משהו נחמד...

Lian815

New member
משהו נחמד...

ראיתי בפורום אחר משחק ממש נחמד. מישהו פונה למישהו אחר ושואל אותו כמה שאלות כמו:גזע הסוסים האהוב עליך?החיה האהובה עליך?המאכל האהוב עליך?צבע וכו'.. וככה זה עובר הלאה,מי ששאלו אותו פונה למישהו אחר ושואל שאלות. מה דעתכם?

קווטר וצבעים של סוסים

הגזע הכי אהוב עליך? הצבע הכי אהוב עליך? מקצה (בווסטרן) הכי אהוב עליך? עכשיו תמשיכו אתם

גולע

New member
עונה:))

הגזע האהוב עליך?? טורובריד, ערבי. הצבע הכי אהוב עליך? לסוסים-שחור,השאר:לבן. מקצה בווסטרן הכי אהוב עליך? אממ בעיה אני אינגלישית:)) חחח אבל ריינינג נשמע נחמד:))) מממ.. עכשיו השאלה שלי היא: איזה מקצה אתה הכי אוהב באינגליש?! (דרסז',קפיצות..)

Lian815

New member
עונה../images/Emo13.gif

הגזע האהוב עליך?שייר,קווטר ומקומי. הצבע האהוב עליך?לסוסים-פיינטים,בכללי-כתום ובז'. מקצה בווסטרן הכי אהוב עליך?אממ...ריינינג וקאו הורס.. איזה מקצה את הכי אוהבת באינגליש?אני לא רוכבת אינגליש אבל כשיאמרו לי אינגליש הדבר הראשון שיעלה לי זה קפיצות,נשמע נחמד
מקום בו אני הכי אוהבת לרכב?

The Bitter End

New member
דםדםדם.

הגזע האהוב עליך? וורמבלדים למיניהם, מקומיים. הצבע האהוב עליך? ביי, שחור. מקצה בווסטרן הכי אהוב עליך? איכ. איזה מקצה את הכי אוהבת באינגליש? קפיצות. מקום בו אני הכי אוהבת לרכב? מנז', רצוי מקורה. הסוס המועדף עליי?

fliperit

New member
המממ

הגזע האהוב עלי? קווטרים הצבע האהוב עלי? ביי, סורול, שחור מקצה בווסטרן הכי אהוב עלי? ריינינג שליטה!!!! מקצה שהיא אוהבת באינגליש? יאק מקום בוא אוהבת לרכב? מגרש...כמה שיותר גדול, עם תשתית לריינינג, וגג אם אפשר הסוס המועדף עלי? כרגע...בטי. הגזע השנוא עלייך?

Ruf Lil RusGal

New member
מלא זמן לא כתבתי פה...

הגזע האהוב עלי? קווטר/פיינט הצבע האהוב עלי? לסוסים בקסקין בכללי סגול... מקצה בווסטרן האהבו עלי? אני עושה ריינינג אבל אני לא בטוחה שאני אוהבת את זה יותר מפלז'ר... אני מתה על פלז'ר! אפשר אז להגיד שהורסמנשיפ [שילוב של שניהם
] מקצה שאני אוהבת באינגליש? אמממ... דרסאג' נראה לי נחמד מאוד..
הייתי רוצה לנסות... מקום בוא אוהבת לרכב? מגרש... מן הסתם חח הסוס המועדף עלי? כרגע לוקה... הגזע השנוא עלי? אממ... אני לא חושבת שיש גזע שאני שונאת... אני לא מתה על וורמבלדים... והנה השאלה: הצבע שאני הכי שונאת?

ronpos

New member
גמאני מלא זמן לא כתבתי פהה...

הגזע האהוב עלי? קווטר,פיינט הצבע האהוב עלי? ביי בקסקין.. מקצה בווסטרן האהבו עלי? רייניג למרות שלא ניסיתי וגם קאטינג.. מקצה שאני אוהבת באינגליש? קפיצות ניראה נחמד.. מקום בוא אוהבת לרכב? מגרש (מאוד מקורי
) הסוס המועדף עלי? ג'וניור
מהסוסות בצפר שון
הגזע השנוא עלי? לא שנוא פשוט לא אוהבת ערבי... הצבע שאני הכי שונאת? אפלוסה דלמטי.. והשאלה שלי: מה עדיף מרעה או תא?

