משהו על ביבי שהגיע במייל

משהו על ביבי שהגיע במייל

זה עובד רק באנגלית. What is the difference between USA and ISRAEL? In the USA they have Obama, Stevie Wonder, Bob Hope, Johnny Cash In ISRAEL we have BIBI, no wonder, no hope, no cash
 
חס וחלילה וחס../images/Emo46.gif

אני מזועזעת לחשוב שאת חושב עלי דבר כזה. איזה פחד
האופציה אפילו לא עברה במוחי
 
מרקי, אתה מטורף או מה../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

מי הרשה לך לעשות לי אאוטינג
אני מבקשת ממך לא לחזור על מעשה כזה כל עוד נשמה באפך
כי אחרת לא תהיה לך....
 
חשבתי שיש לך

יותר חוש הומור. את באמת חושבת שמישהו מציץ כאן ? בכל מקרה, יש לי הוכחה שהצבעת ביבי. אפילו שרה ראתה...
 

MonicaF

New member
לי זה מזכיר נשכחות

ואיך זה שביבי תמיד נבחר לפני מיתון וגלי פיטורין וכו'? ומה הוא ימציא הפעם? בפעם שעברה הייתי גרושה טריה ומובטלת וזה מאד פגע בי. הפעם אני חולת סרטן - האם הוא יפגע בזכויות חולי הסרטן הפעם?
 
קודם כל תהיה בריאה יקירתי ../images/Emo140.gif

ואת יכולה לסמוך על ביבי שהוא יעשה משהו שיפגע בך ובכל האנשים שזקוקים לעזרה. בקיצור - בחלשים. מצד שני אם תצליחי בדיוק עכשיו למצוא לך בן זוג איזה איל-הון, אני בטוחה שתצאי מורווחת מזה כי להם הוא ידאג בטוח ומי שהיה אתמול עשיר יהיה אחרי ביבי עוד יותר עשיר. מי שהיה עני או חלש כלכלית - יהיה על הקרשים. זה כל כך בטוח שאפשר ללכת עם זה לבנק. עכשיו צריך לחשוב איך לעבור את הזמן הזה ולהיפגע באופן מינימלי.
 

MonicaF

New member
yes ma'am!

(מצדיעה לאיחולי הבריאות) היינו בסופ"ש במושב ליד קיבוץ יחיעם. נחנו היטב. לא נוכל לצאת לחופשה בחודשים הקרובים, אז ניצלנו כל רגע. כל מה שכתבת על ביבי מה זה מתלבש לי בול עליו. אני אצמד חזק לאיל-ההון שלי, אמנם לא איל, אבל און כן.
 
בדיוק../images/Emo70.gif העיקר הבריאות והאון../images/Emo8.gif

אלו הם בדיוק שני דברים שלא ניתן לקנות בכסף. אז שביביהו ילך לה...יין עם הכסף שלו. אנחנו כולנו נישאר בריאים ונהנה מהחיים והוא בלוא הכי יעלם לנו מהעיניים מתישהו
 

לולי11111

New member
מוניקה, מצטרפת ללוליטה

לפני הכל והכי חשוב= רפואה שלמה!!
לענין גזירות ביבי אני בדעה קצת שונה וחושבת שבראיה קצרה ואינדוידולית של חלק מהאוכלוסיה היתה פגיעה חזקה בראיה רחבה עם מבט קדימה - הוא התחיל אז תהליך שיקום המשק אני חושבת שהבכירים במשק צריכים לחשוב ראיה רחבה בלבד להציל את הגדולים במשק (העשירים) זה להציל מאות אלפי עובדים ברגע שהם יקרסו - אלפים יזרקו אל מחוץ לשוק העבודה האפשרית להציל את "מחזיקי" ההון במדינה - זה לשקם את המדינה אם לא חושבים על פגיעה אישית ועל הכיס הפרטי - זאת עובדה לא נעימה, לא מנחמת בשלבים מסויימים אבל עובדה.
 

MonicaF

New member
תודה לולי

גם בן זוג שלי חושב ככה. אבל כנראה שמי שסובל מהגזירות האלה (וכמובן שלא כתבתי הכל) לעולם ירגיש שהמשאבים נלקחו מהמקום הלא נכון.
 
למעלה