משהו מתגייס ב-16 ליולי?

חופשי

New member
אם היית במגלן כבר היית יודע

זה בדיוק כמו דובדבן וקורס טיס יודעים מראש!

חופשי

New member
טיס גבעתי גולני וצנחנים הם בין ה---

16-21 גג!! לא יותא מאוחר בחיים במחזור שלי היה כך: 17-גולני 18-גבעתי 19-צנחנים 20-טייס וסיירות

חופשי

New member
אחי תבין משהו,

אין דבר כזה כל שאר היחידות, כי השיטה שונתה. פעם היה יום של שבוע חי``ר בבקו``ם והיו שולחים לכל היחידות. היום כל יום מוקדש לחטיבה אחרת. במילים אחרות, אם אתה ועוד מישהו מתגייסים ב-16 אתם הולכים לאותו מקום. ככה אני ועוד 7 חברים שלי התגייסנו ביחד לגבעתי. חוצמזה שלא יתכן שהגיוס הוא ב-26. המפקדים שלכם, שהם במקרה חברים שלי (אם תבוא לגבעתי), כבר עושים הכנת סגל. אז זה לכל המאוחר עוד חודש ו2-3 יום!

חופשי

New member
אחי אתה לא מבין....

תגיד לקרוב שלך או למי שזה לא יהיה שהוא לא הולך למגלן. למה? ככה, אם הוא היה מיועד למגלן היו מודיעים לו מראש, ועורכים איתו ראיונות וכו`. זה כמה חודשים לפני הגיוס לא יומיים! הסיירות היחידות אליהן מגיעים בלי ידיעה מראש, הן היחטי``יות (פלס``ר וכו`), וצנחנים שהיא כביכול יחידת התנדבות!

חופשי

New member
נו אז אמרתי לך

זה שהוא מתגייס ב-16 והוא במגלן זה הגיוניץ מכיוון שמגלן מתגייסים בין ה-16 ל-21 באופן קבוע עם צנחנים! אולם, מה שהדגשתי לך אחי זה שאם הוא במגלן הוא אמור לדעת על זה מראש, אם הוא יודע אז מהי בעצן השאלה, ואם הוא לא יודע, אז הוא לא שם. בכל אופן אם אתם מתגייסים באותו תאריך, אז אתה הולך לצנחנים, כי גיוס מגלן זה עם הצנחנים.

למעלה