משהו נחמד שנתקלתי בו

MOR149

New member
משהו נחמד שנתקלתי בו

הנוקאוטים הגדולים של פרייד ובסרטון הזה יש מלא אבל מלא נוקאוטים אכזריים וטובים. הסרטון די ארוך(18 דק') אך שווה.

dimano

New member
WOW!

יש בכלל חוקים בפרייד כי נראה כאילו הכל מותר שם? ומישהו מת שם מתישהו? בכלל מומלץ פרייד? ואם לא UFC אז מה רואים פה בין אירוע לאירוע?

talhorm

New member
לא חסר

יש כמה אירגונים מעולים ELITE XC , STRIKEFORCE, M1 GLOBAL, WEC, IFL... תענוג לצפייה. אתה יכול להתחיל באירוע הקרוב של WEC שיערך ב13.2 עם קארד נחמד - WEC32, ויש גם ב16.2 אירוע של ELITE XC בשם EliteXC: Street Certified. אין כבר משהו ברמה של פרייד, אבל אולי M1 GLOBAL בדרך לזה... אחרי הכל פידור שם
פרייד מאוד מומלץ, במיוחד כל אירוע מאחרי 2003, קארדים אדירים, קרבות אדירים, מומלץ בחום.

גיא ע

New member
ב-ELITE XC בקרוב

יהיה גם טאנק אבוט. הוא אומנם כבר יותר סתם בריון מלוחם אבל תמיד נחמד לראותו אותו. ובאופן כללי יש להם גם MMA נשים.

talhorm

New member
משקלים קלים זה כיף לצפייה

ואין שם רק משקלים קלים... אבל גם אין לוחמים במשקל כבד, הLHW זה המשקל הכי גבוה שם

dimano

New member
תכלס משקל קל זה המשקל הכי כיף בUFC

הקרדיו שלהם גבוה וזה מבטיח קרב מהיר בלי יותר מידי מנוחה..

doom23

New member
משקל קל זה מעפן

רוב הקרבות לוקחים 15 דקות משעממות מאד (ואם זה אליפות אז 25 דקות ארוכות ) זה נראה כמו שני ילדים שרבים אין להם עוצמה לסיים קרב בנוק אאוט במקרה הטוב מצליחים להכניע וברוב המקרים הם סתם תופסים רגל איזה דקה וחצי עד שיש באזר אבל גם זה פעם ב... ותכלס אין שם מכות ...

JayneCobb

New member
15 דקות משעממות???

BJ PENN נגד ג'ו סטיבנסון היה משעמם? קליי גוודיה נגד רוג'ר הוארטה משעמם? אתה כנראה רואה משהו אחר...

doom23

New member
אממ

BJ עדיין לא יצא לי לראות כי זה לא כזה מעניין ... וכן כל הקרבות של גווידה והוארטה משעממים ... מה לעשות ... גם טייסון גריפין ושרק מיזמוז על הריצפה של 15 דקות

favor

New member
מה?

להגיד שהוארטה וגווידה משעממים? אתה חיי בסרט. רק הקרב ביניהם נחשב ללא ספק לקרב השנה. להוארטה יש עוד קרב אחד שנחשב למועמד לקרב השנה נגד לאונרד גארסיה ועוד אחד מרשים על אלברט קריין, שאפשר להגיד עליו הרבה אבל בטח לא משעמם. כנ"ל גווידה, לשעבר אלוף הסטרייקפורס.. לוחם שנכנס לזירה ונותן ה-כ-ל! בי ג'יי פן נחשב לחיה, לחבילה השלמה. ראית אותו מחסל את קאול אונו תוך איזה 7 שניות? בשניי הקרבות מול מאט יוז ואפילו נגד סטיבנסון לא היה רגע "משעמם". גם סטיבנסון לוחם מאוד מלהיב שעושה דברים מאוד יפים בזירה. מצטער, אבל אם זה מה שאתה אומר אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות וה-MMA זה לא משהו עבורך. לפני שאתה פותח את הפה בבטחון, לך תלמד ואל תנסה ללמד אנשים אחרים.

doom23

New member
לFAVOR

קרב השנה זה וונדרליי נגד צ'אק לא איזה פאפוס במשקל 70 קילו ששוכב על הריצפה ... ואם אתה לא מסכים ... אולי MMA זה לא בשבילך ... נסה אבו דאבי כנראה זה מה שאתה אוהב BJ היה טוב והקרב נגד אונו היה לפני שעבר לפרייד שזה איזה 5 שנים לפחות סבבה של נוק אאוט זה כמו אני יגיד לך היום טנק אבוט זה ההבי וויט הכי חזק נו באמת ? בקרב האחרון שאני זוכר ממנו היה אחלה עד ששפך לאגר .. בגלל זה אמרתי שהקרב אליפות שלו לא יהיה מעניין זה לא תחרות קרב אליפות נגד איזה אחד שלא שמעו ממנו שילחם עם שרק אני יצפה ויראה אותו אוכל מכות כי אין לו כושר לזה (או שהלייט עשה לו פלאים ועכשיו הוא מסוגל להחזיק שני סיבובים קשה לי להאמין )

favor

New member
אתה כולך בורות

לא הבנתי מי היה בפרייד. מה בטוח שלא בי ג'יי פן ולא אונו היו שם. ואל תתווכח איתי על זה. הקרב ביניהם היה לפני 7 שנים בתחילת הדרך של פן, היום הוא בשיא שלו. אף אחד לא הוריד מערכו של הקרב בין צ'אק לואנדי, קרב ענק לחלוטין. אבל אם צריך לבחור: הוארטה-גווידה לוקח. ראית את הקרב בכלל? אם לא תראה לפני שאתה מדבר. לא היו שם רק "נעילות" ואני לא חובב של "נעילות" יותר מאשר סטרייקינג. כן, ראיתי את אליפות העולם של אבו דאבי וזה מעניין לא פחות מ-MMA.

doom23

New member
K1 HERO

לשם BJ עבר .. אמרתי מזיכרון אז יצא פרייד ... אני לא כזה עוקב אחרי בי גי בשביל לדעת בדיוק ... ודרך אגב היה לו עוד קרב עם אונו בUFC ... שלקח 25 דקות אם יצא לך לראות .. גם זה היה מעניין ? אישית אני לא אוהב לייט וויט ...
קרא לזה בורות או מה שאתה רוצה ... UFC אני רואה בשביל לראות מכות .... אם זה בור .. אז סבבה ...

באסטר1

New member
פשש איזה צנוע אתה

אז אתה "מבין" MMA חח אל שאל רוצה דוקטורט לזה?

dimano

New member
כל כמה זמן יש אירוע של פרייד?

או אירוע של כל אחד מהארגונים הנ"ל? כמו UFC?

JayneCobb

New member
לפרייד כבר אין אירועים - הארגון "מת"

ליתר דיוק.....ה UFC קנו אותם. הלו"ז של ה UFC משתנה,אבל לרוב יש לפחות אירוע אחד בכל חודש. כשיש חודשים שיש 2 אירועים....

matrix737

New member
OMG, So many great KOs

חבל שבUFC אין נוקאווטים כאלה. באמת שבUFC יש הרבה קרבות שהם די משעממים. לפי דעתי , חלק מזה זה בגלל שבUFC אסור לבעוט ביריב כשהוא על הרצפה, ובגלל זה יש בUFC הרבה יותר דגש על BJJ, שבוא נגיד את האמת, זה הרבה פחות מעניין מKO !!!

למעלה