משהו על התוכנית השופטים ובכללי...!!

משהו על התוכנית השופטים ובכללי...!!

אתם יודעים עשו מהתוכנית משהו ממש רע..למרות כל מה שטיירה אמרה שהם לא מחפשים דוגמניות ממוסחרות..הם עשו את הכל ההפך הם דווקא כן חיפשו בנות מתמסחרות..ודווקא את הבנות הטובות הם זרקו..ובכלל הם לא מסתכלים גם על האישיות של הדוגמנית..לדעתי אתר ושרה היו צרכים להצשיך עד היום בתוכנית מה לא?? ויואנה הזאת היא סתם לא מתאימה וקמיל בכלל וגם סיומרה הן בהם כלום..ועכשיו..היחידות שבאמת מתאמיות לשלבים האחרונים הם מרסדס ושנדי את האמת שנדי הכי טובה היא בלונדינית עיניים ירוקות רזה גבוה יש לה כישרון והיא באמת צריכה לנצח...תיראו היא מתאימה אי אפשר לאגיד..ויואנה ממש לא יפה וגם אפריל הן להם שום דבר שמתאים שישארו בתוכנית..אתם מבינים השופטים האלה לא מבינים מה הם מפספסים הם פיספסו את הבנות ההכי יפות וההכי מתאימות שהם אתר או שרה..וקייטי..עכשיו קייטי צדקה שהיא אמרה שהיא דומה לבן אם התסרוקת..תראו הם לא שאלו מה הן רוצות וסתם ככה אמרו לא נורא נעשה להם מראה אחר ונראה מה יהיה..אז לא זה לא ככה..אולי על כמה זה השפיעה טוב כמו שנדי שלפני נראיתה על הפנים..אבל על קייטי ויואנה בכלל קייטי הייתה מהממת לפני וגם יואנה טוב יואנה גם יפה עכשיו אבל היא לא יפה כמו קודם..אתם יודעים לקמיל היה מין אישיות מתנשאת ונראבה לי שרק בגלל זה היא עפה..והיא גם לא מתאימה דוגמנית..תראו יחסית היא יפה והכל אבל בעע...האישיות שלה בלכם להקיא היא מתנשא מתגאה..ותאמינו לי שאם הייתה לה אישיות יותר רחה כזאת ויותר חברותית אויל היא הייתה ממשיכה הלאה..אבל מה לעשות..תראו כמו שאומרים הכל תלוי בהם ובאיך שהם מתנהגות אבל קמיל לא היתה משתנת רואים שזה ישאר אצלה לנצח לא משנה מה היא כזאת זה האופי שלה ומה שמטומטם שהיא אפילו לא מבינה עד כמה היא מתנהגת בגועל. תראו אפריל יש לה כישרון והיא נחמדה אבל ממש לא יפה..ממש לא..אולי יש בה קצט יופי אבל ממש לא ואתם יודעים קייטי ושרה ואתר ועוד הרבה בנות שעפו לפני הם הרבה יותר יפות מאפריל וקמיל ויואנה ומרסדס(חוץ משנדי היא מדהימה)אבל השופטים האלה לא מבינים שום דבר..אם הם מחפשים את המושלמת אז הם מצאו את ההפך!.אתם יודעים שאתמול היה פרק ממש מבאס סתם לקט דפוק..אויי כל כך חיכיתי לראות את הפרק הזה ובסוף זה לקט.אז תראו אני רוצה לאגיד עוד משהו..פשוט כל התוכנית הזאת היא ממוסחרת פשוט ממוסחרת!! הרי אחרי שמי שתזכה אחרי שהיא תזכה היא תעשה עוד קמפאינים ותוכניות ואולי תיהיה מנחה איפה שהו וזה תמיד ככה.אתם ידועים שעוד מעט יש טופ מודל ישראלי..נחמד נחמד..בקיצור זה זה כל מה שרציתי לאגיד..!!תגיבו!ביי

victoria777

New member
הת'ר כן הייתה צריכה לעוף

הבחורה לא יכולה אפילו לסגור את הפה כשהיא מצטלמת.קייטי היא אחת שנפגעת בקלות ולכן היא לא מתאימה לעולם שכולו תחרות וביקורת.

אולי תתחשבי

בזה שלשופטים יש יותר ניסיון בתחום ואולי הם מבינים בזה יותר ממך (לא משהו אישי)... תחשבי, הביאו לפה גם דוגמנית וגם אנשים שעובדים בתחום ומחפשים דוגמניות מצליחות, שיהיו שופטים! אז אולי הם יודעים מה דוגמנית צריכה כדי להצליח והכל... אז אולי לפי הטעם שלנו הם לא תמיד עושים את הבחירות הנכונות וגם אני לפעמים התאכזבתי והכל אבל אף אחד לא הפסידה מזה שהיא באה לתוכנית הזאת! הם סה"כ מנסים לבחור את הדוגמנית שהכי תתאים לשם... הם מכירים את עולם הדוגמנות הרבה יותר טוב מאתנו, בכל מקרה... ולדעתי, שנדי באמת עברה מהפך והכול אבל עדיין אם נסתכל על הגוף שלה על הפרופיל, נגיד, אז היא תמיד עומדת כפופה (לדעתי) ואני לא אוהבת את זה... וליואנה יש פנים מהממות אבל הגוף שלה לא ממש מדהים... שרה ומרסדס ממש יפות לדעתי וטוב שכבר העיפו את קמיל! אוף הדבר הזה של "להרוג עם טוב לב" פשוט מעצבן אותי. היא פשוט צבועה! היא הייתה "חברה" של יואנה רק כדי "להרוג אותה עם טוב לב", היא תכננה הכול, איזה גועל! ככה היא בחיים לא תעבוד עם אף אחד... עוד הייתה תקופה שהיא השתפרה וריחמתי עליה טיפה על זה שהיא תמיד הייתה לבד הרי בכל אחת יש פגמים אבל עכשיו היא פשוט חשפה את הצד הכי מגעיל שבה! מגיע לה ללכת... אז זהו אל תקחי את זה אישית או משהו, זו בסה"כ דעתי וזו בסה"כ תוכנית טלוויזיה...

yaya1989

New member
אני מבינה שאת אוהבת את שנדי אבל זה

מזה מוגזם כבררררררררררררר!!!! את לא חייבת כל פעם לפתוח הודעה ולהגיד בה למה כל מתמודדת לא מתאימה להיות "טופ מודל" ועל זה שהשופטים לא טובים ובכלל לא אובייקטיבים וכל השטויות האלה.... אני גם אוהבת את שנדי אבל נמאס!! הגבנו פעם הגבנו פעמיים תפסיקי כבר לעשות את המגילות האלה... הבנו שאת אוהבת את שנדי... וזהו

למעלה