משהו מרגש שקיבלתי במייל...

משהו מרגש שקיבלתי במייל...

להיות הורים
זה לשמוע - אבא, אמא... ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה. להיות הורים זה שלוש משמרות, בלי שביתות, בלי תוספת שכר. זה כאשר החום לא יורד הלב נצבט ונשבר. להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים ודובים מקסימים. זה אור גדול בבית כל הלילה לפעמים. להיות הורים זה ללמוד שפות - שפת גוף... שפת מצב הרוח, זה לדעת מתי יש להרפות ומתי להחזיק מתוח. להיות הורים זה שגם בעידן הקריירה, המיקרו, והאוכל המוכן, לזכור שילד אינו גדל כמובן מאליו וצריך להקדיש לו זמן לא מחר, מחרתיים...עכשיו. להיות הורים זה לחתום על חוזה, בעיניים עצומות, בלי להתלבט, שאנו מתחייבים בזאת... לתת, לתת ולתת.

סבאאורי

New member
היי חונה ולכולם

אני לא חזק בבדיחות ולפעמים אני מספר בדיחה שאפילו אני לא צוחק ממנה...אז נחזור לתמונות יפות פחות או יותר... והנה תמונה שמתאימה לה הכיתובית:- מ ר י ח י ם ח ת ו נ ה ברכות

אוי וייייייייייי../images/Emo6.gif

חג שמח סבאואורי לומשנה אם בדיחה או תמונה - והעיקר לצחוק.... אוחחח כמה שהצחוק טוב לבריאות ולעוד כל מיני דברים בחיים... שלא לדבר שפרצוץ חמוץ עושה קמטים - פרצוף עליז - נראה צעיר (

offe

New member
חוויות יום הולדתי ../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo21.gif

היום יום הולדתי חגגתי בחברת בני משפחתי: בנים, כלות, נכדים, שיחיו לי עד מאה ועשרים. קדימה לקניון למכונות משחקים הנכדים מלאי סיפוק מה"תכנים". ליד כל מכונה מתלהבים מתנות מהן בגרוש מקבלים. משם ל"קולומבוס" לגלות את האוכל בלסנו פטפטנו, צחקנו באושר. סרנדת יום הולדת שרים המלצרים מלווה באור שופע זיקוקים. פעם בשנה חגיגה שכזאת מלאת סיפוק שיהיה עוד ועוד. איחוליכם בפורום מלאו את לבי תמונות וברכות בחרוזים כלבבי. כל איחול קלע בול. מוקפת אהבה ב "נגיעות" מלטפות מוזרמות לתוך הזרועות שלי – ואני מחבקת את ידידי החדשים אתם מקסימים וחמודים. ושוב
מ
אל
בידידות offe

emmy5

New member
OFFEחמודה ,מגיע לך, עד 120

את מקסימה ,אנחנו עושים את זה מכל הלב ..מזל טוב עד 120

נֵנָה

New member
../images/Emo65.gif הלו אופי, איזה יופי ../images/Emo24.gif

לבלות עם הילדים והנכדים ביום ההולדת, זה הכיף הכי גדול. אני כל כך שמחה שבילית ונהנית
ועוד במסעדת קולומבוס הנהדרת... אכלתי שם פעם והיה מעולה
שתזכי להרבה ימי הולדת כאלה עד 100 כ-20 בבריאות, שמחה ונחת
אני ביליתי הערב במסעדת "בית תאילנדי" עם הבן והבת
אוכל מיוחד, משהו משהו, אל תשאלו אותי את שמות המנות
חבל שהזמן עבר כל כך מהר וביום רביעי הוא כבר חוזר לתאילנד
לילה טוב לכולכם
וחלומות נעימים

maxima

New member
מזל טוב אופי........./images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח הרבה בריאות ואושר

bimbo.

New member
אופי יקרה, שתמיד יהיו ימים כאלה../images/Emo140.gif

יפים ומאושרים, ולאו דווקא בימי הולדת

נֵנָה

New member
חונושקה היקרה ../images/Emo24.gif השיר מאד

נחמד ומתאר יפה את חווית ההורות. כמו שאני חושבת, כל החוויות ה"קשות" מהלילות הלבנים, המחלות והדאגות, מיטשטשים עם הזמן למשהו רחוק ועמום, ואנו זוכרים יותר את הדברים היפים שבהורות. הבכי הראשון אחרי הלידה, החיוך הראשון, הושטת היד הראשונה, הצעד הראשון, המלה הראשונה וכמה התרגשנו ששמענו לראשונה את מלה |אמא" או "אבא", היום הראשון בפעוטון, בגן, בביה"ס, בצבא. השמחה עם כל הצלחה ותואר, ועוד יותר אם הילד מצליח להגשים את כל מה שרצה ושאנו רצינו בשבילו ... אבל, השאלה הגדולה היא, מה אתנו? האם באמת חייבת להיות נתינה של ההורים לילדים ללא גבול וללא תנאי לכל אורך החיים מבלי לקבל גם משהו בחזרה???

למעלה