משהו על התכנית!קראו בבקשה

שלומית16

New member
משהו על התכנית!קראו בבקשה

אתם יודעים ,אחרי שהעיפו את שרה הבנתי מה פשר התכנית הזאת . התכנית הזאת לא באמת מחפשת את הטופ מודל הבאה של אמריקה ,זו תכנית שמטרתה לפרסם אך ורק את טיירה בנקס(אני יודעת שזה ברור לכן שחלק מהמטרה זה לפרסם את טיירה אבל אני הבנתי שכל המטרה בתכנית הזאת זה לפרסם אותה). בתכנית הזאת לא מחפשים מישהי כמו טיירה בנקס, הם לא רוצים מישהי שיכולה להיות יותר יפה ויכול להיות שבעתיד היא תוכל להתפרסם ולהיות יותר טובה מטיירה בנקס. הם לא רוצים שחס ושלום יקרה כזה מצב אז הם בוחרים נשים שהתואר של הטופ מודל יהיה זמני (גם כן-עלק הטופ מודל הבאה),שבמשך התכנית יתלהבו מהן אבל אחרי שהם יזכו הם יהיו סתם דוגמניות רגילות ולא טופ מודל ולא בתיך! תשימו לב למשל שבעונה הקודמת הם השאירו את איליס שלדעתי אין בה שום דבר מיוחד(לפי דעתי) ,וגם שאנון שהיא נראת בדיוק כמו מיליון דוגמניות בלונדניות שהולכות על המסלול(ושוב רק לפי דעתי). לאדריאן ישר התחברתי אבל זה די ברור לכולנו שבעתיד היא לא תגיע לרמה של דוגמנית על (לפחות לי זה ברור) . בקיצר מה שאני מנסה להגיד פה זה ששרה לא בהכרח הייתה יכולה להיות בעתיד דוגמנית על מפורסמת כמו טיירה בנקס אבל מה שבטוח(ועל זה רובכם פה יסכימו איתי)הא הייתה הכי סקסית,הכי יפה,הכי מיוחדת ועוד הרבה דברים יותר מאחרות שם ולדעתי הסיבה שהם לא השאירו אותה זה בגלל שהם לא רוצים מישהי באמת מיוחדת כמו שאמרתי שאולי תוכל אי פעם לפרוץ בעתיד ! וכאן סיימתי ,ככה אני חושבת אשמח לקבל תגובות על מי שחושב שאני צודקת או מי שחושב שאני לא תודה למי שהייתה לו סבלנות לקרוא את זה!

אני מסכימה איתך חלקית../images/Emo188.gif

הדוגמנית שתבחר, לא תהיה ב|רמה" של טיירה. אבל ה שאת לא רואה את אדריאן בעיתון זה לא אומר כלום. אולי בארה"ב, ארצות אחרות היא באמת מתפרסמת בעיתונים? ואני ממש צודקת איתך, הם לא בוחרים את הטיירה הבאה, היא בוחנים עוד דוגמניות.

yaya1989

New member
זה לא שהם מחפשים את "טיירה הבאה"

אבל הם מחפשים דוגמנית שתוכל גם לרקוד גם לשחק וגם לדגמן בצורה הכי טובה... אני מודה שהם בדר"כ בוחרים לאו דווקא את הכי יפה(בעונה שעברה אדריאן לאאאא היתה הכי יפה בכלל) אבל גם אני חשבתי על זה שהם מעיפים בנות ממש יפות ולא משנה להם היופי של המנצחת אלא שהיא "תעבור" את כל המבחנים של הריקוד והמשחק בהצלחה... "טופ מודל" לא יוצאת משם אבל אדריאן מאוד התפרסמה בארה"ב וזה שהיא לא הגיעה לישראל(כמו הרבה דוגמניות)לא אומר שהיא לא הצליחה...

תקשיבו אדריאן נשארה עד הפרקים

האחרונים כי כאילו הם לקחו אותה בתור פרוייקט שהיא באה אליהם טומבוי ויצאה דוגמנית ואז שהיא עשתה את המהפך היא נבחרה זה כמו העונה הזאתי נראה לכם שמישהו באמת היה בוחר את שנדי בצורה שהיא באה לאודישנים אבל תיראו אותה עכשיו איזה יפה היא היא הפרוייקט של העונה הזאתה איך לעשות "מחנונית" דוגמנית.... ואני ממש אוהבת את שנדי!!=]] כפרה עליה

JULI4561

New member
מה מה הקשר?!?!

מאזז שהעיפו את שרה אנשים פה מתנהגים כאילו זה סוף העולם ואומרים כל מיני דברים רעין על התוכנית וזה ממש ממש מעצבן..!!

mkarin

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש לא חושבת שהיא הייתה הכי יפה, ולדעתי גם מי שתזכה לא תהיה הכי יפה. אבל שוב, זה הכל דעות אישיות.

למעלה