משהו נחמד שקבלתי בדואר, מתאים לי

• פותח הנושא פל
  • פורסם בתאריך

פל

New member
משהו נחמד שקבלתי בדואר, מתאים לי

מאוד. ומתאים למה שכתבתי במסגרת שרשור שהיה פה בענייני מתנות, יום המשפחה, יום האהבה וכד'- תמיד מעדיפה מתנה ספונטנית. מתוך מאמר של אבנר ברנהיימר בעיתון 7 לילות של ידיעות אחרונות 17.2.06 מישהו באמת טיפש מספיק כדי לחשוב שליום האהבה יש איזשהו קשר לאהבה? אין כמו יום האהבה כדי לשלוף ממני את הגבר הישן שאוהב בכל ליבו, אבל לא מסוגל להראות את זה... בעיתוני הנשים אני קורא על גברים אמיתיים שיודעים להראות אהבה כי הם קונים את המתנה המתאימה בצורת לב, שפנפן ורוד או סבון של פעם. זה לא גברים אמיתיים, זה חננות מאולפים שרוצים שקט כשהם מגיעים הביתה בערב, ואולי אפילו סקס לפני שמתחיל הכדורסל... שום אהבה לא מעורבת פה, רק המרה של רגשות במוצרים... אהבה רואים בעיניים או שלא רואים בכלל. לקנות זה פחות מלהגיד, להגיד זה פחות מלהרגיש. לקחנו רגש ומיסחרנו אותו עד שאנחנו באמת משוכנעים שאם אהובינו קונים לנו משהו ביום האהבה, הם באמת אוהבים. ואם הם לא קונים, הם הפסיקו לאהוב. מתי למדנו לזייף כל כך? אולי מאז שהחלטנו לדבר. מילים לא אומרות מאום. מתנות אומרות עוד פחות, בוודאי אם הן מסומנות ביומן... מתנה סתם כך, באמצע החיים, "אני אוהב אותך" ברגע הכי לא צפוי - זו, קרוב לוודאי, אהבה. התפרצות של רגשות עזים שאין לנו ברירה אלא לבטא אותם במילים או במתנות, אחרת נתפוצץ. אם זה כתוב ביומן, אנחנו פשוט סוחרים.

סימונה 5

New member
מתאים גם לי , גם אני חושבת מזמן

שכל ימי האהבה למיניהם הם קונספירציה של סוחרים למכור לנו כל מיני פיצ'פקס לא שימושיים בצבע אדום או ורוד האהבה האמיתית היא בתוך הלב כל הזמן וכל השנה בלי קשר לתאריכים מסויימים

מאקי

New member
יש צדק בדברי הכותב... אך ברם אולם

חישבי על אלו שאינם ספונטנים רגישים מלידה... כמובן שזה לא אףחד מוכר.. ותראי איזה מזל יש לסביבה שלהם שמישהו "ארגן" להם ...... מה אירגן להם? ערב ספונטני מאורגן ברומטיקה.. אז אני מוצאת המון חיוב.. כי העיקר שבסוף בקצה יש מישהו שחייך... ושוב בנות אני ממש מסכימה שלרובנו שהרי נשואות לגברים רגישים ספונטנים ומדהימים אין צורך בהכרזת יום כזה... ובכל זאת אני מוצאת חיוב במעשה שכזה.. כמו יום האם.. מה אני לא אמא מלאן תלפים ימים?? בטח שכן... אבל העבודה הדביקה והמרוחה של ילדי ליום האם מפארת את שולחן הכתיבה שלי לאורך זמן.. ונימה אישית... בעצם לא.

פל

New member
אם את מתכוונת אלי - ראיתי ../images/Emo140.gif

מסכימה שיש כאלה שצריכים תזכורת כי זה לא בא להם באופן טבעי. אני מעדיפה את האחר, וזר פרחים או ספר, סתם ככה, "עושה" לי את זה יותר, ואני מאושרת שהאנשים הקרובים אלי נוהגים כך.

למעלה