משהו על הפרק של היום...

pokegirl

New member
משהו על הפרק של היום...

קודם כל: העונה השלישית מתחילה בפרק 116 (לפי הפרקים של ארה``ב) ועכשיו למה שרציתי להגיד... למה מיסטי אמרה: למה שמאמן ישאיר ככה את הפוקמון לבד. (או משהו כזה)... היא שכחה שאש תמיד ``משחרר`` את הפוקמונים שלו... ומה הקטע הזה של ``כנראה גם לרעים יש לב`` מה זה אמור להביע?! נגיד יש כמה אנשים שמעצבנים אותי, אז אני עושה להם כמה דברים דווקא (לדעתם אני רעה), אז זה אומר שאני לא יכולה לאהוב מישהו או לחשוב שמשהו חמוד או משהו כזה??? עצבנו אותי הפרחחים...

טל16

New member
נכון!

גם אני התעצבנתי! אבל אש היה ממש נחמד כשהוא המיס את הקרח (חחחח).... סוף סוף הוא עושה משהו חיובי! טל

rocket

New member
ראיתם את הסוף??

ג`סי וג`ימס חולקים מיטה!!! זה כזה מתוק! וכג`ינק ירה את הלב בינהם יש פריים שבו רואים רק את ג`סי וג`ימס ולב בינהם!!! האם זה רמז???? Rocket

rocket

New member
זה היה בפרק עם ג`ינקס..

עם היית גרה קרוב יותר הייתי יכולה להביא לך קלטת... אני מקליטה מלא פרקים...

טל16

New member
ראיתי אבל...

אני לא זוכרת שהיה ביניהם לב או משהו כזה... ואני לא מפסידה דברים כאלה בד``כ! אה ואיפה את גרה?

rocket

New member
בדרום הרחוק...

אני גרה בבאר שבע... ועם כבר מדברים על לבבות...אז בפרק``צרות של עשירים`` כשג`סי וג`ימס לחצו ידיים שמת לב שהיה לזה גם צורה של לב????? תסתכלי בתמונה המצורפת...

טל 16

New member
איזה מגניב!!!

לא שמתי לב.... אבל אני מקווה מאד שגם התסריטאים שמו לב!

Pkachuit

New member
``משחרר`` ?!?!

אש לא ``משחרר`` אותם .. הם עוזבים לפי רצונם .. ככי לדוגמא את פידג`יוט .. הוא זה שבחר להישאר עם השבט של הפידג`ים כדי להגן עליהם. פריימיפ: הוא העדיף להישאר עם המאמן, ולהפוך לאלוף ליגה. באטרפריי: הוא היה חייב ללכת במקודם או במאוחר כמו כל שאר הבאטרפריים. ואם יש עוד כמה פוקימונים שהוא שיחרר ושכחתי לציין אותם, חייבת להיות סיבה שהם עזבו, וזה אך ורק מרצונם !

pokegirl

New member
אני צריכה להזכיר לך ש...

מאמן אמור לאסוף פוקמונים, ולא לשחרר אותם... כל הסיבות האלו הן בטח תירוצים לעזוב אותו... לא, סתם, בצחוק...

Dragonite

New member
לא נכון

גם במשחק שלפוקמון פרופסור אוק אומר לגרי, שהוא לא אוהב את הפוקמונים שלו!!! אש פשוט רוצה את הכי טוב בשבילם... ואגב, את יודעת שג`סי בטעות תחליף את הליקיטונג שלה בפוקמון אחר!!!!!!!!!!!!!??! עכשיו את כן...

pokegirl

New member
כן, אני ידעתי את זה

קראתי את זה איפשהו לפני חודשיים... אתה אפילו אמרת שבטעות ו\או שהיא *החליפה* ולא עזבה את ליקי

למעלה