משהו נחמד!

י.קטן

New member
משהו נחמד!

קראתי לי עיתון ראש 1(בכל הכנות, לא מומלץ, עיתון שטחי ברמה שטחית, טוב כולנו יודעים זאת). אבל לא על זה באתי לדבר, יש שם איזשהו מדור שתלמידים כותבים דברים מצחיקים שקרו בבית ספרם אז יש הודעה כזו, ואני אצטט: ``מבזק חדשות מיקיר המדור, תיכון שבץ בגבעתיים. מקור נאמן סיפר לנו שבאחת נערך קרב סוער בין כמה צפונבונית ל``פרקיות``. הצפונבוניות ירדו על ה``פריקיות`` ובתגובה החליטו ``הפרקיות`` להדהים את חבורת ה-``אמא נשברה לי צפורן``. שתיים מהן הדביקו שפתיים לנשיקה צרפתית לוהטת, שהותירה את הבנות המציקות פעורות פה, לאחר ההלם הראשוני פצחו הצפונבוניות בקראיות ``יואו``!`` מסוגננות. פארט לפריחות שחדלו מלהטריד את ה``פריקיות`` היו גם כמה בנים ששמו לב לנשיקה. הם דווקא התלהבו מהקטע וביקשו שידור חוזר, אבל מה לעשות כאן זה לא ערוץ 3.`` אוקיי בחזרב אלי: דבר ראשון- מדוע עיתון של בני נוער מחלק אנשים לקבוצות (פריקיות, צפונבוניות) לא משנה, לא חשוב. דבר שני- מדוע בנים נהנים לראות שתי בנות מתנשקות (אני מתכוונת לבנים בכתבה, לא בהכללה). ודבר שלישי- לדעתי ה``פריקיות`` יצאו ממש גדולות!..., אז מה לדעתכם מי יצא טיפש מהסיפור הזה? אני עדיין חושבת שה``צפונבוניות`` יצאו כל כך מטופשות! יערה.

מאיה1

New member
אני מקווה שלא תכעסי...

אבל אני לא ממש רוצה להגיב להודעה שלך...רק רציתי לשאול אם את יערה מפורום עד 20ב-walla? אגב,אני לא כותבת שם,לכן לא תזההי אותי,אבל כמדומני,אני זיהיתי אותך. תודה וביי.

י.קטן

New member
לא, טעית.

אני לא יערה מעד 20 הוא משהו כזה, פעם כתבתי משהו בפורום של וולאה, אבל זו היתה פעם אחת ויחידה, טזה היה בכלל בדתיים-חילונים, וזה היה מזמן מזמן מזמן אז לא אני לא יערה שאת מתכוונת. יערה.

MajoR_ToM

New member
אוקיי , אז ככה

א . גם אני מתנגד לקיטלוג אנשים כפריקים . ב . אני חושב שזה מטומטם שה``פריקיות`` היתנשקו . לא שיש לי בעיה אבל אני לא חושב שזה אומר משהו . כמובן שזה היה מאוד מצחיק כי זה בטח הימם לגמרי את הצפוניות .... גם לי יש 2 בנות בבית ספר שכל הזמן מיתנשקות ( אפילו שהן לא לסביות - תאמינו לי ) בלי סיבה מול כל אחד ... ג . בנים אוהבים בכלל את כל הקטע של ליראות לסביות . לא יודע למה . אנחנו מוצאים את זה יפה ומגרה . וזהו .. SHINE ON

