משהו על הפורום הזה

אנני28

New member
משהו על הפורום הזה

אני חושבת שכולם צריכים לקרוא את זה.. בלי שום קשר למאיה וכל האהבה שיש לי אליה, צר לי לומר לכם, אבל ההתנהגות שלכם שואפת לאפס. אם זה היחס שלכם למישהו חדש שנכנס לפורום, אז תסלחו לי כאן זה ממש לא הרמה שלי, ואם אתם מתייחסים ככה לכל מי שחדש ושפעם ראשונה אתם שומעים ממנו שרוצה סה"כ פרטים על מפגש, אל תתפלאו למה הוא נכנס שואל ובורח, כי היחס שלכם פה ממש מגעיל. אני נפגשתי בעבר עם מאיה, ואני פשוט חיפשתי דרך למצוא אותה שוב ורציתי עזרה זה הכל, ואמרתי לכם אם אני לא אמצא פה תשובות אני אמצא במקום אחר, תודה אבל ממש לא תודה!! הפורום הזה מגעיל, והאנשים פה מגעילים אם זה היחס שמקבלים פה, אתם חבורת אנשים מתנשאים וחבל באמת שאין הנהנלה להתלונן עליכם פה. אני מאד אוהבת את מאיה, ובשבילי היא זמרת מס' אחת בכל המובנים, אני בסה"כ רציתי תשובות מה זה ואיפה זה, אם הרשימה סגורה וכל מיני דברים כאלה , אז אפשר אני חושבת להסביר את זה בצורה קצת יותר בוגרת ולא מתנשאת ולא מגעילה כמו שעשיתם, הייתם שואלים מי אני מה אני אם בכלל הייתם רוצים לצרף עוד אנשים, ואם באמת זה היה כ"כ סגור ומסוגר יכולתם להתנצל ולא להעיף אנשים פה מהפורום!!!! אני אוהבת מאד את מאיה ומצטערת רק על האנשים שעושים פה את הפורום הזה מכוער כל יום יותר!! שלום ולא להתראות לכם.

ראשית צר לי אבל על הרגשתך אך לא זו

הייתה התכוונו לפגוע בך פשוט מישהי אחרת שהתערבה ללא צורך והצדקה וגרמה לויכוח מיותר גרמה לך לחשוב את מה את חושבת אך לא אלו פני הדברים בס"כ לא זו הייתה הכוונה ועובדה שכתבתי באופן מפורש "בנושא זה הרשימה נסגרה כבר" כך שאת לא לבוא להגיד שלא אמרתי לך וכמו כן אינך יכולה לצפות שנרשום בפורום באופן גלוי פרטים על המפגש כי אם היינו עושים זאת אז היינו מאבדים שליטה ואנשים שלא הוזמנו היו מגיעים ואז היה נוצר בלגן כך שאת צריכה להבין ודבר נוסף מאין לי לדעת שאת לא היית מגיעה למפגש אילו היית יודעת את כל הפרטים את היית צריכה להבין אותנו בעניין ולא לכעוס כי לפעמיים נקיטת זהירות זה הדבר הנכון שעשינו ולגבי העפה איו מושג על מה את מדברת מי העיף אותך?

sonioosh

New member
אף אחד לא העיף אותך

היצטרפת לפורום ליפני יומיים שמעת שיש מפגש וישר רצית לבוא גם המפגש הזה ניקבע מזמן ולאנשים שהיו פה כבר הרבה זמן ליפני ומיכה אמר לך בצורה יפה שהרשימה סגורה ואני מבינה אותך שגם רצית לבוא אבל אי אפשר ליכתוב פה בפורום פרטים ככה שיבואו אנשים שלא הזמינו אותם לכן ליפני כבר איזה חודשיים נישלח מסר לכל אחד בניפרד על פרטים אני לא חושבת שמישו פה דיבר אלייך לא יפה או היתייחס אלייך מגעיל וגם אף אחד לא העיף אותך

לליטל(במקרה שהתכוונת אליי)

אם השאלה "מה רע באיך שקיבלנו אותך??????????????? " הייתה מכוונת אליי אז אני רוצה להגיב ואם לא אז אל תתיחסי הכוונה שלי הייתה שאתם חברי הפורום צודקים לא כל מי שיצטרף בשבוע האחרון רק בשביל המפגש שטענו שאנחנו לא פורום ועוד כמה דברים שאני לא רוצה להגיד וכמובן להגיב להם אם פגעתי במישהוא אז סליחה במקרה ומישהו לא רוצה אותי פה או שאני מפריע לו באיזה צורה אז אני מוכן לעזוב אין בעיה

לא אמרתי שאתה מפריע!!!

למה תמיד אתה חושב שאתה לא רצוי פה???.? ההפך כל מי שנכנס רצוי פה.... ופשוט חשבתי שהתלוננת על איך שמקבלים פה אנשים אז אם טעיתי סורי...

