משהו על תחרות השדרן של המדינה

MOVEREP24

New member
משהו על תחרות השדרן של המדינה

היי חברה, ראשית אני חדש פה אז בהצלחה לכל המתמודדים. מתי ינופו חלק מ 20 המתמודדים? האם לאחר מכן ישארו 10? ואז, האם יהיה זוכה אחד שיזכה בתואר השדרן של המדינה או שמא שניים? ואגב, איפה היה השלב השני והשלישי של האודישנים של התוכנית? איפה הם עשו את זה? באולפני רדיו ללא הפסקה או במקום אחר? תודה

סמואל 103

New member
בוא נעזור לך...

כל האודישנים המקדימים נערכו בבית דני-מתנ"ס קהילתי בשכונת התקווה והיה אודישן שנערך באולפן הקלטות. 21 משתתפים פתחו את התחרות בשבוע שעבר שמתוכם נופו 5 השבוע היו 16 מתמודדים כל יום נופה אחד וביום חמישי גלגל הצלה לנופים שמתכום חוזרים שלושה. שבוע הבא נפתח עם 15 מתחרים בכל יום שלושה ומנופה מתוכם אחד שבוע לאחר מכן נשארים 10 בכל יום זוג ומנופה אחד... אני לא אמשיך כי מכאן זה רק הולך ומסתבך.... בכל מיקרה אני אחד מהמשתתפים כנס לאתר ותתרשם,יש תמונות של כולם ופרופיל.

MOVEREP24

New member
היי ידידי

ראשית תודה. אני פשוט חיפאי ולא מאזין תמיד לתוכנית. אז לא הבנתי, בסוף זוכים זוג שדרנים לתואר הזה או רק אחד ויחיד שיקבל את התואר? ועוד משהו קטן. התחרות נטו תהייה חודש אמת? כלומר מתחילת אוגוסט ועד סופו? ומה בדיוק איריס קול עושה בתוכנית אם שמוליק טייאר הוא המנחה? בהצלחה שיהיה. ומבטיח להצביע. משה

נעמה 103

New member
ערב טוב חיפה...

הי משה, תשובות לשאלותיך... בסוף התחרות אחד יחיד ומוכשר מאד יזכה לתואר "השדרן של המדינה". התחרות תהיה חודש נטו (לא כולל שישי-שבת, גם ההפקה צריכה לנוח...) וב 31 באוגוסט יוכרז הזוכה.
בכל יום יש אישיות רדיופונית שמשמשת כשופט, והיום איריס קול שפטה. תודה לך על התמיכה, ואתה מוזמן לשמוע אותנו באינטרנט, אם בחיפה לא קולטים 103. נעמה.

למעלה