משהו על חום גבוה...

יאסון

New member
משהו על חום גבוה...../images/Emo3.gif

טוב, אני מיום ששי בצהריים עם גרון מפוצץ במוגלה, יענו- עם אנגינה, ו-חום... כיון שדק´ טליאנסקי מתל השומר אמרה לי שהאיסור היחיד שלי הוא להיות עם חום, ובמידה ויהיה לי יהיה עלי להוריד אותו באופן אגרסיבי, מיהרתי לי במוצ"ש למיון איכילוב. קיבלתי ראפאפן מגה ( אנטיביוטיקה) והוראה לקחת אקמול בזוגות ( כי אני איש גדול) היום- יום ראשון לפנות ערב, ועדיין יש לי 39 חום. אני מתחיל להיות מודאג. שאלות: 1. מה ידוע לכן על חום וטרשת 2. איך מורידים חום באופן יותר אגרסיבי מ4 פעמים ביממה שני אקמולים? 3.להתקשר מחר למרפאה, או פשוט לחכות עד שהנפיחות בגרון תעבור ואיתה החום?בינתיים שלום שלום, אני צולל לי לבין הסדינים יאסון

סיאמית

New member
נסה טריק פשוט

אמבטיה קרה של חצי שעה לפחות. לרבוץ במים קרים! כמה פעמים ביום!!! כמו שעושים לילדים... חום וטרשת... לא כ"כ טוב. אבל מה לעשות שלפעמים גם לנו יש חום! לא להכנס לפאניקה אבל אתה בהחלט יכול להתקשר לטליאנסקי גם לפני שתעבור הנפיחות בגרון ו/או החום.תרגיש טוב!!!

anat11

New member
ככה,

קודם כל לעבור מייד מאקמול לאקמול פורטה, מה - אתה עושה צחוק?? אני "אוכלת" זוגות אקמול פורטה כל שבוע אחרי הזרקת אוונקס. חום וטרפצת זה באמת לא טוב אבל זה קורה, ואני (לפחות) עוד לא קיבלתי מזה התקפים. כן, להתקשר למרפאה מחר. לא להיות חזקים וגיבורים וכאלה שלא מציקים למימסד (כמוני).

אורית...2

New member
תחליף את האנטיביוטיקה !!!../images/Emo101.gif

אם מיום שיש אתה עם אנטביוטיקה, וזה לא מזיז לחום......צריך אנטיביוטיקה אחרת........... אני לא יודעת מי יכול להחליף לך את האנטיביוטיקה....אבל זה מה שאתה צריך לעשות ! ותעשה את זה מהר כדי שהחום ירד מהר !!!!!! ושתהיה בריא !!!!
(זה תה)

lior_r

New member
היי יאסון,

אני מזדהה איתך לחלוטין. לפני שנה גם לי היה מחלת חום איומה, שבין שאר הדברים "הרגילים" גרמה לי להחמרת הטשטוש הקבוע בעין (למי שלא יודע: הדלקת בעצב הראייה שבעקבותיה גם אובחנתי, לא נעלמה לגמרי גם אחרי כמעט שנתיים וישנו איזשהו נזק בלתי הפיך בעין). בזמנו לא היה לי מושג על הקשר בין הטרפצת לבין מחלות חום (או חום בכללי) ואילו דר´ צ´פמן אמר בזמנו:"ליאור, MS לא גורם לחום..
, הטשטוש בעין נגרם מהחום והוא יעבור." ואכן זה עבר... אז אני רואה שסיאמית וענת נתנו לך עצות טובות להוריד חום, ואין לי הרבה מה להוסיף , חוץ מלשתות "גוגל מוגל" לגרון ...
רק בריאות,
ליאור

אורית...2

New member
ליאור..../images/Emo2.gif תזכיר לי מתי קיבלת ..

את הסטרואידים ??? טשטשת בעין ברוב המקרים עוברת ! ובאה לביקור כשיש חום, כשעצבנים, כשעייפים וכו´ אבל כמו שהיא באה לבקר היא גם הולכת... נדמה לי שעכשיו אני עם טשטשת...אבל זה מעייפות...אני לא מתייחסת אליה ,ומחר בבוקר היא תעלם ...לילה טוב !!!

lior_r

New member
אורית,

הדלקת בעין שגרמה לטשטוש היתה לפני יותר משנה וחצי. הסטרואידים שקיבלתי אז שיפרו משמעותית את הראייה אבל הראייה בעין ימין, לא השתפרה לגמרי, ועתה יש לי בה 6/12. חיים עם זה. יש ברירה? כל כך התרגלתי שאני כמעט לא שם לב לזה, אבל זה שם, מקנן בתוכי. אגב משהו ששכחתי לומר ליאסון: נאמר לי שלא רצוי (בכללי) להיכנס לג´קוזי או לסאונות. BIG DEAL... ליאור,

RomiVais

New member
תרגישי טוב אורית......... ../images/Emo70.gif

ותעדכני מה קורה איתך? מה שלום הנכדות?
גדול

hadash

New member
טיפ קטן להורדת החום../images/Emo140.gif

אני לא כ"כ מתה על כדורים אז אם כבר תה אז עדיף תה צמחים עם לואיזה או קמומיל (הפרחים) 2 הצמחים האלו ידועים בכוחם להוריד חום תרגיש טוב!!!!
הדס

למעלה