משהו על זה

DontAsk

New member
משהו על זה

ילדה בתוך מיטה בתוך חדר בתוך בית בתוך רחוב בתוך ישוב בתוך ארץ בתוך יבשת בתוך כוכב בתוך גלקסיה בתוך חלל אינסופי שיש בו כ``כ הרבה דברים שהיא בחיים לא שמעה אפילו את השם שלהם, לא מכירה את הצורה, לא מזהה את הריח, המגע, הטעם, הפירוש, השימוש.... ומתוך המקום הכי רחוק זה מגיע במהירות האור על קרן שמש זוהרת, מבזיק מהגדול אל הקטן, מהציבורי אל הפרטי, מהכללי אל האישי- וזה נוגע בה... קרן השמש מתמרכזת לה באמצע המצח, איפה שההודיות שמות נקודה, וגם כל מני בחורות שחוזרות מהמזרח ומרגישות נורא רוחניות, וגם ילדות לפני צבא שהחלום שלהן זה לנסוע למזרח כי רוצות להיות נורא רוחניות, ומה הנקודה הזו אומרת בכלל, שוב היא שוכחת. משהו עם אנרגיות ומרכז וחיבור. ומקרן השמש זה גולש ונוחת עליה, מה שזה לא יהיה. אולי זה מהחלל, אבל גם בחצר שלה יש מלא דברים שהיא לא מכירה...אז חייזר או ג`וק, נכנס לה פנימה, לתוך הראש, כאילו הראש שלה לא מוצק, או כאילו שזה לא מוצק. וזה מתיישב לה שם בפנים בישיבה מזרחית, ומחייך חיוך של דלהי למה. הוא עוצם עיניים ומזמזם ``אוממממ``...... והצליל שלו מצמרר אותה מבפנים, מרעיד בה מיתרים,, והיא משנה את תנוחתה העוברית ומתיישבת ישיבה מזרחית ונהיית כמו הזה שיושב לה בראש רק שהיא בחוץ . והיא נכנסת ל``אומממ`` עם עיניים עצומות והיא עמוק עמוק בזה.....והמיטה שלה נרעדת, והחדר שלה מצטמרר, והרחוב שלה זע, והישוב שלה רועש, והארץ שלה משתקשקת, והיבשת שלה קורסת, והכוכב שלה נופל....... כדי לבנות משהו חדש, צריך להשמיד את הקיים מהיסודות.....

Shay20

New member
נורא מרגש

שלא לדבר על זה שכתוב יפהפה. פשוט מקסים.

ריי

New member
אהבתי מאוד ..מבריק! אך...

ערערתי ניפצתי ושברתי הכל וחלל התאסף סביב וריקנות עטפה הפנים באתי לבנות וגיליתי שכל שניפצתי הכיל גם את כלי הבניה שלי. לאדם אין יכולת לשבור הכל. לרצות שזה יגיע רק מהאדם זה אמירה אבסורדית מאחר והאדם הוא תוצר של החברה ברובו. לשבור את המסביב לגמריי -ישבור את האדם. מה שכן- לאתר את החלק ששיך רק לאדם ולהתפתח משמה- זה מה שייצור את הדבר החדש. הסיפור שלך מדהים- כתיבה מקסימה!!! ורעיון אדיר. באמת שנהנתי לקרוא!!!:) תודה

DontAsk

New member
תמיד יש ``אבל `` דובש...

אני מאמינה שהחברה שלנו חולה. שהערכים שגויים. שאנחנו נותנים לשחיתויות להיהפך לנורמות שעל פיהן אנחנו חיים ומחנכים את ילדינו. כל עוד לא תהיה איזשהי תובנה שתמחק את הרע לא יהיה מקום לטוב המוחלט. זה רק כדי להסביר באופן כללי את האידאולוגיה. ביומיום אני רואה את החיים כדבש ותותים. יום נפלא

libertad

New member
ואוו

ממש ממש דיבר אלי ונגע בי. אהבתי מאוד את הכתיבה שלך. נהנתי. תודה.

למעלה