משהו מקסים - מהבית שלי :cool:

משהו מקסים - מהבית שלי :cool:

מישהי נחמדה כתבה את ההודעה הבאה ב``בית`` שלי ... חייבת לשתף את כל המשפחה: הד החיים איש וילדו הקטן טיילו יחדיו ביער. לפתע מעד הבן ועיקם את רגלו. ``אייי`` צעק הבן בכאב. ``איייי`` ענה לו קול מההרים הילד, שהקול הפתיעו, הסתכרן וקרא ``מי זה?``. הקול ענה לו ``מי זה?`` מאוכזב ומעוצבן מכך שלא קיבל תשובה צעק הבן ``פחדן! מי אתה?!`` והקול ענה לו ``פחדן! מי אתה?!`` הביט בו הבן באביו בתמיהה ושאל: ``אבא, מה קורה כאן?`` ``שים לב`` השיב לו האב. ``אני מעריץ אותך!`` ``אני מעריץ אותך!`` השיב לו הקול מבלי להתמהמה ``אתה נהדר!`` ``אתה נהדר!`` השיב הקול הבן, שהיה מופתע מכל העניין, עדיין לא ממש הבין מה קורה הסביר לו האב: אנשים נוהגים לכנות תופעה זו כ``הד`` אבל למען האמת יש לכנותה ``החיים`` החיים תמיד מעניקים לך חזרה את מה שאתה מעניק להם החיים הם המראה של פעולותיך רוצה עוד אהבה? - תן עוד אהבה רוצה עוד איכפתיות? - תן עוד איכפתיות רוצה הבנה וכבוד? - תן אהבה וכבוד רוצה שאנשים יהיו יותר סבלנים ואכפתיים כלפיך? - היה סבלני ואכפתי בעצמך חוק טבע זה חל בכל מישורי חיינו`` החיים מעניקים לך בחזרה את שאתה מעניק להם התנהלות חייך אינה מקרית. התנהלות חייך הנה מראה של מעשיך. :) :) :) :) מקסים או מה? עור/אור ואהבה, גילי פרי

למעלה