משהו סגיד ברמות מטורפות. O:

Neon taichou

New member
משהו סגיד ברמות מטורפות. O:

Bleach CD Drama #2 - Track 4 לינק: http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=3NKVRVFLMUQHM3FWAGOVCC0753 לינקים חלופיים: http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=2XU31MDET1JDA0P8EAQZ531JTL" http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=3E8AL5RHTNI112VPSSGPAB2R6G קינו שמה את זה בלייבג'ורנל ופשוט הייתי חייבת לחלוק את זה. XDD תרגום (סופרעילג): קפיטריית סיירייטיי האנאטארו: זוהי הקפיטריה. איצ'יגו: אלה עם אנרגיה רוחנית גבוהה מרגישים רעב אז חייבת להיות קפיטריה. מה שיניגמים אוכלים בכלל? האנאטארו: דברים רגילים. נראה שהמנה המיוחד של היום היא דג צלוי. איצ'יגו: יש גם דברים אחרים כמו נאטו, מרק בטטה (*_*), מקרל עם מיסו... זה כמעט כמו חנות בשר בעיר... היי, יש שמה מישהו שמחסל אוכל בכמויות כמו במנגה. האנאטארו: אה, זאת סוי פונג-סאמה. כשאתה מגיע לרמה של קפטן,אתה צריך לאכול יותר בגלל הריאטסו שלך, אני חושב. איצ'יגו: איך כל כך הרבה אוכל נכנס לגוף הזה?! אני חושב שהיא אכלה יותר ממה שהיא שוקלת! האנאטארו: חילוף חמורים מהיר, סביר להניח. איצ'יגו: אתה צוחק?! האנאטארו: טוב, אני הולך לחפש שם. אומאדה: טאיצ'ו, אני חושב שאכלת יותר מדי. סוי: אתה לא יכול לדעת מתי יתחיל קרב אז אתה צריך לאכול כל עוד אתה יכול (ח, זה יצא חרוז י.י). זהו לוחם אמיתי. אומאדה, זה מספיק אוכל בשבילך? אומאדה: אני לא אוכל הרבה. סוי: על מה אתה מדבר, אכלת טונה של קופסאות עוגיות קודם. בגלל שאתה מנשנש כל הזמן, אתה לא יכול לאכול ארוחה נורמלית. אומאדה: זה בסדר~ אמאל'ה שלי אומרת שאם אני רעב, אני לא אצליח במשימות, אז היא מכינה לי הרבה חטיפים. סוי: לאכול דברים כאלה יגרום לך לא להצליח במשימות. לאכול שלוש ארוחות ביום זה חשוב. אומאדה: בסדר... אני מבין. אבל, קפטן... כל כך מעט מהאוכל פה עונה לדרישות שלי. הסיבה היחידה שבאתי היום זה כי ביקשת ממני. אם לא היית מבקשת, הייתי אומר לשף שיש לנו בבית להכין לי ארוחת ערב מפוארת. סוי: תפסיק להיות אנוכי! |מחטיפה| אומאדה: אייה! אפילו אבאל'ה שלי לא הרביץ לי! איצ'יגו: אידיוט. יורואיצ'י: היי, איצ'יגו. איצ'יגו: יורואיצ'י-סאן! יורואיצ'י: מה אתה עושה פה? איצ'יגו: סתם, קפצתי לביקור. סוי: יורואיצ'י-סאמה! יורואיצ'י: הו, סוי פונג! [הכנס יורי סוער כאן- טוב, אולי לא? @_@;] סוי: את כאן בשביל ארוחת ערב? אכפת לך עם אשמש לך לחברה? אומר להם להביא לך כיסא. יורואיצ'י: כן? אז איצ'יגו, בוא גם! סוי: הוא גם? יורואיצ'י: אל תתיחסי אליו ככה. סוי: אם את אומרת, יורואיצ'י-סאמה. אתה! היה אסיר תודה ליורואיצ'י-סאמה! יורואיצ'י: טוב, מה כדאי לי לאכול... קודם כל, כופתאות... כבד מטוגן וכרשה, ירקות מטוגנים ובשר, עוף, אגרול, מקרל עם מיסו, המבורגר, צלעות חזיר, סאשימי, קצת מרק וראמן (אני מניחה שניתן להסיק מזה שיורואיצ'י לא צמחונית?). איצ'יגו: את מתכננת להזמין עוד? יורואיצ'י: תכין מנה לעשרה אנשים ואורז ב-15 קופסאות. סוי: מדהים, יורואיצ'י-סאמה! הרגלי אכילה כה מרשימים! יורואיצ'י: אותו דבר זה טוב גם בשבילך, נכון, איצ'יגו? איצ'יגו: כן. רגע, אני לא יכול לאכול כל כך הרבה!! סוי: אתה! אתה הולך לבזבז את נדיבותה של יורואיצ'י-סאמה?! יורואיצ'י: זה בסדר, זה בסדר. תעשה את מה שהזמנתי עכשיו בכמות לחמישה אנשים. סוי: יורואיצ'י-סאמה, כמה נדיב מצידך. איצ'יגו: תשאיר את קערת האורז שלי בגודל נורמלי.

Neon taichou

New member
נראה לך? XD;

מישהי תרגמה לאנגלית ואני תרגמתי לעברית XDD הלוואי עליי יפנית ><

ShuNka

New member
אמ.

"קפיטריית סיירייטיי האנאטארו: זוהי הקפיטריה." X3

A K I R A

New member
כן אבל איפה הקפיטריה הזאת ממוקמת,

בסול סוסייטי? חשבתי שהמקום הזה הוא רק מבוך אחד גדול וזהו :p

A K I R A

New member
*קוראת פעם העשירית*

(מה זה?) >>; ואני לא בקצב של האנימה אם זה קשור איכשהו :XX

RaVeN IYI

New member
זו פעם עשירית שאני שומעת את זה XD

מילה אחת? מיאו~ ;O; סגין ביותר *_*

A K I R A

New member
נצל"ש-פרקים 53-52 הם פילרים?Oם

או שסתם הם החליטו להיות נחמדים ולעשות ספיישל שכזה?

למעלה