטה הקסומה שלי, שם הייתי תוקעת עבודות שלא היה לי לב לזרוק.

Death of Rats

New member
גם לי יש כמה דברים מבוק ריפורטס...

בשנה שעברה עשיתי על הוגפאד'ר ובשורות טובות (ועוד משהו, אבל אני לא בטוחה שהוא היה של ראצ'ט. אני אפילו לא זוכרת). אז יש לי כריכות לשני הספרים. מכוערות עד מאוד, יש לציין, כי זו היה בתקופה שהייתי ממש זוועה בציור (מאז התאבצלתי: אני רק "זוועה בציור"). כשיהיה לי כוח להיאבק עם הסורק אצל אבא אני אסרוק. אה, וגם ציירתי פאנארט של מלחמה בשיעור משעמם בשנה שעברה, אבל היא לא כל כך דומה. ויש לי ברכת יומולדת שחברה שלי ציירה לי, והיא שולטת עד מאוד (היא ציירה לי את ההיפך של מלאכי הגיהנום), אבל אני צריכה לשאול אותה אם אכפת לה שאני אסרוק אותה...

limilu

New member
אני הכרתי בכתה ו' אני חושבת...

טוב, אני בכתה ז' עכשיו...

למעלה