משהו נחמד שקראתי שנותן קצת חומר

אופה3

New member
משהו נחמד שקראתי שנותן קצת חומר

למחשבה, חמוד מאוד ראיון עם אלוהים חלמתי שזכיתי בריאיון עם אלוהים... "גש הלום" אמר האל... "רצית לראיין אותי?" "אם יש לך זמן" – אמרתי... אלוהים חייך ואמר: "הזמן שלי הוא נצחי ומספיק לעשיית כל דבר, תשאל בני" "מה הכי מפתיע אותך בקשר למין האנושי?" שאלתי. ענה האלוהים: "שהם משתעממים להיות ילדים, ממהרים להתבגר ואחר כך משתוקקים לשוב להיות ילדים..." "שהם מאבדים את בריאותם כדי לצבור כסף, ואז מאבדים את כספם כדי לשקם את בריאותם..." "שהם חושבים בחרדה על העתיד, ושוכחים את ההווה, כך שאינם חיים, לא בהווה ולא בעתיד..." "שהם חיים כאילו לעולם לא ימותו, ומתים כאילו שלעולם לא חיו..." אלוהים חפן את ידי בידיו והיינו שקטים זמן מה.. "כהורה, אלו שיעורים היית רוצה שילדיך ילמדו?" אלוהים ענה בחיוך: "ללמוד שהם אינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, אך ביכולתם לאפשר לעצמם להיות נאהבים. ללמוד שהערך הרב ביותר אינו במה שיש להם בחיים, אלא במי שיש להם בחיים. ללמוד שלא צריך להשוות את עצמם לאחרים, אלא להיות נאמנים לעצמם. ללמוד שאדם עשיר אינו זה שיש לו הכי הרבה, אלא זה שזקוק להכי מעט. ללמוד שלוקח שניות לפצוע בן אדם אהוב פצעים עמוקים, והרבה שנים לרפאם. ללמוד לסלוח ולא לשמור טינה. ללמוד שיש אנשים שאוהבים אותם מאוד, אך אינם יכולים להביע או להראות את רגשותיהם. ללמוד שכסף יכול לקנות הכל חוץ מאושר. ללמוד ששני אנשים יכולים להביט על אותו דבר ולראות דברים שונים באופן מוחלט. ללמוד שחבר אמיתי הוא אחד היודע הכל עליהם ואוהב אותם בכל זאת. ללמוד שלא תמיד מספיק שאחרים יסלחו להם, עליהם לסלוח לעצמם" ישבתי זמן מה נהנה מהרגע, הודיתי לו על הזמן ועל כל מה שעשה עבורי ועבור משפחתי. והוא ענה: "בבקשה, אני נמצא פה 24 שעות ביממה, כל מה שעליך לעשות הוא לקרוא לי ואני אענה........ וזכור- אנשים ישכחו מה שאמרת אנשים ישכחו מה שעשית אנשים לעולם לא ישכחו מה שגרמת להם להרגיש..."

למעלה