משהו מתקנון הטור ...

טיראן מ

New member
משהו מתקנון הטור ...

לקחתי את הזמן וקראתי את חוקי הטור, סעיף 24 דן בנג"ש הקבוצתי. הקביעה שניתן לאבד רק 3 דקות היא מוטעית. לפי הכללים, קבוצה שתשיג זמן נחות ביותר מ-5 דקות מהקבוצה המנצחת, יירשם לה הזמן בפועל. לדעתי, יהיו קבותות כאלו היום.

aFish

New member
נראה לי ששניכם טועים.

טיראן - נראה לי שאתה טועה בפרשנות (או אני) וההר שלנו פשוט לא טועה אבל גם לא כיסה את הנקודה המדויקת. דווקא התייחסתי לכך בתגובה למשהו שלך....כאן

Mont Ventoux

New member
זה לא חידוש

מדובר על הדירוג של הקבוצה ולא של הרוכבים. 5 הרוכבים הראשונים, זה מה שחשוב. ההנחה היא שב-5 הרוכבים הראשונים של הקבוצה יהיו גם הפייבוריטים לדירוג הכללי. זה שתאורטית פייבוריט יכול להתרסק ולהגיע הרחק אחרי 5 חברי קבוצתו הראשונים ולקבל דירוג זמן אחר לגמרי, זה תמיד היה.

shay golan

New member
זה קרה בוואלטה שנה שעברה

PECHARROMAN שהיה הלהיט החם בספרד הגיע יותר מ6 דקות אחרי ONCE בעוד שהקבוצה שלו הגיעה במיקום טוב דקה ו20 שניות אחרייהם בלבד.

shay golan

New member
מתקן:

Pecharroman היה הרוכב המוביל של קבוצת Paternina-Costa de Almeria (נשא על חולצתו את המס' 131) ובספרד היו בטוחים שיפתיע ויגיע לפודיום ( ראה כתבות באתרים השוהים בהקדמות לוואלטה 2003). Pecharroman פרש בעקבות מחלה בקטע החמישי. ציטוט מהאתר הרשמי: lavuelta.com JosE Antonio Pecharromn abandoned the Vuelta at kilometre 81 of today’s 5th stage, climbing off his bike as just as the riders were picking up food. Pecharromn, who took the start of the race as theoretical team leader of the Paternina-Costa de Almeria team, had shown a lack of form for some before the Vuelta. His best results this year were obtained in June, when he took overall victory in the Euskal Bizikleta and the Volta a Catalunya. כמו שכתוב, הוא היה הטים לידר, עד שנאלץ לפרוש... אמנם לא בקבוצה גדולה, אבל ללא ספק הוא היה הרוכב שלה לדירוג הכללי ולפודיום, ובמהלך ה TTT הקבוצה נאלצה לנטוש אותו ע"מ לא לאבד זמן יקר. זה יכול לקרות לכל אחד גם היום...

Mont Ventoux

New member
לא ממש מדויק

גם במה שציטטת מציינים את זה שהוא לא הגיע בכושר. מוביל לא בכושר?? אם זכרוני אינו מטעה אותי, אז בזמן הוואלטה זה היה כבר אחרי שהוא חתם עם קוויק-סטפ והוא היה קצת מסוכסך עם הקבוצה שלו ומנהלה. (למנהל היתה לא מעט ביקורת כלפיו). בוא נאמר שאם מנהל הקבוצה היה רואה בו מוביל לדירוג הכללי, והיה רואה בדירוג הכללי מטרה חשובה, אז הם לא היו משאירים אותו לבד על הכביש.

shay golan

New member
בכל זאת הוא היה הרוכב המוביל

ותמיד יתכן שהמוביל יתפוס יום רע, ואם ה TTT בשלב מוקדם, אפשר עדיין לסמוך על מישהו אחר. תאר לך שמשום מה המילטון לא מתפקד היום. יחכו לו? או שיתנו צ'אנס לסיביליה לדוגמא? כמובן שברגע שרוכב נתקל בבעיה, הקבוצה מאיטה מעט אבל אם זה יותר רציני, לא תמיד יחכו למוביל. למרות שעם החוקים החדשים, הנזק מצטמצם. כך שלא נראה שרוכב מוביל לא יסיים עם הקבוצה, אבל כמו שההיסטוריה מראה, הכל אפשרי... בעיקר במזג אוויר כמו היום.

למעלה