אינ :../images/Emo13.gif

הגזע האהוב עלי? קווטר הצבע האהוב עלי?צבעים של סוסים מקצה בווסטרן האהוב עלי? ריינינג מקצה שאני אוהבת באינגליש? לא יודעת להחליט
מקום בו אוהבת לרכב? מאנז' מקורה הסוס המועדף עלי? סתיו
הגזע השנוא עלי? לא שנוא, אבל הכי לא אהוב, ערבי מצרי, כזה ראש צלחת
הצבע שאני הכי שונאת? אממ לא יודעת
מה עדיף מרעה או תא? הממ לדעתי תא (ואפשר לפתח את זה
) העונה שאת/ה מעדיף/ה לרכב בה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני:)

הגזע האהוב עלי?קווטר ואפלוסה:) הצבע האהוב עלי?שחור פחם או דלמטי מקצה בווסטרן האהוב עלי? רינינג נישמע כיף.. מקצה שאני אוהבת באינגליש?רוכבת קפיצות
אבל ההיתי רוצה לנסות דרסאג' מקום בו אוהבת לרכב?בשדות אבל כרגע רוכבת רק במאנג' הסוס המועדף עלי?שוגי וונדי
הגזע השנוא עלי? אין,מתה על כל הגזעים. הצבע שאני הכי שונאת?כרגע לא נתקלתי באחד כזה מה עדיף מרעה או תא?מרעההה העונה שאת/ה מעדיף/ה לרכב בה?אביב
אתה מתחרה?עם לא ההית רוצה להתחרות?

belledejour

New member
../images/Emo13.gif

הגזע האהוב עלי? וורמבלד... אירופאים! הצבע האהוב עלי? שחור ביי ואפור, עם תפוחים
, דלמטי - ניקי
מקצה בווסטרן האהוב עלי? ריינינג נשמע לי סבבה מקצה שאני אוהבת באינגליש? דרסאז'ניקית בנשמה!!! מקום בו אוהבת לרכב? מאנז', כל מה שיש
הסוס המועדף עלי? Belle de Jour!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגזע השנוא עלי? יש סוסים שאפשר לשנוא?? הצבע שאני הכי שונאת? אוהבת כל צבע! אם אני חייבת לבחור.... פלמינו "בלונד מלוכלך" כזה [נגיד שמעון ולא שרי?] מה עדיף מרעה או תא? חח ברור שעדיף מרעה, אבל אנחנו בישראל פהה אנשים העונה שאת/ה מעדיף/ה לרכב בה? אביב... אין בוץ וגשם ואפשר לנשום!
אתה מתחרה?עם לא ההית רוצה להתחרות? בסוף דצמבר כנראה מתחילים...........
מה הציוד הכי שווה? cavallo, BR......

Ontario R Z Y H

New member
אני

הגזע האהוב עלי? KWPNים וגרמנים נראלי הצבע האהוב עלי? red bay כמו החתיכים שלי רעמה וזנב בשחור, וגרביים קצרות סימטריות (קצרות מאוד מקדימה, וקצת יותר ארוכות מאחורה הכי טוב חחח) מקצה בווסטרן האהוב עלי? ממ הפריסטייל שהם מתחפשים, כזה מגניב!!! מקצה שאני אוהבת באינגליש? דראסז' ואקוויטיישן (פלאט) מקום בו אוהבת לרכב? מנז' דשא, indoor הסוס המועדף עלי? אונטריו וריזיקו!!! גם רומיאו, זבק, פולנד, רובן, פרידיי, גיל, פלי, מארק, טבסקו, קרקר ג'ק, טיי, יולנקה ולוליבוליחתיכולי חחח הגזע השנוא עלי? מממ לאיודעת.. מעדיפה סוסים עם גב קצר הצבע שאני הכי שונאת? הכי פחות מעדיפה לבן מה עדיף מרעה או תא? מרעה שעה או שעתיים בבוקר ושאר הזמן בתא העונה שאת/ה מעדיף/ה לרכב בה? לא משנה, כשלא יורד גשם, וכשלא חם מדי אתה מתחרה?עם לא ההית רוצה להתחרות? מתחרה מה הציוד הכי שווה? devoucoux ונראה אתכם מתווכחים איתי!! סוס קשה או סוס קל?

למעלה