משהו משותף לטאקאטו ולקארי משהו די

יאקומו

New member
משהו משותף לטאקאטו ולקארי משהו די

מוזר... אני חושבת על זה כבר המון זמן, ואני מקווה שתגיבו על זה, אני רוצה לדעת מה דעתכם! אפשר להוסיף לזה גם את קן, אבל תבינו עוד מעט למה לדעתי לא... טאקאטו וקארי ניחנו בחוש להרגיש דברים שאחרים לא: כל פעם שגראוולמון מלחמתי מקבל מכות, טאקאטו מרגיש את זה! וקארי, מרגישה את האפלה! אני לא מתכוונת לאוקיינוס האופל, אלא לדיג´ימונים/כעס/חוסר שליטה (כמו של גריימון מלחמתי שחור). כשזה קורה לה היא נראית... סובלת! (יש לי תמונה של זה, אבל היא לא מהסוג שמותר להכניס...) לדעתי קן לא צריך להיות ברשימה, כי הוא מרגיש רק את האוקיינוס והכל בגלל הנבג! בטח שמתם לב לפי מה שכתוב כאן שאני חושבת על זה כבר הרבה זמן...

Rocketshipper

New member
זה לא מדוייק בכלל....

טאקאטו מרגיש את הכאב של גראוולמון כי... לא יודעת זה פשוט מוזר, כי ככה, משהו מוזר שהחליטו בעונה השלישית. קארי לעומת זאת, פשוט נורא רגישה לכאב של אחרים... אז זה מעציב אותה... והאוקיינוס האפל משפיע גם עליה וגם על קן על קן השפיע גם אוקיינוס האופל וגם הנבג, מסכן o_O

ריינמון

New member
גם הנרי וריקה

הרגישו את זה שהדיג´ימונים שלהם ניפגעו אבל הם כיבלו את זה חלש יותר למשל אחרי שטקאטו עף אחורה אז שהוא חזר ושוב פעם הדיג´ימונים שלהם כיבלו מכה אז גם הנרי וריקה כיבלו אותה

Digi Lista

New member
הממ...( אין לי כרגע כותרות מקוריות)

כמו שאמרתי בשבוע שעבר בפעם הראשונה בה הראו כמה טקאטו סובל כשגילמון(גרוולמון, גרוולמון מלחמתי...)נזכרתי בפרק מהעונה הראשונה "הנבואה" בפרק הזה אנג´מון ואנג´וומון ירו חיצים על היקרים לטי.קיי ולקארי שהם טאי(אהובי..) ומאט(קצת פחות אהובי אבל עדיין אהובי...)ואז קרה משהו מוזר הדיג´ימונים(אגומון וגבומון) גדלו למגה(גרורומון מתכתי וגריימון מלחמתי), זה פשוט היה מהמם, זה לא העניין(יש לי חוסר התמקדות, תתרגלו), מה שהתכוונתי להדגיש היא את העובדה שהקשר בין הדיג´יגורלים לדיג´ימונים שלהם ממש חזק, אפשר אפילו להגיד שהם נהיים גוף אחד מתוך הזדהות, וזה לא סתם!, על כול דיג´ימון ודיג´יגורל יש את עניין הקשר הזה, לא רק עם קארי(שלה בטח הכול כואב, כי היא פשוט מתוקה מידיי עד שהיא גורמת לי לכאבי שיניים רציניים, מצטערת שוב לא התמקדתי...), הינה הדוגמאות: איזי- בפרק "בלי שאלות בבקשה" טנטומון הולך ויורד ברמת הדיג´יגדילה ורק בסוף איזי קולט את העניין והולך להשיג בחזרה את הסקרנות שלו שהיא למעשה הרגש שלו לדברים... סורה- טוב, זה ברור בפרק "סמל האהבה של סורה" סורה כול כך דאגה לביומון שזה ממש הרס לה את היום(היא אפילו בכתה...). מאט- טוב חוץ מהפרק "הנבואה" שכבר הוזכר גם "במערה של מאט"(או "סמל החברות" בפעם אחרת ששידרו אותו)מאט מגלה כמה גאבומון חשוב לו או בפרק בו מאט מדבר עם שרימון וגאבומון לא יכול לגדול מאט מרגיש בכך כישלון אישי. קן קולט איך הוא התנהג לוורמון והוא פשוט מפתח רגישות יתרה(סמל טוב הלב למה ציפינו?)ומהסס לתת לוורמון להתחבר גנטית עם אקס וימון, בכלל אם כבר הזכרתי את קן ואת מאט, אני יודעת שהמון לא יסכימו איתי אבל בעונה השנייה יש המון דברים שממוחזרים מהעונה הראשונה(לא מדובר על דיג´יגורלים,להירגע), למשל בעונה הראשונה מאט מציל אותם(את כולם חוץ ממימי וג´ו והדיג´ימונים שלהם שהיו במקום אחר)ואז טאי אומר "תודה מאט"(אם זכרוני לא מטעה אותי...)ומאט פשוט הולך בלי להגיד כלום, ובעונה השנייה קן מציל את קודי וגם הוא נעמד לשנייה מסתכל ואז הולך בלי להגיד כלום(יש לי עוד דוגמאות...) בכול אופן מה שרציתי להגיד בעיקר ליאקומו שכתבה שזה מוזר, אני לא חושבת שזה מוזר בכלל, אולי לא בהכרח נכון, אבל מוזר?...יש לי דברים יותר מוזרים...

fay valentine

New member
אני חושבת שטאקאטו מרגיש את זה בגלל

שהוא זה שיצר אותו. כל השאר פשוט קבלו את הדיג´ימונים שלהם. ברגע שמישהו יוצר משהו, המשהו הזה הוא חלק ממנו. לכן יש יותר קירבה בין טאקאטו וגראוולמון בקשר להרגשת הכאב...

למעלה