משהו על ילדים ועל דגים :

שרון א77

New member
משהו על ילדים ועל דגים :

המתוקה שלנו בת ה -6 נתקלה לראשונה בדג שלם צלוי, בעת כשהייתה עם המשפחה במסעדה, וכעת היא הודיעה לכולם שבחג הזה לא רוצה כזה דג שלם עם ראש ועיניים כי זה מבהיל אותה.
וכשנשאלה אם היא תרצה בחג קציצות דג ?אמרה שהיא מעדיפה
רק דג סרדין אחד קטן - וזהו !
שאר הילדים שבמשפחה שמעו את בקשתה, וכעת כולם רוצים בחג לקבל סרדינים.(ממש "ארוחת -חג")
האם גם אצלכם נתקלתם בסיטואצייה דומה לכבוד החג ?

דגים ונכדים

נכדתי הבכורה היום כבר אמא לילדים, כשהיתה בת חמש, רצתה לראות איך
נראה שוק, נסעתי איתה לשוק פ"ת ששם בדרך כלל עשיתי את הקניות שלי,
החנות השניה בכניסה אל השוק מכיוון האוטובוס, זה חנות דגים, איך שהגענו ,
בדיוק המוכר בחנות נתן מכה בראש לדג, הילדה נבהלה והתחילה לצעוק בהסטריה,
" סבתא בואי נברח מכאן, כאן הורגים חיות",לא היתה לי ברירה וחזרנו הביתה
בלי לקנות באותו היום כלום, מאז כף רגלה לא דרכה באף שוק והיא הפכה להיות צמחונית, המקום היחידי שבו היא כן נכנסה לשוק, זה היה בתאילנד בירח הדבש שלה, ששם אחד הבילויים הכי נפוצים, זה טיולים בשווקים.

שרון א77

New member
פעם הדגים הטריים היו שורדים ושוחים:

בילדותי בערך בגיל 6 -7 בתקופת החופשות מביה"ס ,הייתי הולכת לקנות דגים ביחד עם סבתי ,וראיתי את המוכרים מעלפים את הדג עם הפטיש בראש,
משום מה לא התייחסתי לעצם העניין הזה, יותר הדאיגה אותי העובדה שעד היום לא ברורה לי ,איך הדגים שורדים כאשר סבתי הייתה מניחה אותם באמבטיה גדולה עם מיים ולפתע היו הדגים קמים לתחייה,ומתחילים לשחות לאורך האמבטיה הגדולה.
כול העניין הזה של הישרדותם של הדגים בדרך שמהחנות ועד הבית היה נס בעיניי .
היום אין דברים כאלה,וזה נשמע כמו אגדה לדור הצעיר שלא חי בתקופה ההיא.
&nbsp
&nbsp

יוליקה

Member
מנהל
הבוקר נסענו לכפר סבא

היתה לנו אזכרה לגיסי (אח של בעלי)
בדרך חזרה הצלחנו ממש בפוקס להמלט מההפגנה בואדי ערה
עברנו שם בדיוק כשהתחילו להתגודד...
מה מטרת ההפגנה? דרשו את סגירת תחנת המשטרה בעיר. ...
אז איך הם רוצים שנשמור עליהם?? שירצחו אחד את השני...

tamarsharoni

New member
שבת שלום לכו..............לם , יוליקה ,אני חושבת

שתושבי וואדי ערה מבקשים לסגור את תחנת המשטרה באזור , אולי , כי אינה פעילה , אינה מתפקדת כפי שתושבי האזור שמצפים מתחנת משטרה , [ראי הפשיעה במגזר הערבי ] .
תפוחי אדמה בסופר רמי לוי באר שבע 2.80 .
ועוד מעלילות רמי לוי והסופרמרקטים המתחרים .
ביום רביעי יצאתי לרמי לוי לקניות לחג . משום מה שכחתי לקנות סלק . אתמול , יום חמישי , בעלי נסע לשוק לקנות דגים . ביקשתי שיקנה סלק . כשחזר אמר שלא קנה היות ומחירו 8 ש"ח . לפנות ערב בני נסע ל "אושר עד" לקניות . שלחתי לו ווטס אפ שיקנה סלק אבל רק במחיר סביר של 4 שח" .השיב ששם זה 6 ש"ח לכן לא קנה . o.k. נסתדר מצויין גם בלי סלק . היום בשעות של לפני הצהרים , כלתי מצלצלת , היא ברמי לוי , יש סלק ב 2.80 .אמרתי לה לקנות 1.5 ק"ג . הוא כבר מבושל , חציו עם שזיפים מיובשים , וחציו ממתין לחזרת מגוררת , כשרה לפסח, שממתינה לגאולה בפריזר של כלתי .
שיהיה גם לכם שבת שלום , חג שמח , שנה טוב ובתאבון .

למעלה