נעל

New member
הגבר סתם מפריע

כנראה שבשביל בנים לראות את הגבר בפעולה סתם מפריע (מלבד זה שהוא מייד נתפס בחושים החייתיים כתחרות). בלי הגבר יוצא שיש אישה + אישה חינם. והרי ידוע שישראלים לא מוותרים על מבצעים (זה דווקא מיוחס לנשים, לא? מילא...). נעל בעצמה לא מבינה כל כך את ההתלהבות. והשימוש בכינויים היה, כפי שכבר נאמר, כנראה פשוט בשביל להכניס את כל התכונות הבולטות יותר (באותה סיטואציה, לפחות) של הדמויות למילה אחת. אלמלא זה היה כל כך נפוץ אפשר היה להתייחס לזה כמעט כמו אל אלמנט ספרותי (כמו השמות התנ``כיים שמבשרים על עתיד הדמות וכו`). נעל ;-)

themeandi83

New member
רצית - קיבלת

רצית תשובה קיבלת תשובה: למה מקטלגים אנשים לקב` של צפונבוניות פרחות וכו`? כי זה נוח ,ולא משנה מה כל יפי הנפש יגידו :`` זה לא יפה ,אנחנו לא ברברים שאנחנו מודדים לפי קב` ,זה שהוא שונה לא אומר שהוא מפלצת...`` זה פשוט נוח לקטלג אנשים כולם עושים את זה אם הם רוצים או לא ,ושאף אחד לא יגיד לי שהוא שונה! אנחנו מכניסים את האנשים לקטגוריות כדי לדעת אם אנחנו רוצים ליצור איתם קשר או לא. העובדה שהעיתון עשה את זה לא אומרת שהוא טעה ,כי הוא השתמש בכינוים בשביל לתאר תכונות אופי שנובעות מהכינוי. בקשר לשתיים שהתנשקו בהחלט יצאו גדולות כי הם השיגו את מה שהן רצו. הפרחות (או צפונבוניות - ממש לא היה ברור אם הייתה קב` של פרחות או שמדובר באותה קב`) הפסיקו לעצבן אותן ,הן גם שתקו ובסוף עפו מהמקום. ומה נשיקה בין בחורות עושה לגברים - על זה נאמר שתמונה אחת שווה אלף מילים... ``די לאלימות``

scahttenjager

New member
אני מוכן להסביר לך....

הם מקטלגים פריקים וצפוניים כדי להראות שכל בני הנוער הם שונים אחד מהשני. אני למשל - אני אומר על עצמי שאני פריק, ופריק גאה אפילו לי זה לא ממש מפריע שאנשים קוראים לי ולחברים שלי פריקים ואם לשמוע מוזיקת מטאל ולהתלבש בנוחות ובזרוקיות זה אומר שאני פריק, אז אני שם זין על מה שזה אומר ואני אהיה תחת הקיטלוג של פריק. בקשר לנשיקה - :))))), פצצה של דבר !!! הפריקיות יצאו גדולות !!, השפילו את הצפוניות ובקשר לקטע של הבנים - ככה אנחנו, חוץ מזה זה דבר שלא רואים בכל יום אז למה לא ?!?! Iron Up !!

e-shfiyut

New member
כל הכבוד לך!

אני גם קוטלגתי כ``פריקית`` אבל אני לא מרוצה מזה.... אולי אני מתלבשת שחור וחאקי, אבל זה לא אומר עלי כלום... חבל! אני שמחה שלך טוב עם זה... אולי יש לך עצה? בכל מקרה, מה מקור הכינוי??.... סתם נשמע מעניין (וגם קצת מוכר)... (ודרך אגב.... גל... אם את קוראת תהודעה תגידי לי... אני לא יודעת אם את עדיין עוקבת אחרי הפורום) לירן אההה... ומה זה IRON UP!??? ויש לך אייסיקיו???

פלומפי

New member
אם זה מה שעושה להן טוב...

אני חושבת שהן יצאו גדולות וברמה. מלבד העובדה שהעיתון מעניין רק בשירותים (וגם אז לא ממש) אני לא חושבת שעורכי העיתון אי פעם שמו לב לעובדה שמחלקים אנשים לקטגוריות. אבל אם הם לא שמו לב לעובדה שהעיתון שלהם גרוע אז למה שישימו לב לפרט שולי כזה...?

Black Star

New member
אז ככה...

