משהו ניסה טיפול שיניים בליזר?

alorin

New member
משהו ניסה טיפול שיניים בליזר?

או לחילופין - סתימה בלי הרדמה? מישהו ניסה הרדמה והרגיש אוב אחר כך? תודה

sayv

New member
היי, לא ניסיתי טיפול בלייזר

ולא סתימה רגילה בלי הרדמה- אני לא יכולה לעמוד בכאב. בקשר להרדמות- היו לי שלוש סתימות בזמן האחרון- אחת- היתה בעצם מעין טיפול שורש שהיה מת- ככה שלא היה כאב בו בכלל. הסתימה השניה- רגילה- חצי פנים שלי נרדמו בעקבות כך- והרגשתי- רע כל היום אח"כ!!!! לא יכולתי לתפקד! ממש על הפנים! אף פעם לא הרגשתי כ"כ רע אחרי זריקת הרדמה- אבל מצד שני- לא עשיתי טיפולי שיניים מאז שחליתי. חוץ מזה- גם הלשון שלי נרדמה לגמרי! להרבה זמן! הרופא לא הבין איך זה קרה שכן הזריק למקום שבכלל לא קרוב לעצב הלשון, או אמור להשפיע עליה- הוא אמר שה"חיווטים" שלי מוזרים מאוד. סתימה שלישית- מאחר שהתלוננתי לרופא ע"כ ששעות הפנים היו רדומות - נתן לי חצי זריקה- והנה החלק החשוב- בלי אדרנלין!!! מסתבר שזו זריקה עדינה, בלי חומר ממריץ- שנותנים לחולי לב!! אם כבר אתה עושה זריקה- תבקש כזו! ואולי במינון נמוך- כי אנחנו רגישים מאוד ואולי מעט יספיק, ומקסימום אפשר להוסיף את יתר הזריקה אם כואב אח"כ במהלך הטיפול. הרגשתי יותר טוב אחרי הטיפול- גם התעורר די מהר- לא היה נורא בכלל עד כמה שזכור לי. מקווה שעזרתי..

mira ker

New member
כבר שנים שאני מקבלת זריקות

נוראדרנלין במקום אדרנלין, בעיקבות דפיקות לב מהירות שחוויתי פעם מזריקה רגילה אצל רופא שיניים. כמעט והתעלפתי במרפאה. גם כשעברתי ניתוחים רגילים הקפדתי שהמנתח והמרדים ידעו על כך, ולא יתנו לי אדרנלין. לי זה ממש מסוכן, אני עלולה לקבל דום לב. אני רושמת את כל החומרים שמסוכנים לי ובדרך כלל נושאת אותם בתיק. בית חולים הוא מקום מסוכן עבורי. כי המינונים שהם נותנים זה עבור חולים רגילים. וגם משום שאני נוטה לפתח סימפטומים קשים למחלה הכי פשוטה. מצאתי שתופעה זאת מבלבלת את הרופאים, וזה גורם להם לרשום מינון יתר, שעבורי זה ממש מסוכן. לכן אני גם נזהרת מרופאים, לא בגלל שהם "לא טובים" אלא משום שרובם לא מבינים את ההתנהגות של המחלה שלנו. זה כולל גם רופאים לא קונבנציונלים. הכי אני נזהרת מהומיאופטיה. אם למשל תרופה רגילה לא טובה לי, אני מפסיקה לקחת אותה מיד. ואז הכל עוברוכמעט שלא נגרם נזק. בתרופות הומיאופטיות אי אפשר לעשות את זה. בייחוד בהומיאופטיה הקלאסית. כי ברגע שבולעים את הרמדי האחד והיחיד. ההשפעה שלו תהיה לטווח ארוך מאוד (עד שנה ויותר)ואי אפשר לבטל את זה. אם התרופה ההומיאופטית לא מתאימה, אי אפשר לעצור את הנזק. בעבר נעזרתי בהומיאופטיה לא קלאסית, שאין לה השפעה לטווח ארוך, שמאוד הועילה לי בדלקות של הסינוסים, אבל לא שיפרה את שאר הסימפטומים. כנ"ל לגבי דיקור במחטים, שלהם יש גם השפעה לטווח ארוך מנסיוני המר( שיבוש המינון של תרופות לתת פעילות בלוטת המגן, לקח לי שנתיים לחזור לאיזון כולל שני אישפוזים בבית חולים לאיזון לחץ דם משתולל כתוצאה מהדיקור). לגבי דיקור אני חייבת לציין שיש כאלה שזה מאוד עוזר להם. ולכן כל אחד חייב להכיר את גופו. אני באופן כללי נוטה יותר להעזר בכל מיני שיטות שיש לי שליטה עליהם. כגון כושר גופני, אכילה נכונה, הרפיות, מתיחות, שינה יעילה בלילה מקלחות חמות. והתעסקות בדברים שגורמים לי הנאה. אני מאמצת בחום את תפוז כבית השאנטי. תמונה של בית השאנטי שלי בקרוב. יום טוף מירה.

נאן

New member
היי מירה בקשר לליזר ולזריקות

היי מירה בקשר לליזר לא ניסיתי. אבל בגלל הדפיקות לב מהזריקה אני שעה לפני הטיפול מקבלת כדור ללחץ דם ולפני ממש אני לוקחת טיפות של ארניקה או ריסקיו שזה טבעי ואז אני יותר רפויה כי טיפול שיניים היה מביא אותי למתחים גדולים.לפניו ואחריו. הקטע שלי שגם אני אלרגית לחומרים של רופאי השנים אז יש ניתור ומנוטורים וחמצן ובלגן אבל מאז שאני לוקחת לפני את הכדור ללחץ דם ואת הטיפות הרבה יותר קל מה עוד שתמיד נותנים אנטיביוטיקה בגלל המגע עם החניכיים אצלי. נאן

alorin

New member
תודה על האינפורמציה !! ד.א אני

עדי פ. מהפורום ב וואלה. פשוט לא הצלחתי להרשם פה כעדי. מישהו מכם ניסה גז צחוק לטיפול? איך השפיע?

למעלה