משהו מרגש שקרה לי השבוע, גם צלליות היו שם

פ י ו ל ה

New member
משהו מרגש שקרה לי השבוע, גם צלליות היו שם

שלום חברים, אירוע בובת מרגש קרה לי השבוע. כידוע לא מזמן התחלתי לעבוד במועדון חברתי של משתקמים מבוגרים פגועי נפש. השבוע הבאתי להם את תאטרון הצלליות שלי השבוע כדי להכין משהו יחד לכבוד ראש השנה. לא ידעתי למה לצפות, בכל זאת מבוגרים לצערינו לא תמיד מעריכים תאטרון בובות כמשהו לגילם וחששתי מהתגובות שלהם. אבל מכיוון שכבר עם הגעתי למועדון סיפרנו להם על הרקע שלי עם הבובות הם כבר שאלו על זה כמה פעמים והחלטתי ללכת על זה. והיה מד ה י ם!!!! הבאתי את תאטרון הצלליות שלי במטרה שנכין ביחד את הצלליות עצמן וכ ו ל ם התלהבו, הביעו עניין והשתתפו! הם ישבו כשעה וחצי רצוף (שזה ה מ ו ן בשבילם) ויצרו את הצלליות בהנחייתי תוך שהם ניגשים למסך לנסות אותם, מתקנים אחד את השני ומוחאים כפיים זה לזה על היצירות היפות שלהם. היה להם חשוב להשתתף והם חיכו בסבלנות שאגש לכולם, אסביר ואחלק משימות. בעקבות ההיענות את 2 המפגשים הבאים אנחנו מקדישים להמשך העניין... קיבלתי חיזוקים גם מהרכזת וגם מהחברים עצמם ויצאתי משם עם ערבוב של התרגשות, נחיתת מתח, אבן שירדה לי מהלב, אושר גדול והמון סיפוק. איזה כיף שהבובות חזרו לחיי! איזה כיף שככה! שבת שלום!

../images/Emo229.gif, איזה צלליות עשיתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם הם עשו צלליות לפי סיפורים? מוכרים? הם המציאו? איזה גילאים יש שם? אשמח לשמוע פרטים על העשייה שלהם. כל הכבוד לך, שהצלחת במשימה הלא קלה וכולם (כולל אותך)נהנתם מאוד
.

איזה יופייי! כל הכבוד חמוטל ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

את פשוט אלופה ומלכה
הפעולות שלך, המחשבות והכיוונים, הפרוייקטים שאת מעורבת בהם, הכל כ"כ מיוחד, רגיש, חכם, פתוח, זורם ובעיקר מלא אמונה ואהבה לתיאטרון בובות ולאנשים כאחד!!!!! מי כמוני יכול להעיד על האהבה, החשיבות והרצינות שלך בכל הקשור לבובות ותיאטרון בובות!!!!!! הסיפורים שלך על החוויות מעבודתך תמיד מרגשים אותי וממלאים אותי באנרגייה טובה וכוח רצון ואמונה!!!!!!!!!!! מסכים איתך לגמרי שלא הרבה מבוגרים מתייחסים לת' בובות בכבוד הראוי אבל הנה כמו שאת רואה יש הפתעות מרגשות כמו זו שעברה עליך ועל המשתתפים. אני שמח שיש מישהי כמוך שממשיכה להראות בעיקביות שאפשר גם אחרת.

למעלה