משהו על האיתותים של הגוף

משהו על האיתותים של הגוף ../images/Emo77.gif

לרוב, היחס של אנשים אל כאב גופני הוא כעס, באסה, תסכול, נסיון להעיף את זה, לקיחת תרופות. נניח וכואב לאדם משהו בגוף. במקום להרגיש את הגוף ואת החיים ולראות את הסיבה לכך, הוא מנסה להעלים את הכאב. כאב פיסי מורגש הוא הבחירה האחרונה של הגוף. לפני הכאב היו בדרך כלל עוד איתותים קטנים יותר, פחות כואבים, כל מיני סימנים שניסו לאותת לאדם לשנות משהו בהתנהלותו. תארו לכם שלא היה כאב בגוף. האדם לא היה יודע על מה שקורה בגופו, והיה ממשיך ל.....(כל אחד והדוגמה שלו) למשל, לחיות חיים מלאי לחץ וסטרס להאשים את עצמו באופן הרסני להיות חסר אהבה לעצמו לא לתת לגופו שינה ואוכל מסודרים וכדומה..... אז אם יש כאב - זה מקום של שינוי וצמיחה. עכשיו יש הזדמנות לריפוי, לאהבה, לשינוי
במקום לראות את הכאב כמקום של באסה אפשר לראות את הכאב כמקום של - מעכשיו אני משנה את חיי לטובה. איזה שינויים עלי לעשות? מה הגוף שלי מבקש ממני?

אסתי123

New member
../images/Emo127.gif

מסכימה עם כל מילה ומחזקת. במילה מחלה נמצאת המילה החלמה. מחלה היא קבלת מסר חד משמעי מן הגוף הפיזי אל הנפש.....הנשמה....הרוח. שווה וכדאי לבדוק מהו אותו מסר. ריפוי קונבנציונלי ללא בדיקה הוא ריפוי חלקי ולא טיפול שורש. בריאות גופנית ונפשית לכולם.

יפית77

New member
מיכל כמה את צודקת הגוף שלנו בנוי

בצורה מאוד חכמה שאין דבר כזה סתם הוא יודע לאותת כאשר יש בעיה על כן אנחנו צריכים ללמוד זאת מאנשי מקצוע שלמדו ועברו תהליך ארוך של מודעות והבנה למשמעות גופנו ןנפשנו שהיה לך שבוע טוב מתוקה

יפית77

New member
תודה על העידוד ,

במידה ואוכל להגיע אני אצור קשר איתך דרך האתר שלך או אני אקבע איתך פגישה למועד אחר . גם לך שבוע מקסים ונהדר

למעלה