משהו משתמש ב Questrade?

CanBonly1

New member
משהו משתמש ב Questrade?

אני מעוניין להעביר את ה RRSP שלי, כי כרגע הוא בדולרים אמריקאים בלבד
והחשבון עולה לי 15$ לרבעון
הבנתי שב Questrade
חשבון שמכיל דולרים אמריקאים לא עולה כסף
מישהו פה יכול לאשר את זה בבקשה.

Tetrahedron

New member
מאשר

אין דמי שימוש תקופתיים, לא ל-USD ולא ל-CAD, כולל RRSP, RESP, TFSA.
בנוסף, הם תומכים בשירות שנקרא pre-authorized deposit שמאפשר להפקיד אצלם USD מחשבון הבנק בחינם (לעומת wire transfer למשל, שהיה עולה לי 30 דולר כל פעם).
&nbsp
גם שירות הלקוחות סביר פלוס. ממליץ בהחלט על Questrade, ואם אני זוכר נכון אז היו כאן בפורום עוד כמה לקוחות מרוצים.

CanBonly1

New member
תודה רבה על האישור.

סוף סוף, אחרי 75 צפיות יש אישור.
איפה כל המשקיעים?
אני נמצא ב VIRTUAL BROKERS בגלל שעמלת קניה ומכירה היא סנט למניה ואין מינימום כמו ב QUESTRADE.
למעוניינים: כדי להשלים את התמונה במלואה: זו התשובה של QUESTRADE :
There is an inactivity fee of $24.95 charged when there is no trading activity in a quarter.
The fee is waived if clients maintain a minimum $5,000 of assets at Questrade.

בכל אופן, אני מעביר כרגע רק את RRSP כי בכל השאר אני לא משקיע בארה״ב.
עד כמה שידוע לי, תקן אותי אם אני טועה, אבל כל שאר החשבונות חייבות במס של ארה״ב, אם אתה משקיע שם, לא?

Tetrahedron

New member
אז ככה

מקווה שהבנתי את השאלה.
&nbsp
אם הכוונה למישהו שחייב בדיווח מס לארה"ב (אזרח או תושב של ארה"ב), אז אין לי מושג מה החוקים, אבל אני יודע שהם מסובכים. בחברה שלי ממליצים ל-U.S. persons לא לגעת ב-RRSP/TFSA לפני שהתייעצו עם רו"ח.
&nbsp
אם הכוונה למיסים שמנוכים במקור מרווחי השקעות בארה"ב, אז המאמר הזה הוא קריאת חובה:
http://canadiancouchpotato.com/2014/02/20/the-true-cost-of-foreign-withholding-taxes/
בשורה התחתונה, מדובר בכסף קטן, אלא אם כן האסטרטגיה שלך מבוססת בעיקר על דיבידנדים (ואם זה המצב, אז תנחומי..)
&nbsp
גם לי יש חשבון ב-VB, כי זה מה שעיתון מסויים המליץ בזמנו. אבל גיליתי שהרבה יותר נעים לעבוד עם Questrade.

PuffDragon

New member
המשקיעים עסוקים בקריפטוקויין

היום היה חלש, עשיתי רק 30% רווח.

costaet

New member
אלו לא משקיעים, אלא ספקולנטים

השקעה זה משהו אחר לגמרי.

PuffDragon

New member
ההבדל בין השקעה ולספקולציה היא רק ברמת הסיכון

אני כבר מזמן מכרתי קריפטו ביותר ממה שהשקעתי, ככה שהסיכון שלי אפס.

SupermanZW

Well-known member
לא רק רמת הסיכון, גם טווח הזמן.

השקעה היא לטווח ארוך בלבד, לטווח קצר יש רק מסחר ושמירה על ערך הכסף (שגם הם שני דברים שונים מאוד זה מזה) סיכון נמדד ביחס לכל נקודה בזמן, לא רק ביחס לזמן ההתחלתי של ההשקעה, כמו כן הוא נמדד תמיד ביחס לסכום המושקע ולעולם לא ביחס לסכום שכבר נפדה.

למעלה