בקשר לסגנון של העתיון והעובדה שהוא מחלק בני נוער לקטגוריות- מה את רוצה מעיתון, שהקוראים שלו כבר הגדירו כ``עיתון בריטני ספירס- שבועון הנוער של ידיעות אחרונות``? עתוני הנוער מייצגים חלק מאוד מאוד מסוים של הנוער, ולגמרי מתמקדים רק בפופ-בגדים-איפור-סקס. אני לא מכחישה, אני אוהבת לקרוא אותם לפעמים, אבל זה לחלוטין לא עמוק, מתוחכם או חכם באיזושהי צורה. לא? בקשר לבנים? אין לי מושג. אני רק יודעת שידיד שלי תמיד הרצה לי על זה שזו הפנטזיה האולטימטיבית של כל הבנים. הרוב הסכימו, אבל כמה דווקא הכחישו. מצד שני הידיד הזה היה מאוהב באחת לסבית, אז לכו תבינו.. :)

AshkA_

New member
מעריב לנוערכס

במשך 17 (!) שנה, הייתי מנויה לעיתון מעריב לנוער. זו לא אשמתי. אחותי הגדולה קיבלה את זה כמתנת בת מצווה שלה (אז מי חשב לשלוח את הילדים לחו``ל), ופשוט השארנו את זה כהוראת קבע. באיזהשהו שלב בשנה שעברה, הבנתי שפשוט זה סתם זריקת כסף. הוא לא מעניין. מתעסק רק בחיצוניות. מלא, אבל מלא בפרסומות (יותר משליש).וכותב כתבות בעיקר על פופ ושאר שטויות. הפנינים היחידות שהיו שם: כני``ת מעיין ויטר, שפשוט אהבתי את צורת הכתיבה שלה, המכתבים למערכת, שם היו דברים די מעניינים, לאחרונה הוסיפו כל שבוע סיפור קצר - לפעמים ממש טובים, וזהו בעצם. זה הכל. לא שווה לפי דעתי. משבוע שעבר הופסק המנוי. זו מן הרגשה מוזרה, כי הייתי רגילה לקבל כל יום חמישי את העיתון, לעיין בו, ולזרוק. אבל זה מה שנשאר

י.קטן

New member
העיתון קיים כבר יור מ17 שנה?

טוב לדעת... וכן לקרואאת המכתבים למערכת, ולראות איך פריקים ערסים דתיים חילוניים ושאר ירקות נלחמים זה בזה.., נחמד. והעורכת של ראש אחד, קראתי כמה מכתבים שלה, והיא נחמדה, אפילו יותר מזה היא ממש מעולה בכתיבה ובכלל בדעותיה האישיות, שאיך שהו אפשר להבין אותם בכתיבה, זהו כל העיתון מסריח! יערה.

אבל..אמא נשברה לי הציפורן!!!

מכיר את זה... גם לנו יש את זה... אבל אני אישית מתרחק מכל הבית ספר שלי. בכל אופן אין היום שום עיתון נוער שלא עושה כאלה דברים, אני מצטער להגיד אבל מעריב לנוער ירד בכמה רמות. המסחור, ההכלות, הפיגור של הכתבים.

e-shfiyut

New member
וואי....

אחלה רעיון... אולי אפשר לנסות את זה... יכול להיות מגניב... בקשר לשאלות שלך אין עליהם תשובה טובה... העיתונים פשוט... ג-ר-ו-ע-י-ם... וזהו... ולדעתי גם ה``פריקיות`` יצאו ענקיות... הם בטח השתתקו ולא יציקו עוד לאף אחד... בערך... עד שיעזבו את בי``ס וישכחו הכל... מגניב לירן

goldy

New member
הנשיקה היתה החלטה של רגע

כדי להשתיק את הצפוניות! חוץ מזה, שהחלוקה הזאת ממש מפגרת. ליד זה אפילו החלוקה של צפונים ודרומים נראית יותר משמעותית.

V. Ghost

New member
כל הצדדים יצאו מטופשים

בקשר לבנים בכתבה תשאלי אותם למה אותנו ? ודבר אחר אני לא מבין מה הרעיון של הקריאה של הצפונבוניות ולמה מחלקים לקבוצות-כי ככה זה במציאות לא ? Visible Ghost

למעלה