אמרתי משהו (תקראי)

אני אמרתי שאם אני או את טעינו ולא דיברת אליי או שטעית כמו שאמרת אז אין לך מה להתייחס למה שרשמתי אני רק רוצה להגיד שאין לי מה לקבל את הסליחה שלך כי לא עשית לי שום דבר מותר לך לטעות או לדבר איך שאת רוצה ויותר מזה אני מבקש ממך סליחה (דבר שאני כן יודע להגיד)

תקשיב אבי

גם לך אין מה להתנצל וזה שאתה מסקש סליחה אתה לא צריך לרשום בסוגריים שאתה יודע לבקש סליחה כי אני רואה שאתה יודע ובכל אופן אני סולחת ובוא נשכח מזה....סה"כ זאת הייתה אי הבנה

אנני

תראי אני ממש מצטערת אם לא קיבלנו אותך איך שרצית אבל זה מגעיל שאת אומרת את הדברים ככה תדעי שאנחנו מקבלים מלאא אנשים מאוד יפה לפורום והם גם נשארים.... פשוט אמרנו לך משהו שכנראה לא היה מוצא חן בעינייך ואני מצטערתת באמת לא היתה לנו כוונה... אבל זה גם לא בסדר מבחינתך שאת באה ורושמת לנו על היחס שלנווווו למה מה עשינו לא בסדר<????????בזה שלא נתנו לך לבוא למפגש??? את לא חושבת שאת מגזימה קצת?? בכל אופן אם פגענו בך שמו אחר תגידי....אבל תדעי שאין פה כוונה לפגוע במישו סה"כ כולנו אוהבים את מאיה וזהוו אז אל תחפשי סתם מה לא בסדר אצלנו כי לדעתי את טועהה

לא יודע אם יש לי זכות להגיב...

ממש לא ניראה לי שיש לי זכות להגיב.. ממש ממש לא.. אבל אני חייב להגיד שאותי הם קיבלו דווקא די בסדר......

אתה יכול להגיב למה שאתה רוצה .....

אין לך מה לפחד מאף אחד מקסימום יגידו לך שמה שרשמת לא נראה או כן נראה מה שכן אני שמח מאוד שקיבלו אותך יפה

אוקי אני רוצה להדיע את דעתי אם

מותר לי אז ככה , תראי פה את כולם מקבלים יפהה כולםם פפה יכולים להיות בפורום וחלק ממנו כולננו פה אוהבים את מאיה בעצםם אבבל את חדשה ואי אפשר למסור לך פרטים על המפגש אם אסור אז אסור אסז תצטרכי לקבל את זה.. אבל פה את כולם מקבלים יפה כמו שצריך ועובדה שכולם פה מקבלים יחס מאוד מאוד אוהב ככה אני חושבת 3>

אנני28

New member
אני יודעת שמקבלים פה יפה את כולם

בגלל זה לא הבנתי למה אחרי שאלה קטנה שלי הפכה למהומה כל כך גדולה שלא הייתה צריכה בכלל לקרות. ואם כמובן למסור פה פרטים בפורום זה גלוי מדי , יש לי את המייל שלי הפרטי שאפשר לרשום לי שם הודעות, אבל אוקיי אתם לא מכירים אותי ואני חדשה פה ובגלל זה אולי לא רציתם למסור לי פרטים, אני לא חושבת שהגזמתי כי כל אחד נפגע איך שהוא בוחר להיפגע, וכ"כ רציתי לדעת המפגש הזה שנתתם לי הרגשה ממש לא נעימה באופן שאמרתם לי שהכל סגור וכאילו שאני לא רצוייה בכלל. ואז זה התגלל באופן לא הכי נעים בשבילי. אני מאד אוהבת את מאיה, ונפגשתי איתה באילת דיברנו המון התחברתי עם חברה שלה ואיתה ובסוף נפרדנו דרכינו מבלי שאמרתי לה משהו מאד מאד מאד חשוב עבורי, אני פשוט מתה לפגוש אותה ולא יודעת איך, זה הכל! חשבתי שפה אני אמצא את התשובות, ועד שהייתי כ"כ קרובה לזה, זה גם חמק לי.... אתם כנראה לא מבינים מה החשיבות של העניין עבורי, אבל מדובר פה בעתיד שלי. וזה חשוב לי מאד. לכן היה לי חשוב כל העניין הזה.. אני סולחת באמת למי שלא התכוון לפגוע פשוט רק היחס פה העציב אותי קצת שכולנו בסך הכל אוהבים את אותה אחת.....

nitzangro2

New member
אני לא חושבת שאמרנו פה משו לא בסדר.

אמרנו לך את האמת.. שאין אפשרות שתבואי.. איך רצית שנענה לך אחרת..?

urimz5

New member
טוב דיי עם זה!!!

היתה אי הבנה..(גם אותי לא קיבלו יפה בהתחלה).וזהו עכשיו זה נגמר,אין שום סיבה לדבר על זה..אם נפגעת אנחנו מתנצלים,וגם אם לא-ברוכה הבאה לפורום,יאללה ספרי על עצמך ונתחיל דף חדש..כדאי לך להישאר,כמעט כולם כאן נחמדים.באמת..טוב..לא ניצן חח

למעלה