משהו נחמד שראיתי...

pilot promo

New member
משהו נחמד שראיתי...

טוב-העניינים קצת יבשים פה לאחרונה אז עיינתי בכל מיני פורומים לכל מיני פעילויות ונכנסתי לפורום זינה וראיתי דיון של שירים שלדעתם מייצגים את הסדרה או מזכירים לחברי הפורום את הסדרה אז חשבתי שיהיה נחמד מאוד לעשות את זה פה בהתחשב בכך שלדעתי זה שרשור שמתאים מאוד לסדרה... אז מהם השירים שמעלים בכם קונטוציות שקשורות לסדרה או סתם שירים שמזכירים לכם את הסדרה... (ובבקשה אל תכתבו את How soon is now...)

The Immortal Me

New member
פייטר, של כריסטינה אגילרה. ../images/Emo215.gif

Makes me that much stronger Makes me work a little bit harder Makes me that much wiser So thanks for making me a fighter Made me learn a little bit faster Made my skin a little bit thicker Makes me that much smarter So thanks for making me a fighter האחיות אומרות לשדים. לדעתי זה מביע הרבה דברים. אני אישית לא הייתי מודה להם, אבל, הנשים האלה... חייבות להתחנחן. ולא, לא בחרתי בשיר הזה כי עשיתי לו סירטון... אולי אני אחשוב על עוד, עוד מעט. רוני
.

spelling

New member
מיס אינדיפנדנט-קלי קלארקסון

3 מכשפות חזקות שהן גם נשים עצמאיות מאוד!

flying eagle

New member
Blame it on the weatherman

מאז שזה היה היה בפתיחת עונה 5, לעד זה יזכיר לי את הסדרה :) וגם השיר Eternity של רובי וויליאמס גורם לי לחשוב על פייפר וליאו. רק בגלל השורה: I can't promise I will heal you But if you want to I will try (נו, זה האסוציאציות שלי...)

shahar615

New member
גם אני חשבתי ככה (על השיר של רובי)

אחד השירים היפים שלו.

למעלה