משהו נחמד שניסתי. מומלץ + בקשה לעיצה

משהו נחמד שניסתי. מומלץ + בקשה לעיצה

לקחתי סטייק עגל ושמתי אותו על המנגל כשהוא רק עם מעט מלח. תוך כדי הצליה גירדתי עליו באמצעות פומפיה שומן אווז ופלפל אנגלי. ותשמעו! יצא חלומי! למישהו יש עוד מתכונים שמעורב בהם שומן אווז? משהו מומלץ? ניסתי את זה פשוט והתאהבתי בטעם. תודה מראש לכל העונים

צלשף

New member
משהו מאוד בסיסי

להכניס את השומן לסיר ולהדליק את האש ולהתיך את השומן על חצי קילו שומן לפרוס שני בצלים לחצי ירח כאשר השומן מותך להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב לכבות את האש ולצנן להעביר לכלי עם מחסה אטום אפשר לשמור במקפיא. שימושים בפירה להוסיף 3 כפות. לטיגון ביצים. לפסטה עם פיטריות ועוד כיד הדמיון

udical

New member
איי איי איי, רק שהרופא שלי לא יראה את זה

הוא הורג את כולנו

uriler

New member
בלי קשר לשומן - את המלח תוסיף לסטייק בסוף, לא

בהתחלה. המלח גורם ליציאת נוזלים ובאופן כללי לא עושה לסטייק טוב. תו"כ הצלייה - פלפל גרוס (לדעתי בלבד, אני נגד תוספת השומן, אבל כרצונך). אחרי הצלייה - קצת מלח גס ולמי שרוצה - מוז'דיי או צ'ימיצ'ורי.

prizman

New member
אם שמים את המלח

ממש לפני הצליה הוא לא גורם להפרשת נוזלים, רק אם הוא נמצא רבע שעה ומעלה לפני. שומן אווז לא מסתדר גם לי עם סטייק משובח, הטעם דומיננטי מדי ופוגם בטעם הסטייק. לטעמי כמובן. בבשרים פשוטים אין בעיה, שם הוא דווקא משביח את טעם הבשר.

צלשף

New member
אני חושב שאין צורך

בכלל בתוספת מלח כאשר משתמשים במוז׳דיי כתוספת לסטייק גם לגבי שומן אווז הכל עניין של טעם דעתי האישית מיותר אטריקוט טוב אוכלים בלי תוספות טוב אולי פרוסת לחם

למעלה