משהו נחמד

omizu

New member
משהו נחמד

הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ´ מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה – שהיתה ממש, אבל ממש חשובה!!! שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג.

רגע, או שאני שתוייה או שמשהו כאן

לא תקין. אומי את/ה זכר
מה קורה כאן

omizu

New member
אמנם לא היה מזיק להם שיפוץ אבל הם

שלי לגמרי

יכול להיות שלא הבנתי../images/Emo35.gifהצילו ג ב ר

אומי., אני כל הזמן דברתי אליך בלשון נקבה ולא תיקנת , למה? זאת התחזות וזה לא יפה!

omizu

New member
סיגוש, אולי גבר בגוף אישה אבל גם לא

נראה לי אלא אם קיאנו gay
ואל תפגעי שאני לא נוטה לנשים מבחינות מסויימות........

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif אומי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוי הבטן
אומי ע-נ-ק
גם על השרינג בקיאנו
יחי הטעם הטוב.

רגע, רגע

אז מה שלך וצריך שיפוץ? השדיים או הביצים? אני מבולבלת לגמרי הרי כתבת בסיפור מעלה "אומנם אני גבר" ו "שמוליק נכווה" נו באמת? לא שיש בעיה אתה מקובל באותה מידה שהיית עד היום אבל לפחות שנדע באיזו לשון לפנות אליך.

נו, אני מחכה עדיין../images/Emo70.gif

ואת/ה לא רוצה שאני אתעצבן
תתחיל להסביר , תשובות ,תשובות בבקשה

סיגלניק´ה....

לא להתעצבן. לא מספיק נשפך הקפה, נכבתה הסיגריה, וכמעט כוויה לשמוליק?

סיגלי, לא להכנס לפניקה בבקשה../images/Emo70.gif

אני לא יודעת עם אומי היא היא או הוא, אבל הקטע הזה שהיא כתבה כאן מסתובב באינטרנט כבר כמה שבועות וגם אני קיבלתי אותו באימייל הפרטי שלי, ואני מקווה שאומי לא תכעס עלי

omizu

New member
הציצים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וביצים אין לי. להבדיל מבלבלים לי את הביציות חופשי חופשי

ברח לי ../images/Emo52.gif

למרות שהבנתי את ה "אבסורד" שבדבר נתינת רשיון לאישה בעוד הגבר עשה את כל הפעולות האפשריות. (שוביניסטי)

ולמרות שאני אתמוך בך ../images/Emo25.gif

ולו רק בגלל התגובה ל תולעת (ההוא) בסיפור של החמות למטה.

omizu

New member
קודם כל ממוש ודאי שהרבה אנשים

נתקלו בזה כבר חוץ מזה זה לא נראה לי שוביניסטי בכלל, להיפך
והלוואי והיתה לי מזדה חדשה

למעלה