משהו מצחיק, משהו טעים, משהו מאתגר

משהו מצחיק, משהו טעים, משהו מאתגר

בחו"ל עושים את זה ועכשיו גם בארץ: פורום מוזיקה שחורה נותן היום במה לתגלית חדשה בעולם המוסיקה השחורה בישראל: אם סי מנצור והגב, כוכבי השכונה שעושים מוזיקה עם הרבה הומור. הערב, ב-19:00 הם יתארחו כאן Live, יצחיקו וישירו- כדאי לבוא.
היום ב-20:00 פורום שיט וימאות מארח את דני ברנד, מצוות מספנת "תלתנית" במרינה הרצליה, בעל נסיון של 30 שנה בשיפוץ ואחזקת יאכטות. מספנת "תלתנית" מתמחה בטיפולי גוף ותחתית, טיפול נגד אוסמוזיס, נירוסטה, עץ, חשמל ואלקטרוניקה, קירור ומיזוג אוויר.
השלב הראשון בקמפיין של
למניעת האיידס כבר בעיצומו. הציעו את משפט המפתח לקמפיין הפרסומי שלנו ביום האיידס הבינלאומי שיחול ב-1/12. חבילת פרסים ענקית מחכה למחבר המשפט הזוכה. ו... היום מתחילה חגיגת השוקולד הגדולה בפורום שוקולד, לרגל חגיגות שנה לפורום. בואו לפתור את החידון הגדול...

tamarhp

New member
ב-א-מ-ת?

BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM

lala897

New member
וגם-

רק עכשיו קראתי את מה שכתוב אם לוחצים על המזל שלי בכרטיס וממש נעלבתי..

lala897

New member
וגם-

רק עכשיו קראתי את מה שכתוב אם לוחצים על המזל שלי בכרטיס וממש נעלבתי..

lala897

New member
תלחצי על המילה דלי בכרטיס שלי

ותראי מה כתוב.. לא מעליב?

פחחח... נקרעתי!!!

טובה בלברוח, כמו תמיד, מה? לא דופקת חשבון??? (פחחחחחחחח.....) לא רגשית? דלי מזל אויר מקבוצת המזלות הקבועים. הדלי הוא אחד המזלות המוזרים שעל הגלגל. הוא מתעקש להיות שונה, וגם מחפש את השונה, האקזוטי והמרתק, ולעיתים קרובות לא דופק חשבון לחברה ולסביבה. הדלי הוא בבסיסו יחידה של איש אחד, שיודעת לתפקד מצויין במצבי לחץ, והכי טוב - מול מחשבים, או אנשים מבריקים ולא רגשיים. הדלי אוהב קבוצות וידידים, אבל כשבן או בת זוג מתחילים להתקרב והוא צריך להחשף - הוא אלוף בלברוח, כמו תמיד, ואם אין לאן - אז פנימה אהבתי תראי את שלי
תאומים מזל אויר מקבוצת המשתנים. זהו מזל שזקוק לשנויים וגרויים תכופים - קצת בדומה לטלה - אחרת הוא משתעמם ומתחיל לטפס על הקירות. מלים הן הכלי שלו, והטלפון המכשיר החביב עליו. זקוק לתקשורת בלתי פוסקת, אבל לעיתים זקוק רק לאינפורמציה גרידא, מה שהופך אותו לשטחי ברמה מסויימת. צעיר עד ילדותי, אוהב תנועה, שונא שגרה, ולא מפסיק להשתנות.. צריך לשים דגש על משתעמם צודקים...טלפון, שיעמום, שיגרה.... אבל.... שיטחית? אני???? ילדותית????? גררר....

lala897

New member
חחחח חוצפנים לא?

מתעקש להיות שונה- די נכון. אבל הכי טובה מול מחשבים???? אני שונאת מחשבים ברחתי מהמגמה הראשונה! לא רגשית?? אני? חוצפניםםם!!!! אני אלופה בלברוח?? אני??? תביאו את המטאטא!

tamarhp

New member
דווקא את שלי אהבתי

מאזניים מזל אויר מקבוצת המזלות הקרדינליים. זהו מזל מתוק ומקסים מאין כמוהו, שכל מה שהוא באמת רוצה זה הרמוניה סביבתית, צבעים עדינים, אסתטיקה על הקירות מסביבו, ומוסיקה שקטה ומיוחדת שלא תפריע למדיטציה היומית. זהו מזל דיפלומטי, שבגלל הפחד שלו להתעמת עם הסביבה מוותר הרבה פעמים על הצרכים האמיתיים שלו, וזקוק יותר מכולם לחיבת ואהבת הזולת. אבל כושר הדיבור שלו.. חבל על הזמן.

lala897

New member
לא פיר

לא אמרו לך שום דבר שלילי.. חוץ מהקטע של להתעמת עם הסביבה. אבל בכל מקרה- בנאדם יכול להשתנות. כנסו לצ'אט טוב?

מאתגר טעים ומצחיק? נראה לך ש

הם מתכננים תחרות זלילת ספגטי ברוטב עגבניות תוך כדי צניחה חופשית עם הראש למטה ונחיתה על גב של פיל דוהר?

יש לי מטאטא בבית, רוצה../images/Emo35.gif

ובפנימיה יש לי אוסף...שבורים, שלמים, מרוסקים, חתוכים, קצרים, ארוכים.... יש אפילו ורוד אחד....

lala897

New member
נראה לי שהיא התכוונה שזה יהיה תגובה

להודעה שלי על המזלות..
נראה לי..

למעלה